خرید تور نوروزی

چند خبر و گزارش انتخاباتی دکتر روحانی

دکتر حسن روحانی شنبه شب در اولین برنامه تلویزیونی انتخاباتی با مردم سخن گفت.

به گزارش  سحر- پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی- نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: دولت قبل شرایط کشور از لحاظ تورم نگران‌کننده بود. مردم با تورم روزانه و ساعتی مواجه بودند. هر روز در فکر آن بودند که اجناسی را بخرند و انبار کنند برای اینکه احساس می‌کردند در روزهای بعد کالاها گران‌تر خواهد شد. قدرت خرید کم شده بود. در کنار این مسائل مردم احساس امنیت نمی‌کردند.

روحانی در برنامه بادوربین با تاکید بر اینکه افراط و تفریط و خشونت نتوانسته باعث خوشبختی هیچ ملت و پیشرفت هیچ کشوری شده باشد، گفت:  صاحب این کشور، ملت است؛ ما باید در چارچوب قانون اساسی، قانون مصوب و همچنین خواست مردم و اراده مردم مدیریت جامعه را برعهده بگیریم. در سال ۹۲ همان موقعی که با هم کار را آغاز کردیم، ما با مشکلات فراوانی مواجه بودیم. اما در عین حال امیدهای زیادی هم داشتیم.

او افزود: من از آغاز معتقد بودم با آن امیدها و تلاش‌ها و همبستگی‌ها و هماهنگی‌ها می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم. ما آن زمان بیکاری رنج‌آوری را نسبت به جوانان خودمان و جامعه خودمان مواجه بودیم در حالی که در هشت سال گذشته می‌شد کاری کرد که همه‌ جوانانی که متولدان دهه ۶۰ بودند و در اواسط دهه هشتاد می‌بایست به شغل و کار می‌رسیدند به اشتغال برسند. متاسفانه در زمینه اشتغال و شغل جوانان کار زیادی انجام نشده بود.

روحانی گفت: آن موقع، شرایط کشور از لحاظ تورم نگران‌کننده بود. مردم با تورم روزانه و ساعتی مواجه بودند. هر روز در فکر آن بودند که اجناسی را بخرند و انبار کنند برای اینکه احساس می‌کردند در روزهای بعد کالاها گران‌تر خواهد شد. قدرت خرید کم شده بود. در کنار این مسائل مردم احساس امنیت نمی‌کردند. قطعنامه‌هایی بالای سر مردم بود، به‌خصوص ۱۹۲۹ که شرایط کشور را در مرز بحران قرار داده بود و مردم نسبت به ماه‌ها و سال‌های آینده خودشان اطمینانی نداشتند به همین دلیل در آغاز امر لازم بود در ۵ مورد مهم ما سریعا به تصمیم‌گیری و اقدام و عمل برسیم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد: مورد اول درباره مذاکرات هسته‌ای بود که باید با دنیا وارد گفت‌وگو می‌شدیم و شرایطی که هر روز مردم در انتظار تحریم جدید بودند، متوقف می‌شد. اقدام دوم این بود که برای مهار افسارگسیخته تورم که مردم را نگران کرده بود تدبیری اندیشیده شود و در مساله سوم، مسئله تولید و کارگاه‌های تولیدی ما باید به حرکت در می‌آمد و ما گفتیم باید از رکود خارج شویم و همچنین قدرت خرید مردم افزوده شود و مردم توانایی خرید بیشتری و بهتری را پیدا کنند و بالاخره تصمیم پنجم اینکه مردم ارتباط آسانتری با اطلاعات و دنیا داشته باشند.

او تصریح کرد: در هر ۵ موضوع در همان ماه‌های اولیه تصمیمات لازم اتخاذ شد، سه مورد اول به دلیل اهمیت ویژه‌اش، مدیریتش را خودم شخصا به عهده گرفتم. هر هفته دو سه جلسه برای مذاکرات هسته‌ای داشتیم و حداقل در هفته دو جلسه اقتصادی برای مساله مهار تورم و رونق تولید داشتیم.

روحانی یادآور شد: دو مساله دیگر را از جمله مساله قدرت خرید مردم را به ستاد اقتصادی و مساله ارتباط جوانان و ملت ما با دنیا را به وزارت ارتباطات سپردم، تا مردم برای تماس‌شان با دیگران و جهان و به دست آوردن اطلاعات احساس نگرانی نداشته باشند. خوشبختانه ما در همان ماه‌های اولیه و در همان صد روز اول در همه این زمینه‌ها قدم‌های اولیه را برداشتیم که گزارش آن را در اوایل آذر ۹۲ بعد از ۱۰۰ روز به اطلاع مردم رساندم، در زمینه مذاکرات هسته‌ای به توافق موقتی در آذر ۹۲ رسیدیم و با آن، تحریم‌ها دیگر افزوده  نمی‌شد. در برخی موارد تحریم‌ها برداشته شد و ایران با ۶ قدرت بزرگ برای یک توافق نهایی تصمیم گرفتند که مذاکرات خود را ادامه دهند.

او ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های خوبی برای اشتغال انجام دادیم. در ۹۴ و ۹۵ هر سالی حدود ۶۴۰ هزار نفر، اشتغال خالص بود. اگر در هشت سال قبل هم سالی ۶۰۰ هزار شغل درست می‌شد، امروز دیگر مشکلی به نام اشتغال نداشتیم. در اینجا لازم می‌دانم به ملت بزرگوار و عزیز عرض کنم که مسائل و مشکلات پیچیده جامعه با حرف و شعار حل  نمی‌شود. ما اگر اشتغال برای جوان‌مان می‌خواهیم، اولین قدم آن است که سرمایه‌گذاری‌ها افزوده شود و پول‌ها از دلالی به سمت سرمایه‌گذاری و بنگاه‌های اقتصادی هدایت شود؛ همینطور که با کلام و سخن شغل درست نمی‌شود. برای اینکه سرمایه گذاری ایجاد شود، نیاز به امنیت است.

روحانی با بیان اینکه مردم باید نسبت به فردای کشورشان و سال آینده کشورشان مطمئن باشند، گفت: چرا در سال‌های قبل ۹۲ سرمایه‌گذاری‌ها متوقف و منفی شده بود به این دلیل که نمی‌دانستند ماه بعد و ۲ ماه بعد با چه مشکلات و ناامنی‌هایی احتمالا مواجه می‌شوند. لحن سخن برخی مسئولان کشور ما قبل از سال ۹۲ با دنیا، لحن تقابل بود. آنها هم با ما اینچنین صحبت می‌کردند.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد: از روز اول پیامم به دنیا این بود که با ملت و کشور ایران با زبان تکریم حرف بزنید و زمانی مذاکرات هسته‌ای ما در مسیر درست قرار گرفت که دنیا این پیام را اخذ کرد و گرفت. بنابراین اگر شغل می خواهیم و اشتغال برای جوانان، باید زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم کنیم.

او گفت: امروز بعد از سه سال و نیم توانستیم اعتماد را به وجود آوردیم که در خرید هواپیما اقساط آن ۱۸ ساله است این یعنی اعتماد جهان به ایران و سرمایه گذار خارجی، در شهرستان‌ها از طرف کارآفرینان دعوت   کردیم اعلام کردند که سرمایه گذاری بزرگ می‌کنند که عملیاتی شده، بعضی‌ها از کلمه افتتاح خوششان نمی‌آید فکر می کنند که ما یک شبه تصمیم به افتتاح گرفتیم. یک بنگاه تولیدی یک شبه به وجود نمی‌آید در شیراز ورزشگاهی بیست سال گذشته بود که ساخته نشده ۸۰ میلیارد خرج شده و ما ۶۸ میلیارد دیگر برای افتتاح دادیم که خود یک معضل بود. افتتاح به این معنی اعتماد مردم است. افتتاح به معنی سرمایه‌گذاری است. افتتاح به معنی این است که ما در مسیر رشد و توسعه قرارداریم.

رییس‌جمهوری خاطرنشان کرد:‌ در هر استانی که سفر کردم، از کارآفرینان داخلی و اهالی آن استان دعوت کردم و همه آن‌ها اعلام سرمایه‌گذاری‌های بزرگ کردند و برخی از آن قول‌هایی که داده شد، اجرایی و عملیاتی شد. برحی از کلمه افتتاح حوششان نمی‌آید. فکر می‌کنند که اگر ده‌ها پروژه افتتاح می‌شود، دیروز تصمیم گرفته‌ایم درحالی که برای هر پروژه تلاش‌های زیادی انجام شده است.

او یادآور شد:  ملت ما می‌دانند که در این دولت پتروشیمی‌های متعددی افتتاح شد و در تولید مواد پتروشیمی در طول این سه سال و نیم، با ۹ میلیون تن افزایش روبرو بودیم و درآمد صادرات ما در پتروشیمی ۵ و نیم میلیارد دلار اضافه شده است. پس اولین شرط برای اشتغال اعتماد مردم برای سرمایه‌گذاری است و دومین مساله در اشتغال نیز مساله فناوری است. برخی بنگاه‌های ما الان نیمه تعطیل است و نباید تصمیمی برای راه‌اندازی آن بگیریم، چراکه تجهیزات آن کهنه شده است. در سال ۹۵ که ۲۴ هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط موفق به دریافت وام شدند، ۷۰ درصدشان قبل از این دولت متوقف شده بودند. وقتی سال‌ها یک کارخانه متوقف شده، اگر راه بیافتد هم نمی‌تواند با دنیا رقابت کند.

او تصریح کرد: ما به دنبال افتتاح پایدار هستیم. سرمایه‌گذاری می‌خواهیم که برای جوانانمان اشتغال پایدار داشته باشد. برای فناوری نیاز داریم شرکت‌های دانش‌بنیان تاسیس شود. در این دولت برای ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان مورد اعتمادمان مجوز صادر شده و برای شروع به کارشان اعتبار تخصیص یافته و درآمد این شرکت‌ها در سال گذشته ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده و این یعنی ما با فناوری می‌توانیم با شرکت‌های دانش‌بنیان شغل ایجاد کنیم.

روحانی با بیان اینکه کسانی که با اینترنت میانه خوبی ندارند باید بدانند در سال گذشته ۱۰۰ هزار شغل از طریق اینترنت ایجاد شده است، گفت: برخی روستاییان ما از طریق شبکه‌های اجتماعی از خارج کشور برای روستای خود گردشگر می‌آوردند و برخی صنایع دستی خود را صادر می‌کنند. در این دولت ۲۷ هزار روستای ما به اینترنت مجهز شده‌اند. خوشحالم که به مردم اعلام کنم هیچ روستای ۱۰ خوانواری وجودی ندارد که برق نداشته باشد و هیچ روستای ۲۰ خانواری وجود ندارد که برق نداشته باشد. تا پایان این دولت حدود ۱۰ هزار روستای ما از نعمت گاز استفاده خواهند کرد. بنابراین شرط اشتغال فناوری و مدیریت است. شرط اشتغال بازار خرید و صادرات است.

او تاکید کرد: در سال ۹۴ با مشکلی مواجه شدیم. برخی بنگاه‌های ما که فعالیت می‌کردند به‌دلیل عدم قدرت خرید مردم، نمی‌توانستند محصول خود را بفروشند. ما باید قدرت خرید مردم را بالا برده و برای خود در دنیا بازار صادراتی اخذ کنیم و به این منظور باید با دنیا تعامل سازنده داشته باشیم.ما تعامل سازنده را با جهان آغاز کردیم و صادرات غیرنفتی ما در حال افزایش است و برای این‌که اشتغال‌مان افزایش پیدا کند، برنامه‌ریزی بسیار خوبی را شروع کردیم. در ۵ بهمن سال ۹۵ در شورای‌عالی اشتغال طرحی را تحت عنوان کارورزی به تصویب رساندیم که این طرح در استان به‌صورت نمونه به اجرا درآمده تا اشکالات آن مشخص شود. در این طرح جوانانمان برای ۴ تا ۶ ماه آموزش و کمک می‌گیرند و همزمان در بنگاه‌های مختلف مشغول به‌کار می‌شوند و اگر آن بنگاه‌ها کار این جوانان را پذیرفتند، کارشان را ادامه می‌دهند و آمارها نشان می‌دهد ۷۰ درصد این جوانانی که برای کار می‌فرستیم، ابقا می‌شوند.

او گفت: هم اکنون برای اجرایی شدن این طرح آیین‌نامه‌ها را طراحی کرده‌ایم و مردم باید بدانند برای اشتغال نیاز به سرمایه داریم. در سایه توافق هسته‌ای و برجام از امسال درآمد ما از نفت و سایر محصولات وابسته به نفت ۲۰ میلیارد دلار افزوده خواهد شد و از این مبلغ، از امسال به بعد سالی ۱۵ میلیارد دلار از صادرات نفتی و سایر فرآورده‌هایش به صندوق توسعه ملی واریز خواهیم کرد و این یعنی در چهار سال دولت دوازدهم مبلغ ۶۰ میلیارد دلار به صندوق توسعه واریز می‌شود و این پول باید اهرمی باشد برای سرمایه‌گذاری بانک‌ها و همچنین دولت نیز از بودجه خود برای سرمایه‌گذاری استفاده کند و حتی از سرمایه‌گذاری خارجی استفاده کنیم.می‌توانیم ۱۴۰ میلیارد سرمایه وارد کشور کنیم و این سرمایه است که اشتغال ایجاد خواهد کرد.

روحانی گفت: برای اشتغال جوانان باید در دو زمینه بیشتر کار کنیم. یکی صادرات غیرنفتی که باید بر میزان آن افزوده شود که به یاری خدا این صادرات در طول این سال‌ها همواره در حال افزایش بوده و سعی داریم این مبلغ را تا دو برابر افزایش دهیم و ۵۰ میلیارد دلار را به ۱۰۰ میلیارد دلار برسانیم. کشورهایی مثل ویتنام تایلند و مالزی، سالانه ۲۰۰ میلیارد صادرات و ۲۰۰ میلیارد دلار واردات دارند و ما نیز می‌توانیم کار ما این است که فضا را آماده کنیم و مردم را نسبت به آینده امیدوار کنیم. اگر امیدی که امروز در میان مردم وجود دارد، به کمک همه و حتی آن‌هایی که مخالف دولت هستند، افزایش می‌یافت، مشکل حل می‌شد. نباید بذر یاس می‌پاشیدند. مگر می‌شود مردم کشوری به دولت منتخب خود امید نداشته باشند اما به نظام امیدوار باشند. وقتی مردم را از دولت منتخب مایوس می‌کنیم، آن‌ها را از نظام هم مایوس کرده‌ایم.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد: امروز می‌بینیم علی رغم فشارهایی که وجود داشت، زیرساخت‌ها را آماده کردیم و فیبر نوری را به اقصی نقاط کشور رساندیم و با این شیوه‌هاست که می‌توان اشتغال را ایجاد کرد. اگر فضا را برای اقتصاد رقابتی نمی‌کنیم، کارآفرینانمان را نباید بترسانیم. نباید سرمایه‌گذار خارجی را بترسانیم. نمی‌توان پشتوانه یک بنگاه اقتصادی، سیاسی و امنیتی باشد و دیگران را به سرمایه‌گذاری دعوت کنیم. باید بنگاه‌های اقتصادی که به دستگاه‌های امنیتی وصل هستند به نقاط مرزی بروند و فضا را برای دیگران باز کنند.

او گفت: مگر می‌شود به مردم سخت گرفت اما انتظار داشت کشورمان به لحاظ اشتغال و تولید از همه کشورهای منطقه بالاتر باشد. خوشحالم امروز درباره تورم بحثی نمی‌شود. چرا که مردم می‌بینند تورم مهار شده و به تورم تک‌رقمی رسیده‌ایم. خوشحالم که مردم به آینده امیدوار است. خوشحالم که جوانان‌مان آگاهند که عده‌ای نباید از مقدساتی همچون دفاع مقدس و دین برای گروه و حزب‌شان استفاده کنند. دین و انقلاب فراتراز احزاب است. رهبری معظم انقلاب فراتر از احزاب است.

روحانی تصریح کرد: شغل برای چه کسانی می‌خواهیم ایجاد کنیم مردان یا برای خانم‌ها ، شهری یا روستایی در پی اشتغال گسترده باید باشیم،  صادرات غیر نفتی را افزایش دهیم در زمینه گردشگری و توریسم ما زمینه‌های خوبی فراهم کردیم سالانه اگر یک میلیون نفر بر گردشگری کشور بیفزایم قطعا این صعنت رونق می‌گیرد،  در این دولت میزان گزدشگران به ۱۲ میلیون نفر افزایش پیدا کرده است. چقدر اشتغال تولید می‌شود ما زیر بنا را آماده کردیم، جاده‌ها و راه‌آهن ساختیم، ۱۶۰ لوکومتیو، و هزاران واگن وارد چرخه حمل و نقل کردیم.

او با اشاره به اینکه امروز باید ادامه دهیم تا فقر کاسته شود و قدرت خرید افزایش یابد، گفت: ما توانستیم در ابتدای امسال حقوق بازنشستگان را افزایش دهیم مردم عزیز بدانند دریافتی خانواده‌های وابسته به بهزیستی و کمیته امداد را به بیش از ۳ برابر افزایش دادیم حقوق کارمندان را افزایش دادیم در کنار زندگی و اقتصاد آرامش لازم است که باید به وجود بیاوریم. مردم باید احساس کنند آرامش و امنیت دارند باید دغدغه‌های داخلی را کم کنیم، باید اقوام و مذاهب احساس آسودگی کنند.

روحانی تاکید کرد: باید دانشگاه امن باشد امروز در ۱۶ آذر کسی بحث نمی‌کند که تظاهرات باشد یا نباشد ۱۶ آذر روز دانشجو است. آزادی مساله اساسی برای ملت است، مردم باید احساس آزادی کنند در همه زمینه‌ها، نقد دولت و رییسجمهور آزاد حتی عده‌ای فکر می‌کنند برای این کار جایزه هم می‌گیرند. امروز اگر کسی از رئیس‌جمهور نقد کند مواخذه نمی‌شود.

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: امروز ایرانیان داخل کشور و ایرانیان خارج کشور احساس عزت بیشتری می‌کنند و آن‌ها که علیه ایران و ایرانیان سخن می‌گفتند و اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی به راه انداختند، زبانشان کند شده است. چون می‌دانند پرچم‌دار مبارزه با تروریسم ایران است و ایران بود که پرچم جهان عاری از خشونت را بر دوش گرفت.

او ادامه داد: امروز دنیا احترام بسیاری برای کشور ما قائل است. این همه هیات‌های خارجی که برخی برای نخستین‌بار و برخی بعد از ۱۴ الی ۱۵ سال به کشور ما سفر کردند، نشان از این دارد. البته آن‌چنان که رهبر معظم انقلاب فرمودند نگاه ما به دست‌های هنرمند ایرانیان و جوانان عزیز و اتکای ما به خداوند و آسمان است اما در عین حال به جهان ثابت کردیم قدرت این را داریم که سرمایه خارجی را جذب کنیم و به همراه خارجی‌ها داخل کشور تولید کنیم و خروجی را تا بیش از ۳۰ درصد به خارج از کشور صادر کنیم.

روحانی یادآور شد: ۳۰ درصد خودروهایی که با سرمایه‌گذاری خارجی در حال تولید است، به خارج کشور صادر می‌شود. اگر می‌خواهیم با قاچاق کالا مبارزه کنیم که باید مبارزه کنیم، باید استان‌های مرزی‌مان استان‌های صادراتی باشند. مردم می‌دانند در ابتدای این دولت قاچاق کالا ۲۵ میلیارد دلار بود و امروز به ۱۲ و نیم میلیارد دلار رسیده و ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است. ما باید فضا را برای گردشگری و صادرات آماده کنیم. چرا که این گردشگری و صادرات است که می‌تواند کشور ما را متحول کند.

او گفت: در پایان می‌خواهم از مردم عزیز، فرهنگیان، دانشگاهیان، بانوان، جوانان، روستایی و شهری بخواهم همه دست به دست هم بدهیم به آینده امیدوار باشیم و سرنوشت‌مان را در ۲۹ اردیبهشت بسازیم. در طول سه سال و نیم گذشته ثابت کردیم مشکلات هرچه بزرگ باشد، قدرت حل را آن را داریم. ادعا نمی‌کنیم مشکلی وجود ندارد. اما باید امیدمان را افزایش دهیم. سرمایه بزرگ ما سرمایه اجتماعی است. دولت به مردم اعتماد کامل دارد و ان‌شاءالله مردم نیز به دولت اعتماد خواهند کرد و این اعتماد است که آینده ما را می‌سازدو امیدواریم در ۲۹ اردیبهشت با صف‌های طولانی پای صندوق‌ها بیاییم تا به جهانیان اعلام کنیم اینجا سرزمین مردمسالاری است. اینجا سرزمین جمهوریت و اسلامیت است.


سفر روحانی به بندرعباس

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی پس از سفر انتخاباتی به کرمان و یزد، وارد بندرعباس شد.

به گزارش سحر- پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی- حجت الاسلام حسن روحانی شامگاه شنبه هنگام ورود به فرودگاه بین المللی بندرعباس گفت: با افتتاح پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس بندرعباس در روز یکشنبه علاوه بر خودکفایی ایران در زمینه تولید بنزین ، هزاران شغل برای جوانان ایجاد می کند.

روحانی افزود: افتتاح این پالایشگاه درسال اقتصاد مقاومتی وتولید ملی واشتغال افتخاری دیگری درتولید فرآورده های نفتی است.

مرحله اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت روزانه 120هزار بشکه میعانات گازی بهره برداری می شود که در این مرحله پالایشگاه ستاره خلیج فارس روزانه ١٢ میلیون لیتر بنزین یورو ٤، چهار و نیم میلیون لیتر گازوئیل یورو٤ ، یک میلیون لیتر نفت سفید یورو ٤ و یک میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر گاز مایع (ال‎پی‎جی) یورو ٤ تولید می شود.

با بهره برداری کامل از پالایشگاه ستاره خلیج فارس با تولید ٣٦ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ٤ و ٥ ، تولید بنزین در کشور به بیش از ١٠٠ میلیون لیتر در روز خواهد رسید که افزون بر قطع واردات بنزین، امکان صادرات این فرآورده و افزایش کیفیت سوخت مصرفی داخل نیز فراهم شده و ایران به جرگه صادر کنندگان بنزین می پیوندد.

دو مرحله باقی مانده پالایشگاه 360هزاربشکه ای میعانات گازی ستاره خلیج فارس نیز به ترتیب به فاصله هر ٦ ماه وارد مدار تولید می‌شود و در صورت تأمین مالی و رفع مشکلات، شاهد بهره برداری از کل این طرح تا پایان سال ٩٦ خواهیم بود .

با بهره برداری مرحله اول این پالایشگاه بعنوان تبلور سیاستهای اقتصاد مقاومتی مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در راستای جلوگیری از خام فروشی و تبدیل میعانات گازی به فرآورده های با ارزش تر نام برد که با تدبیر دولت یازدهم به بار نشسته است.

رئیس جمهوری همچنین از دیگر برنامه های سفر خود به هرمزگان را دیدار با مردم این استان عنوان کرد.

سخنرانی در جمع هواداران وجوانان استان هرمزگان در سالن فجر بندرعباس وافتتاح صبا فولاد خلیج فارس و بهره برداری از تقاطع غیر همسطح شهدای غواص بندرعباس از مهمترین برنامه های یکشنبه حسن روحانی پیش بینی شده است.

مرحله نخست کارخانه صبا فولاد خلیج فارس شامل یک واحد مگامدول آهن اسفنجی با ظرفیت سالانه یک میلیون و 500 هزارتن بریکت گرم آهن اسفنجی(HBI) است.

با افتتاح رسمی این کارخانه ظرفیت تولید فولاد خام در هرمزگان با محوریت منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس به حدود پنج میلیون تن درسال افزایش می یابد.

سرمایه گذاری انجام شده برای ساخت این کارخانه پنج هزارو 780 میلیارد ریال است که با ایجاد مرحله نخست آن 350شغل پایدارو چهار هزار شغل غیرمستقیم ایجاد می شود و با افتتاح مرحله های دوم و سوم این رقم به بیش از دو هزارنفرافزایش می یابد.

جاسم جادری استاندار هرمزگان با اشاره به فعالیت پالایشگاه نفت 320هزار بشکه ای بندرعباس و بهره برداری از فاز نخست پالایشگاه میعانات گازی 360 هزار بشکه ای ستاره خلیج فارس و همچنین پالایشگاه 200هزار بشکه ای هرمز در مجاورت این دو بیان داشت: با تدبیر دولت یازدهم بندرعباس درحال تبدیل شدن به مرکز پالایشگاهی کشور و حتی جهان است.

وی اضافه کرد: در هیچ کجای جهان شهری وجود ندارد که سه پالایشگاه در کنار هم به ظرفیت 800 هزار بشکه بعنوان قطب پالایشگاهی کشور فعالیت داشته باشند.


سخنرانی در یزد

رییس‌ جمهور در اجتماع بزرگ جوانان و حامیان دولت تدبیر و امید در یزد اعلام کرد: همانطور که در 4 سال گذشته نشان دادیم راه ما، مسیر رونق اقتصادی، اشتغال و رشد است. به دنبال اشتغال جوانان ایرانی، نه با شعار بلکه با عمل هستیم و این مهم را در مقام عمل به اثبات می‌رسانیم.

به گزارش سحر – پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر شنبه در این مراسم که در مسجد حظیره یزد برگزار شد، با اشاره به طرح 6 هزار و 500 میلیارد تومانی فولاد در یزد با اشتغال‌زایی 600 نفری، اظهار داشت: اشتغال وظیفه ماست، اما باید بدانیم راه صحیح عقلانی و علمی برای پیشرفت کشور وجود دارد و آن را با هم انتخاب می‌کنیم.

دکتر روحانی تأکید کرد: در اردیبهشت 96 باید اعلام کنیم، شعار یا شعور و خردورزی یا خرافه‌گویی؟

رییس‌ جمهور با بیان اینکه “دوباره ایران، دوباره اسلام، دوباره امید و دوباره اعتدال”،  افزود: روز سرنوشت نزدیک است و باید دست به دست هم دهیم تا این روز پرافتخار را بسازیم.

رییس جمهور با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: همه ما به خاندان رسالت و ابا عبدالله الحسین(ع) عشق می‌ورزیم و همواره عشق حسینی در هر صحنه‌ای ما را در مسیر حق و حقیقت قرار داده است. میلاد امام حسین(ع) در حقیقت میلاد آزادی، عدالت، ایستادگی، مقاومت و تولد عزت و کرامت مسلمانان و آزادیخواهان است.

دکتر روحانی یزد را دارالایمان و دارالعباده و استان قنات، قنوت و قناعت خواند و افزود: یزد همواره برای من یادآور صدها خاطره زیبا، در قبل و بعد از انقلاب است.

رییس‌ جمهور با اشاره به سخنرانی‌های خود در سال‌های قبل از انقلاب و حضور در جمع مردم این استان گفت: استان یزد، بزرگان فراوانی همچون آیت‌الله العظمی محقق داماد و آیت‌الله العظمی حائری را در خود پرورانده و سراسر آن برای ایران افتخار است.

دکتر روحانی با بیان اینکه پیمودن مسیر ایستادگی و انقلاب، بدون فداکاری‌های مردم یزد، بی‌معنا است، ادامه داد: استان یزد، استان اعتدال است.

رییس‌ جمهور با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله صدوقی، گفت: چهره آیت‌الله صدوقی را همواره قبل و بعد از انقلاب، چهره‌ای انقلابی و معتدل دیدم و این مرد در سراسر زندگی خود راه اعتدال را به ما آموخت.

دکتر روحانی با بیان اینکه در ایران روزهای دینی، مذهبی و ملی همواره توأم با اوج معنویت و پرشور برگزار شده، گفت: مردم استان یزد، همواره در آیین‌های مذهبی، بویژه در تاسوعا و عاشورای حسینی، بهترین مراسم مذهبی را برگزار کردند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه ما در خرداد 92 با هم پیمان بستیم تا برای آزادی، امنیت، آرامش، تعالی و پیشرفت جامعه، تلاش کنیم، افزود: ما در خرداد 92 با هم راهی را انتخاب کرده و پیمان بستیم و اعلام نمودیم که می‌خواهیم در برابر خشونت و افراط، ایستادگی کنیم.

رییس‌ جمهور با بیان اینکه روزهای مردم‌سالاری و نمایش دمکراسی در کشور بسیار با شکوه است، گفت: در همین روزهاست که مردم، خواست، نظر و آنچه را در دل دارند ، با زبان آزاد در اجتماعات بیان می‌کنند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: ما باید بدانیم در روز مردم‌سالاری با اراده، همت، اتحاد و حضورمان باید حماسه‌های بزرگ را بیافرینیم.

رییس‌ جمهور تأکید کرد: مردم ایران با حماسه خود در سال 92 توانستند آرامش و امنیت را به کشور، بهتر از روزهای گذشته بازگردانده و تثبیت کنند و امروز امنیت و آرامش بیشتری نسبت به گذشته در کشور احساس می‌شود.

دکتر روحانی ادامه داد: زمانی در کشور بود که نمی‌دانستیم قیمت دلار و سکه، چقدر است و از شما می‌پرسم آیا در سال 91، عزت ملی ایرانیان بیشتر بود یا امروز؟

رییس‌ جمهور تأکید کرد: آن روزی که قدرت‌های بزرگ در چارچوب فصل 7 منشور سازمان ملل متحد، قطعنامه‌های متعدد را همانند یک شمشیر بالای سر مردم گرفته بودند، روزهای با عزت‌تری بود یا روزی که دست به دست هم دادیم و با قدرت، دیپلماسی، ایستادگی و اتحاد، همه آن قطعنامه‌ها را در سازمان ملل لغو کردیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه از شما مردم دلاور عزیز می‌پرسم که آیا امروز پیشرفت و عظمت ایران را بهتر مشاهده می‌کنید یا سال‌های گذشته؟، گفت: امروز به دنبال پیشرفت و تعالی در کشور عزیزمان ایران هستیم و همه باید برای تعالی بیشتر کشور آماده شویم.

رییس‌ جمهور با تأکید بر اینکه باید روز 29 اردیبهشت 96 را روز تاریخی ایران بسازیم، ادامه داد: در این روز به جهانیان اعلام می‌کنیم که دوران خشونت، افراط و زور در این کشور پایان یافته است و باید در روز 29 اردیبهشت به گوش همه جهانیان برس

انیم که راه خردورزی و اتحاد را همچنان ادامه می‌دهیم و باید به همگان اعلام کنیم که مسیر ملت ایران، آزادی و ایستادگی است.

رییس‌ جمهور تأکید کرد: اجازه نخواهیم داد فضای امنیتی به کشور و دانشگاه‌ها برگردد و ما در رأی 29 اردیبهشت اعلام می‌کنیم که مسیر خرداد 92 همچنان ادامه دارد.


سفر به کرمان

مردم شهر کرمان با شعار«وصیت هاشمی، حمایت از روحانی»امروز میزبان حجت‌الاسلام حسن روحانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری شدند.

به گزارش سحر – پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی، حجت‌الاسلام حسن روحانی که صبح شنبه به کرمان سفر کرده است، با استقبال گسترده مردم این شهر مواجه شد.

در طول مسیر فرودگاه تا ورزشگاه تلاش، هواداران حسن روحانی با پرچم‌های بنفش و سر دادن شعارهایی از او حمایت کردند.

سالن تلاش از ساعتی قبل از آغاز سخنرانی رییس جمهور از جمعیت پر شد و حاضران شعار «وصیت هاشمی، حمایت از روحانی»، «سلام بر روحانی» و … سر دادند.

در این مراسم محسن هاشمی فرزند آیت‌‌الله هاشمی رفسنجانی در حمایت از حسن روحانی سخنرانی کرد.

محسن هاشمی: روحانی روحیه و منش آیت‌الله هاشمی را دارد

فرزند آیت‌الله هاشمی با بیان اینکه در جای جای خاطرات پدرش نام حسن روحانی دیده می‌‌شود، گفت: می‌توان روحیه و منش آیت‌الله هاشمی را در روحانی دید.

محسن هاشمی در مراسم انتخاباتی حسن روحانی که پیش از عصر امروز در سالن تلاش کرمان برگزار شد، با بیان اینکه خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی‌دهد مگر آنکه مردمش بخواهند، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با قانون اساسی و عملکرد خود نشان داده است راه تعیین سرنوشت را بازگذاشته و مردم با حضور در انتخابات می‌توانند سرنوشت خود رابه راحتی تعیین کنند.

او گفت: باید به توصیه آیت‌الله هاشمی برای شرکت در انتخابات توجه ویژه‌ای داشت به ویژه در انتخابات پیش‌رو. وظیفه ما خطیرتر است زیرا آقای روحانی با برنامه‌ریزی‌های چهار ساله خود توانستند زیربنای فعالیت خود را آماده کنند و در دوره دوم است که می‌توان از این فعالیت‌ها میوه‌چینی کرد.

فرزند آیت‌الله هاشمی ادامه داد: می‌دانیم که در چهار سال نمی‌توان نتیجه گرفت زیرا باید زیربنا و مقدمات فراهم شود. هیچ رئیس جمهوری نتوانسته است تمام مسائلی که قول داده را به نتیجه برساند بنابراین از همه مردم می‌خواهم با رای خود به آقای روحانی این وظیفه خطیر را برعهده ایشان بگذارید.

محسن هاشمی با بیان اینکه آقای روحانی همیشه در کنار آیت‌الله هاشمی بودند، تصریح کرد: در جاجای خاطرات آیت‌الله هاشمی، نام آقای روحانی را می‌‌بینید. ایشان هشت سال در کنار آیت‌الله هاشمی جنگ را مدیریت کردند. هشت سال در دولت سازندگی شرایط امنیتی و سیاسی کشور را مدیریت کردند. شما می‌توانید روحیه و منش آیت‌الله هاشمی را در آقای روحانی ببنید.

او افزود: امیدوارم به توصیه آیت‌الله هاشمی که راه روحانی باید ادامه یابد، عمل کنید.

روحانی: مسیر اعتدال و اصلاحات را رها نمی‌کنیم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهور گفت: ما باید راه‌مان را ادامه بدهیم راه ما راه آزادی است. نمی‌گذاریم بار دیگر فضای امنیتی در دانشگاه‌های ما حکم فرما شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا ، حسن روحانی پیش از ظهر امروز در سالن تلاش کرمان گفت: بر مردم، آقایان و بانوان عزیز کرمان و مردم شهرستان‌های این استان به ویژه کرمان و سیرجان سلام می‌کنم که سفر به دیار آنها جزو برنامه‌های من بود ولی به زمان دیگری موکول شد.

او ادامه داد: در روزهای بسیار مهم و مقدسی قرار داریم و برای رسیدن به آرمان‌مان باید همه توان‌مان را بکار ببریم.

جای آیت الله هاشمی در این ایام خالی است

رییس دولت تدبیر و امید با اشاره به اعیاد شعبانیه و تبریک آن به مردم کرمان اظهار داشت: هرچه داریم از سالار شهیدان امام حسین (ع) داریم. انقلاب و پیشرفت ما به دلیل عشق ما به خاندان اهل بیت است. واقعا در این ایام جای مرحوم آیت‌الله هاشمی خالی است. ای کاش می‌شد از فیض آن سیاستمدار پخته و صابر و آن مجاهد نستوه که در انقلاب در کنار امام و در دفاع مقدس به عنوان بازوی امام راحل و برای حراست از انقلاب به عنوان یار دیرین در کنار رهبر انقلاب بود، بیشتر استفاده کنیم.

با صداقت و شفافیت باهم مسیر اعتلای کشور را ادامه دهیم

روحانی با بیان اینکه امروز ما باید راه هاشمی را ادامه دهیم، تصریح کرد: ما مسیر عدالت، اعتدال و اصلاحات را رها نخواهیم کرد. ما در مسیری که در سال ۹۲ باهم آن را عهد کردیم و تا امروز درآن مسیر حرکت کردیم, امروز هم باید راه را ادامه بدهیم.

او با بیان اینکه از روز اول تصمیم گرفتیم با صداقت و راستگویی و شفافیت باهم مسیر اعتلای کشور را ادامه دهیم، خاطرنشان کرد: اگر روزی در این کشور دروغ جای خود را پیدا کند پیشرفت از این کشور رخت می‌بندد. ما سال‌ها حرف‌های دروغ را شنیدیم و دیدیم کشور در مسیر پرتگاه قرار گرفت. امروز ملت ما آماده شنیدن دروغ جدید در کشور نیستند. امروز ملت ما پس از این همه مقاومت و ایستادگی نشان داده است شعار دادن و وعده بی‌پایه دادن و آمار و ارقام برای آینده ساختن  نمی‌تواند گوش شنوایی در میان مردم بزرگوار و فهیم مردم ایران داشته باشد.

نمی‌گذاریم دوباره فضای امنیتی در دانشگاه‌ها حاکم شود

این نامزد انتخابات ادامه داد: ما باید راه‌مان را ادامه بدهیم راه ما راه آزادی است. نمی‌گذاریم بار دیگر فضای امنیتی در دانشگاه‌های ما حکم فرما شود.

کسانی که برای فیلتر شبکه‌های مجازی فشار می‌آوردند امروز در استفاده از آن پیشتاز شدند

روحانی با بیان اینکه اگر حمایت شما نبود در این مدت توفیقی را به دست نمی‌آوردیم، ابراز داشت: در طول سه سال و نیم گذشته بارها و بارها در جلسات تصمیم‌گیری خصوصی و عمومی رو در روی ما قرار گرفتند تا مردم از شبکه مجازی استفاده نکنند. هر روز به ما فشار آوردند تا همه شبکه‌های اجتماعی را فیلتر کنند. اکنون که موقع انتخابات شده است همان افراد پیشتاز در استفاده از شبکه‌های اجتماعی هستند. اگر این شبکه‌ها چیز بدی است، این مساله برای شما هم باید بد باشد. اگر این شبکه ابزار خوبی برای شماست چرا ابراز خوبی برای مردم ما نباشد.

او اضافه کرد: ما راه‌مان را باهم شروع کردیم و با هم ادامه می‌دهیم و باهم این راه را به مقصد نهایی خواهیم رساند.

عده‌ای می‌خواهند ما متوقف شویم ولی ما متوقف نمی‌شویم

رییس دولت یازدهم با بیان اینکه عرض سلام من به همه مردم قهرمان کرمان است، عنوان کرد: سلام من بر بم است که آن همه رنج و درد کشید. همه شهرستان‌های مختلف استان کرمان به عنوان مردم عزیز و یاران دلاور انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند.

روحانی با بیان اینکه امروز روز سرنوشت ماست، یادآور شد: ما امروز در مسیر مهمی در حال حرکت هستیم. عده‌ای می‌خواهند از وسط راه برگردیم. ما به آنها می‌گوییم ما برنمی‌گردیم. عده‌ای می‌خواهند ما متوقف شویم ولی ما متوقف نمی‌شویم.

می‌خواهیم غیر از سرمایه داخلی سرمایه خارجی را هم به داخل کشور بیاوریم

او در واکنش به شعار «روحانی قهرمان امید نسل جوان» بیان کرد: امید روحانی نیز شما مردم و جوانان هستید. چرا باید از راه‌مان بازگردیم چرا نباید ادامه بدهیم. راه ما آباد کردن شرق کشور است. راه ما این بوده است تا استان کرمان مسیر اتصال شرق و غرب جهان باشند. مسیر ما این بوده است که از شرق کشور راه آهن و راه‌ها را تا اروپا متصل کنیم. راه‌مان این بوده است که آب دریای عمان را به صورت شیرین شده به کرمان وارد کنیم. ما تصمیم گرفتیم سرمایه‌گذاری در این استان افزایش دهیم. در این سه سال و نیم هزار تفاهم‌نامه با بخش‌های مختلف امضا شده و ۱۶ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.

روحانی خاطرنشان کرد: می‌گویند چرا در ماه‌های آخر طرح‌ها را افتتاح می‌کنید، قرار ما در سفرهای استانی با مردم این بود که قولی به مردم بدهیم که قابل عمل باشد و حدالامکان قول‌مان تا پایان دولت یازدهم افتتاح شود. می‌گویند افتتاح نکنید. فکر می‌کنند طرح چند میلیاردی افتتاح شده دیروز کلنگ زده شده و امروز افتتاح می‌شود در حالی که این مردم در سه سال و نیم تلاش کردند. چرا باید از راه ‌مان باز گردیم ما می‌خواهیم به غیر از سرمایه داخلی سرمایه خارجی را هم به داخل کشور بیاوریم تا برای مردم و جوانان‌مان شغل درست کنیم.

حقوق شهروندی مو به مو اجرا خواهد شد

او افزود: راه‌مان این است که در این استان حدود سه میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده و مبلغ ۱۳۸۷ میلیون یورو  سرمایه‌گذاری انجام شده است. شما می‌گویید سرمایه نیاید؟ مردم کرمان در طول این چند سال، در سایه وحدت و تلاش و زحمت بخش‌های خصوصی و عمومی استان، همفکری و همراهی امام جمعه‌تان صادرات‌مان را ۵ میلیارد دلار کنیم. در سال ۹۱ این مبلغ یک میلیارد بود.

روحانی گفت:‌ ما راه‌مان را برای اجرای حقوق شهروندی انتخاب کردیم ما حقوق شهروندی را رها نمی‌کنیم برخی فکر می‌کنند حقوق شهروندی فقط بر روی کاغذ نوشته شده و اجرا نمی‌شود در حالی که این حقوق در ماه‌های اخیر اجرا شده است. من به کسانی که می‌گویند نباید به مردم آزادی داد، آنهایی که می‌گویند نباید به زنان اجازه داد و… می‌گویم اگر این مردم بار مسئولیت دولت دوازدهم را بر دوش من بگذارند، بدانند حقوق شهروندی مو به مو اجرا خواهد شد. اجازه نمی‌دهیم حقوق خصوصی مردم نقض و ضعیف شود و بی‌قانونی در کشور ادامه یابد. با حول و قوه الهی با همراهی مجلس که خوشبختانه هماهنگی بیشتری ایجاد شده است، راه اجرای حقوق شهروندی را ادامه می‌دهیم.

بیایید بگوییم دوباره ایران، دوباره آزادی و دوباره اعتدال

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد: ما از عزیزان و رزمندگان لشگر ۴۱ ثارالله، سردار سلیمانی، آیت‌الله هاشمی و برادرم اسحاق جهانگیری تشکر می‌کنیم ما از همه کسانی که خادم مردم در دولت یازدهم بوده‌اند، تشکر می‌کنیم. آنهایی که امروز هم راه پیروزی ملت ایران را دنبال می‌کنند. من به شما عزیزان قول می‌دهم و  من شعارها و خواسته‌های شما می‌شنوم و درک می‌کنم و همه تلاشم را برای آن به کار می‌برم.

او ادامه داد: ما باید در برابر آنچه در فصل سوم قانون اساسی برای حقوق ملت ایران آماده است تا آخرین خط و کلمه‌اش از پای ننشینیم و برای اجرای قانون اساسی و حقوق ملت باید همه توان‌مان بکار بگیریم. مردم عزیز امروز روز ساختن سرنوشت چهار سال آینده و آینده‌های دورتر به دست شما مردم است. وعده ما ۲۹ اردیبهشت در کنار صندوق آرا باشد. ما می‌خواهیم آزادی را ادامه بدهیم و امنیت مردم محور باقی بماند و به دنبال سربلندی ایران عزیز هستیم. دولت دوازدهم تمام وعده خود با توجه به شما قرار داده است. بیایید بگوییم دوباره ایران دوباره اسلام دوباره پیشرفت دوباره آزادی دوباره اعتدال.


پیام روحانی به مناسبت ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار

رییس جمهوری در پیامی با تبریک سالروز ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره رسالتی ملی و جایگاهی فراتر از وابستگی‏‌های حزبی و جناحی داشته و دارد و متعلق به همه ملت است.

‏به گزارش سحر- پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی دکتر حسن روحانی- متن پیام حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

«یوْمَ نَدْعُو کُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ» (سوره الإسراء: ۷۱)

سومین روز مبارک شعبان المعظم، جلوه‏‌ای با شکوه از تاریخ هستی است که چشم تاریخ و بشریت به انوار اختر درخشان وجود سالار آزادگان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) روشن شد. به یُمن این مناسبت خجسته، حضرت امام خمینی(ره) در تکریم و نکوداشت سلحشورترین نیروهای پاسدار اقتدار و عظمت اسلام و انقلاب و ایران، این روز را «روز پاسدار» نامگذاری کردند.

این روز خجسته فرصتی مغتنم برای پاسداشت و تکریم انسان‌های فداکاری است که تحقق ارزشمندترین مفاهیم الهی را در باور و گفتار و رفتار، سرلوحه زندگی خود قرار داده‌اند و در پرتو فرهنگ متعالی مکتب عاشورا و با منش حسینی(ع)، روحیه انقلابی و همراهی پیوسته و بی‌دریغ با ملت و دولت، در انجام مأموریت‏‌های خطیر خود، کارنامه‌ای درخشان و پرافتخار آفریده‌اند. معنویت جاری بر دل و جان پاسداران مؤمن و غیور که ریشه آسمانی دارد و همچنین خاستگاه اجتماعی و مردمی آنها، ویژگی‏‌های منحصر به فردی است که به این نیروهای بالنده و پرتوان، امتیاز و اعتباری مضاعف ‏بخشیده است.

به همین سبب و در پرتو اندیشه‌های معمار کبیر انقلاب اسلامی و رهنمودهای مقام معظم رهبری، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همواره رسالتی ملی و جایگاهی فراتر از وابستگی‏‌های حزبی و جناحی داشته و دارد و متعلق به همه ملت است. و هرگاه که حضور آحاد ملت در صحنه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی ضرورت پیدا کند، عاملی که باید مردم را زیر پرچم اسلام به میدان بیاورد، سپاه است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، همچنان که از ابتدای شکل‌گیری تاکنون بوده است، امروز هم باید با همان معنویت، خلوص، صلابت و اقتدار به راه روشن خود که راه معنویت و آزادگی است، ادامه دهد و مایه عزت و افتخار نظام و منشأ امنیت و آرامش در منطقه باشد.

اینجانب با آرزوی بهره‌مندی از فیوضات این روز و همچنین ماه فرخنده شعبان، برای همه مسلمانان جهان به‌ویژه ملت با ایمان و انقلابی ایران و نیز پاسداشت تلاش‏‌های جانانه سپاهیان ایثارگر در حفظ و استحکام دستاوردهای معنوی نظام، از خداوند بزرگ توفیق روزافزون همه خادمان ایران اسلامی را در تأمین و مراقبت از منافع و سربلندی کشور مسألت دارم.

حسن روحانی

رییس جمهوری اسلامی ایران»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا