خرید تور نوروزی

تا انتخابات با انصاف | لاریجانی و اژه ای پاسخ رقبای روحانی را دادند

محمد توکلی، انصاف نیوز: خبرهای انتخاباتی هفتم اردیبهشت تحت تاثیر گفته های رییس مجلس و سخنگوی دستگاه قضایی بود که هر کدام به نوعی خواسته یا ناخواسته به بخشی از جوّسازی های رسانه ای اخیر جریان مخالف دولت که در روزهای تبلیغات انتخاباتی نیز پررنگ تر از پیش شده است پاسخ گفتند.
ـ به گزارش ایرنا علی لاریجانی در خصوص عملکرد دولت اعتدال و همچنین وعده های غیراجرایی رقبای روحانی گفت: «زیرا شرایط کشور در چهار سال گذشته بسیار سخت بود و مشکلات جدی داشتیم ولی امروز بسیاری از مشکلات حل شده است. کارهایی که انجام شده باعث افتخار و امیدآفرین بوده و نباید از یاد ببریم که مجموعه کشور در سال های گذشته به خصوص در بحش بین الملل و سوءمدیریت ها مشکلات فراوانی را برای دولت بوجود آورد که حل آنها یک تخصصی احتیاج داشت که تا حدودی این موضوع حل شد. این روزها صحبت هایی می شود که در مقام اجرا قابلیت اجرایی ندارد. تصویر آینده کشور را امیدوارکننده می دانم زیرا در بعد بین المللی و اقتصادی جهش های فراوانی داشته و شرایط تغییر کرده است . در چهار سال قبل شرایط بسیار سخت بود و از نظر فروش نفت مشکلات جدی داشتیم و حتی کارخانه ها برای تهیه مواد اولیه مشکلات فراوانی داشت اما این حرکت و راه اندازی کارخانجات یک عزم جدی داشته و توانستیم بسیاری از کارخانجاتی که مشکل داشتند را دوباره راه اندازی کنیم به خاطر داشته باشیم که در سال های گذشته تورم به صورت ساعتی افزایش می یافت. امروز تورم کنترل شده و مثل گذشته نیست و من شرایط را امیدوار کننده می بینم به شکلی که یک جهش را در آینده شاهد خواهیم بود. باید این را بدانیم که مبادا اشتباهات گذشته را تکرار کنیم و راه حل مشکلات، سرمایه گذاری و تولید است و با کارهای مسکن وار نمی توان کشور را اداره و حرکتی روبه جلو ایجاد کرد زیرا از این کارها در گذشته بسیار انجام شده است.»

ـ سخنگوی دستگاه قضا درباره ریشه به وجود آمدن پدیده حقوق های نجومی که جریان مخالف دولت آن را به دولت روحانی نسبت می دهد گفت: « در دوره آقای احمدی‌نژاد در صندوق توسعه ملی ایشان یک روز رای گیری کرد تا کل اختیارات هیات امنا را به مدیرعامل بدهد؛ در حالی که بنده و یک نفر از نمایندگان مجلس مخالف این کار بودیم، اما سایر افراد تحت تاثیر احمدی‌نژاد به این مصوبه رای دادند و آن را تصویب کردند.این کار را که آقای احمدی‌نژاد کردند خلاف قانون و از پایه غلط بود»
به گزارش ایسنا اژه ای در خصوص عملکرد دولت در این حوزه گفت: «دولت اقداماتی نظیر برکناری و استعفای 13 نفر از متخلفان و تعیین سقف حقوق مدیران در شورای حقوق و دستمزد انجام دادند که کارهای خوبی است»

ـ بخشی از گفته حسن روحانی در اولین حضورش در برنامه های انتخاباتی صداوسیما در برنامه رادیویی «بی واسطه با ایران» به نقل از ایرنا: « در سال 92 که کار را باهم آغاز کردیم با مشکلات فراوانی روبرو بودیم اما در عین حال امیدهای زیادی داشتیم.آن زمان با بیکاری رنج آوری نسبت به جوانان و جامعه خود روبرو بودیم؛ در حالی که در هشت سال گذشته می شد کاری کرد که همه جوانانی که متولدان دهه 60 بودند و باید اواسط دهه 80 به شغل و کار می رسیدند، به اشتغال برسند.متاسفانه در زمینه اشتغال و شغل جوانان کار زیادی انجام نشد و شرایط کشور از لحاظ تورم نگران کننده بود. مردم نیز با تورم روزانه و ساعتی روبرو شدند و هر روز در فکر آن بودند که اجناسی را بخرند و انبار کنند؛ زیرا احساس می کردند در روزهای بعد کالاها گران تر می شود. اگر در سال 86 درآمد یک فرد 10 میلیون ریال بود قدرت خرید وی در سال 92 به هشت میلیون ریال کاهش یافت. از این بالاتر روستاییان شرایط سخت تری را می گذراندند، در سال 92 قدرت خرید روستاییان 6 میلیون ریال بود و مردم قدرت خرید و توان خرید نداشتند و همین یکی از عوامل رکود شده بود. ما از روز اول می دانستیم یکی از مشکلات بزرگ ما در سال های پیش رو مساله اشتغال است و به همین دلیل برنامه ریزی خوبی داشتیم. در سال های 94 و 95 به نسبت اشتغال مناسبی- در حدود 600 هزار اشتغال خالص- ایجاد شد. بنابراین اگر در هشت سال پیش هر سال 600 هزار اشتغال درست می شد ما امروز دیگر مشکلی به نام مشکل اشتغال نداشتیم. مسایل و مشکلات پیچیده جامعه با حرف و شعار حل نمی شود، نخستین گام برای اشتغال جوانان این است که سرمایه گذاری ها افزوده شود و از دلالی به سمت سرمایه گذاری و بنگاه های اقتصادی هدایت شود. برای این که سرمایه گذاری ایجاد شود به امنیت نیاز است زیرا مردم باید نسبت به فردای آینده کشور مطمئن باشند. چرا در سال های پیش ازسال 92 سرمایه گذاری ها متوقف و منفی شده بود؟ به دلیل اینکه مردم نمی دانستند احتمال دارد در ماه های بعد با چه مشکلات و تحریم هایی روبرو می شوند. »

ـ محمود رضوی،تهیه کننده سینما، و از همراهان قالیباف با مظلوم نمایی از سانسور برنامه با دوربین با حضور قالیباف خبر داد. وی در توئیتر نوشت: « آشنایان آقای روحانی حق داشتند می‌گفتند مناظره‌ها ضبطی باشد. می‌روم برای سانسور برنامه ضبطی امشب آقای قالیباف! خداحافظی با دولت حرف»
این ادعا در حالی مطرح می شود که اولا در کمیسیون تبلیغات انتخابات که مسئولیت نظارت بر برنامه های انتخاباتی صداوسیما را بر عهده دارد دولت در اقلیت است و ثانیا کوتاه کردن برنامه هایی که زمان بندی مشخصی دارد امری رایج بوده و در دوره های گذشته و برای همه کاندیداها هنگامی که زمان برنامه ازمدت تعیین شده بیشتر شود با نظارت نماینده نامزد مورد نظر بخشهایی از برنامه کوتاه خواهد شد.

ـ اولین حضور محمدباقر قالیباف در صداوسیما با حملات تند او نسبت به دولت مستقر همراه بود. بخش هایی از گفته های قالیباف به نقل از فارس: «آنهایی که قاچاقچی حرفه ای هستند و دلالانی که زالوصفتانه بدون هیچ فعالیت و تلاشی بیشترین سهم و سود را از دست رنج کشاورزان و تولید کنندگان صنعتی و کشاورزی می برند و از منافع 4 – 5 برابری برخوردار هستند اما تولید کنندگان اصلی مقروضان به بانک ها هستند.اگر امروز از واردات کنندگانی که مزاحم تولید هستند نام می بریم، آنها در حقیقت سرباز بیگانگان هستند و حتما علاقه مند نیستند این حرف ها را بشنوند.علت اصلی اختلاف طبقاتی آن است که چهار درصد اجازه فعالیت به 96 درصد مردم را نداده اند.قول داده ایم با ایجاد سامانه ملی کارانه بتوانیم به جوانانی که مشغول کار بودند اما به دلایل مختلف رکود و کاهش تولید و فعالیت بدون کار شده اند، در حد 250 هزار تومان در ماه به آنها کارانه داده شود تا زمانی که آنها بتوانند کار پیدا کند.ما مالیات را با سختی و دقت از 96 درصد مردم می گیرم، حتی گاهی اوقات ناخواسته از تولید کننده یا فروشنده ای که درآمد کافی نداشته و از کسانی که حقوق بگیر دولت هستند مالیات را در سرموعد می گیریم اما 4 درصدی که بیشترین سود و بهره را می برند و از بیشترین رانت استفاده می کنند نام و نشانی نیست. آنها بدون پرداخت هیچ مالیاتی بیشترین سود را می برند. روز اولی که پا به خدمت برای مردم گذاشتیم جان خود را به دست گرفتیم و به میدان جنگ رفتیم. امروز هم اگر لازم باشد آبروی خود را می دهیم و در مقابل این 4 درصد زالو صفت که خون 96 درصد مردم را می مکند با امید خدا و کمک مردم محکم می ایستیم.»

قالیباف در این برنامه علاوه بر تکرار وعده های نجومی اش از تقسیم بندی جدیدی در جامعه نیز رونمایی کرد. تقسیم بندی مبتنی بر 96درصد جامعه و 4 درصد دیگر. هنوز مبنای این اعداد و آمار ارائه شده از سوی ایشان نامعلوم است. این نامزد انتخابات پیش از این میزان قاچاق را 25 میلیارد دلار اعلام کرده بود و در این برنامه از 20میلیارد دلار قاچاق گفت و این در حالی است که این ارقام مربوط به سال های 92 و93 است و امروز میزان قاچاق کالا کمتر از پانزده میلیارد دلار است.

ـ احمد توکلی در کانال تلگرامی اش طی یادداشتی در کنار نقدی به صحبت های روحانی مبنی بر اینکه برجام سایه جنگ را از کشور دور کرده است نسبت به غیر اجرایی بودن وعده های رییسی و قالیباف هشدار داد. بخش هایی از این یادداشت: « مثلا فرض می کنیم قانون دولت را مکلف کرده باشد که برای بیکاران حقوق بیکاری در نظربگیرد. آیا آقای قالیباف می تواند بگوید من به هر بیکار، تا تامین اشتغال، ماهیانه ۲۵۰ هزار تومان می دهم؟آقای قالیباف اگر به رای مردم سکاندار دولت بشود باید در لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ که آذر ماه تقدیم مجلس خواهد کرد این پرداخت را پیش بینی کند که اجرای آن به سال آینده موکول میشود. یا اگر سرعت بیشتری می خواهد، باید متمم بودجه به مجلس ببرد، منبع معقولی برای تامین اعتبار پیشنهاد دهد و از مجلس اجازه این کار را بخواهد تا بتواند مثلا از شش ماهه دوم کار را آغاز کند. حالا اگر مجلس منبع تامین اعتبار را معقول ندید یا برای تعمیم عدالت بیشتر مبلغ را به ۱۰۰ هزار تومان کاهش داد تا به تعداد بیشتری بیکار کمک شود، تخریب مجلس در اذهان پیش نمی آید؟ آیا در این صورت، رئیس جمهور نمی گوید من می خواستم ولی مجلس نگذاشت؟ این امر به نفع وحدت ملی است؟همین طور است وقتی آقای رئیسی وعده میدهد که یارانه اقشار مستضعف را ۲ یا ۳ برابر میکند و مسکن ارزان قیمت میسازد، ولی نمیگوید بر اساس کدام حکم قانونی این اهداف را تعقیب و منابع لازم را چگونه فراهم میکند.برادران عزیز! هر چه وعده می دهید، اگر در حوزه اختیار رئیس جمهور به تنهایی نیست، از ابتدا به ضرورت جلب موافقت نهادهای دخیل دیگر و اینکه آن ها هم حق مصلحت سنجی دارند، اشاره بفرمایید.

