آغاز همکاری خارجی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خودرویی ها

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از انعقاد قرارداد و تفاهم نامه کنسرسیوم میان ۵ نهاد ایرانی و ۵ شرکت بزرگ و معتبر جهانی در حوزه طراحی و تولید خودرو به ارزش هزار میلیارد تومان در هفته آینده خبر داد و گفت: با اجرای این قرارداد، طراحی دو پلتفرم و عرضه ۲۳ محصول در ۱۰ سال آینده اجرایی خواهد شد.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از ایکوپرس، مهندس یکه زارع در مراسم آغاز تولید انبوه دناپِلاس و پژو۲۰۰۸ که با حضور رییس جمهور برگزار شد، گفت: در این کنسرسیوم قطعه سازان ایرانی از همان ابتدا در فرآیند طراحی و تولید حضور خواهند داشت و تولید محصولات جدید بر اساس این قرارداد، به مرور زمان تا ۷۰ درصد داخلی سازی صورت خواهد گرفت.
وی تولید اولین محصول این قرارداد را ۲ سال و نیم آینده اعلام کرد و گفت: علاوه بر تولید خودروی هیبریدی و برقی با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر، ۵۰ درصد از تولیدات صادر خواهد شد.
مهندس یکه زارع به استفاده از توان و نیروی نخبگان دانش آموخته تاکید کرد و گفت: با اجرای این قرارداد دانش و فن آوری طراحی و تولید خودرو به صورت کامل به کشور منتقل و بومی سازی خواهد شد.
وی تصریح کرد: در شهر همیشه بیدار ایران خودرو، چرخ زندگی بیش از ۶۰ هزار صنعتگر و صد هزار نفر شاغل در صنایع قطعه سازی مرتبط با ایران خودرو می چرخد. همچنین۸۰۰ قطعه ساز در سراسر کشور ساز و کار تولید روزانه دو هزار و ۵۰۰ خودرو را فراهم می کنند و ۸۰۰ نمایندگی خدمات پس از فروش در سراسر ایران نیز حامی و پذیرای مشتریان هستند.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ایجاد شرکت جوینت ونچر با شرکت بنز را از دیگر مشارکت های بین المللی ایران خودرو عنوان کرد و گفت: خروج خودروهای قدیمی نیز که امر مهمی است به تدریج صورت خواهد گرفت.
وی در ادامه با اشاره به تعطیلی برخی قطعه سازان همزمان با تحریم های بین المللی گفت: در سال ۹۲ بیش از بیست هزار نفر از کارگران قطعه سازی بیکار شده بودند که با سیاست های دولت تدبیر و امید به کار بازگشتند و در حال حاضر در روزهای تعطیل هم فعال هستند.
وی تولید تجاری پژو ۲۰۰۸ را اولین ثمره اتفاق خوش یمن برجام دانست و گفت: با اجرای قرارداد پژو، شرکت مشترک ایکاپ با سرمایه گذاری ۵۰-۵۰ تاسیس و اولین محصول مشترک نیز امروز به تولید رسید.
مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: تولید انبوه محصول دنا پلاس نیز که طراحی آن از سال ۹۴ کلید خورده امروز آغاز شد.
مهندس یکه زارع اظهار کرد: پیش فروش محصول دنا پلاس از فردا آغاز شده و پیش فروش محصول پژو ۲۰۰۸ نیز به زودی انجام خواهد شد.
انتهای پیام