وعده ۲.۵ برابر کردن درامد ایرانیان آنچه در ابتدا به ذهن متبادر می شود ۲.۵ برابر کردن تولید ناخالص داخلی است. یعنی اگر تولید ناخالص داخلی در پایان سال ۹۵ عدد ۱۰۰ فرض شود، تا پایان سال ۱۳۹۹ به ۲۵۰ می رسد. برای تحقق این وعده باید سالانه رشد متوسط ۲۶ درصدی اتفاق بیفتد. تا در پایان سال اول بشود ۱۲۶، سال دوم ۱۵۹، سال سوم ۲۰۰ و بالاخره در پایان سال چهارم و سال آخر دولت برسیم به ۲۵۲. نرخ رشد سالانه ۲۶ درصدی در عمل جزء محالات است و هیچ اقتصاددانی آن را شدنی نمی داند.»

ـ بخشی از گفته های حسین مرعشی در خصوص انتخابات96 به نقل از ایسنا: «این شورا جبهه اصلاحات واقعی است و همه باهم کار می کنیم این همکاری رمز پیروزی است.
ما تا زمانی که جمع می‌شویم قوی هستیم. در سال 84 از هم جدا شدیم نظام سیاسی کشور به هم ریخت، معجزه هزاره سوم به وجود آمد. من می‌گویم که او معجزه هزاره چهارم است چرا که مشکلاتش تا آن زمان هم دامن گیر ما می‌شود.ما همه پاسخگوی بد عمل کردن خودمان هستیم، در سال 92 خوب عمل کردیم و از فضای ناامن به یک حاشیه امن رسیدیم. وضع منطقه را بینید که بسیار نا امن است، ما ذیل فصل هفتم رفتیم، داشتیم به سوی نفت به جای غذا پیش می‌رفتیم. در آن شرایط ما در اردوگاه اصولگرایان دست به انتخاب زدیم، روحانی که اصلاح طلب نیست را حمایت کردیم.در 28 مرداد دولت مصدق را از ببن بردند، دوستان نگذارید تاریخ تکرار شود، نگذاریم ضد برجامیان از برجام سود ببرند.غیر از نیروهای مسلح پیمانکاران دیگری را می شناسید، غیر از بچه های مشهد و نیروی انتظامی پیمانکارانی می شناسید؟ همه تهران مشهد نیست، همه مردم نیروی انتظامی نیستند»

ـ حمید ابوطالبی،معاون سیاسی رییس جمهور، در واکنش به اظهارات ابراهیم رییسی در توییتر نوشت: « امشب مدعیان کاروکرامت، عجب جامعه سیاهی را در کشور به تصویرکشیدند: فقر، بیچارگی، گرسنگی، تحقیر، بحران بیکاری، فلاکت، فساد، نزاع میان قوا، و… اگرانتخاب شوند هم ظاهرا می خواهند همه کارهای انجام شده توسط این دولت را دوباره انجام دهند!؛ بهتر بودقبل از قضاوت! قدری بیشترتحقیق می کردند؛مسئول دولتهای نهم و دهم هم همین گونه و با همین سیاه نمایی سخن می گفت؛ حالاوزرای آن دولت، گرد کاروکرامت جمع آمده اند. سرنوشت آن چه شد؟ این تذهبون.»

ـ به گزارش ایسنا، محمود صادقی در همایش «طرح مطالبات نسل جوان» گفته است: «ما در آستانه تکرار حماسه دیگری هستیم و امیدواریم تأثیرات ((تکرار)) قبلی در سال ۹۴ خودش را نشان دهد. گشایش فضا به رغم محدودیت‌ها ثمره گام‌های قبلی است. گام اولی که درسال ۹۲ برداشته شده اثر شخصیت‌های بی‌بدیلی مانند دکتر عارف است که نقش تعیین‌کننده‌ای داشتند و حرکت کم‌نظیر و اخلاقی ایشان باطل‌السحر نقشه‌هایی شد که در آن دوران طراحی شده بود و توانست مسیر را تغییر دهد. در آن زمان ائتلاف از قبل نانوشته‌ای به وجود آمد و با اثرگذاری مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی این ائتلاف رقم خورد. این تجربه بزرگی است و ما باید این تجربه را حفظ کنیم و ارتقا دهیم.»

ـ غلامرضا حیدری،نماینده مجلس در خصوص نوع نگاه اصلاح طلبان به روحانی گفت: «اصلاح طلبان واقع بین هستند و تمام قد پشت روحانی ایستاده‌اند. ما بنابر یک منطق از روحانی حمایت می کنیم و آن این است تا برجام به عنوان دستاورد بزرگ دولت که درسخت ترین شرایط و تحریم ها ما را نجات داد از بین نرود. درانتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد سال 92 مردم با انتخاب هوشمندانه گشایشی در فضای سیاسی ایجاد کردند که باعث گسترش احزاب شد و این روند باید درانتخابات 29 اردیبهشت نیز تکرار شود»( ایرنا)

ـ محمدرضا عارف در توییتر نوشت: «تخریب دستاوردهای دولت جفاست و با منافع ملی در تضاد است.تکرار عقلانیت، تدبیر و آرامش در منظومه قوه مجریه نیاز امروز کشور است»

ـ به گزارش ایسنا، محسن هاشمی درخصوص انتخابات96 اظهار کرد: «تاکنون رؤسای جمهور در تاریخ انقلاب هرکدام دو دوره بر سرکار بوده‌اند و در دور اول زیربنای فعالیت‌های دور دوم خود را پایه‌ریزی کردند تا در دور بعد به موفقیت برسند. جناب آقای روحانی توانستند کشور را با حل مشکلات بزرگ که در گذشته وجود داشته و حل کردن مشکلات بین‌المللی، برای یک جهش اقتصادی مهیا کنند.در سال ۹۲ نیز وقتی آقای روحانی مسئولیت ریاست جمهوری را برعهده گرفتند، تحریم‌های بین‌المللی وضعیتی در کشور ایجاد کرده بود که امکان فروش نفت برای ایران مهیا نبود و حقوق ایران در دنیا نادیده گرفته می‌شد. در این شرایط بود که با اذن مقام معظم رهبری، روحانی توانست با برجام مشکلات بزرگی را از سر راه بردارد.امروز نوبت میوه‌چینی از درخت برجام است. امیدوارم با رأی دادن به روحانی بتوانیم اهدافی را که در چهار سال اول پایه‌ریزی شد به نتیجه مطلوب برسانیم. نظر آیت‌الله هاشمی برای انتخابات ریاست جمهوری، ادامه دولت آقای روحانی بود و من لازم است تأکید کنم که باید به آقای روحانی فرصت داد تا فعالیت‌های چهارسال اول را در دور دوم کامل کند و از کار خود نتیجه بگیرد.»

ـ ناصر نقویان، نامزد انتخابات شورای شهر، در گفت‌وگو با ایلنا بهترین گزینه برای انتخابات96 را روحانی دانست و درخصوص زیر سوال بردن برجام توسط جریان مخالف دولت گفت: «اگر دل‌مان برای ایران و نظام بسوزد، همانند بنایی که می‌خواهد ساختمان فاخری را بسازد، باید یک آجر را بر روی آجرهای قبلی بگذارد نه آنکه آجرهای قبلی لق کرده و آنها را تخریب کند. اگر اصل برجام که مورد تایید رهبری بوده است، اگر کسی به آن نقدی دارد، باید به رفع نواقض و اجرای بهتر آن کمک کند، نه آنکه با گفتار و رفتارش اصل آن را زیر سوال ببرد. اگر اشتباهی وجود دارد، آن اشتباه و نقص باید ترمیم شده و اصلاح شوند. اینکه ما قراردادی که امضا کرده‌ایم را – و به حکم هر انسان عاقلی، قرارداد درستی است – زیر سوال ببریم، تنها و تنها موجب زیر سوال رفتن اعتبار و حیثیت‌مان می‌شود. نمی‌توان دورتادور کشور حصار کشید و خود را جزیره‌ای مختص از همه عالم بدانیم.هر وقت توانستیم ارتباطات‌مان را به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) از حالت گرگ و میشی در بیاوریم، باید بدانیم که درست عمل کرده‌ایم. این ارتباط همان تعبیری است که آقای روحانی به عنوان برد – برد نام می‌برد و دیگر ایران یا یک طرف داستان، بازنده نیست. در تجارت هم شما می‌خواهی برنده باشی و سود کنی و هم طرف مقابل به دنبال این است. دنیای امروز دنیای یکجانبه‌گرایی نیست»

ـ به گزارش ایلنا، محمد شریعتمداری در خصوص عملکرد دولت گفت: « دولت یازدهم وقتی بر سرکار آمد، با ۴۲ هزار میلیارد تومانی که به فقیر و غنی پرداخت می‌شد، مواجه بود ولی پرداخت آن را به عنوان یک وظیفه و تکیلف که توسط دولت دولت قبلی آغاز شده بود، با یک بررسی جامع ادامه داد. اگر ما در زمینه مسکن مهر انتقاداتی داشته‌ایم اما میزان تحویل مسکن مهر در دولت آقای روحانی با دولت قبل قابل مقایسه نیست.همچنین دولت یازدهم با تامین زیرساخت و امکانات مورد نیاز مسکن مهر را در اختیار افراد قرار دادیم ولی تحویل‌هایی که در گذشته صورت می‌گرفت، بدون این زیرساخت‌ها و امکانات بود. آیا ایجاد مجتمع‌های آبرسانی روستایی در سطح کشور از خدمات این دولت نیست؟ این مجتمع‌ها موجب شدند بالغ بر چهار میلیون نفر و حدود ۲۵۰۰ هزار روستا از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند شوند. آیا استفاده از شبکه اینترنت در ۲۳ هزار روستای کشور و ارتباطات روستاها با دنیا از خدمات این دولت نیست؟ آیا خرید ۱۵ هزار میلیارد تومان گندم از کشاورزان در یکسال در مقایسه با ۸۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۱ که یک رشد ۱۶ برابری را نشان می‌دهد, از خدمات این دولت نیست؟ آیا تمهید مقدماتی که موجب شود بجای واردات گندم، به صادرکننده این محصول استراتژیک تبدیل شویم، از خدمات این دولت نیست؟»

ـ حمید محمدی که از منتقدان سرسخت برجام بوده است روحانی را «مرد توافق» خواند! وی در کانال تلگرامی اش در یادداشتی حمایت آمیز از قالیباف نوشت: « انگار دوره قالیباف ها تازه رسیده است. روزگاری به مردم گفته می شد کلا تا مشکل هسته ای حل نشود، کاری از کسی برای حل مشکلات کشور ساخته نیست. و اضافه می کردند توافق که بشود کشور گلستان خواهد شد. بعد که توافق حاصل شد، مردم دیدند برجام معجزه ای نکرد و تبدیل برجام به رفاه، مردی دیگر و روحیه و رویه ای دیگر می خواهد. از آن روز بود که دوره روحانی تمام شد.مردم فهمیدند روحانی مرد توافق است نه کار و رفاه. شاید زمانی دیگر اگر دوباره بده بستانی لازم آمد کار کشور به امثال روحانی بیفتد اما تا اطلاع ثانوی که مملکت لنگ کار است، دوره امثال روحانی گذشته است. قالیباف امشب نشان داد مرد این دوران جدید است و کنار هم ایستادن کسانی چون او و رییسی به زودی روزنه ای به روشنایی خواهد گشود.»

ـ به گزارش تسنیم امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، گفته است: «برخی مسئولان می‌گفتند برجام سایه جنگ را از سر ملت دور کرد؛ این دروغ و توهین است.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا