«اگر لیست دومی نباشد مثل 94 پیروزیم»
عضو شورای مشورتی اصلاح طلبان گفت: در تهران حتما لیست اصلاح طلبان برای انتخابات شورای شهر ارائه میشود. طبق گزارشهای داده شده حدود هفتصد نفر برای قرار گرفتن در لیست، ثبت نام کرده اند و شاخص بندیها و بلوک بندیهای انتخاب اعضای لیست روند خوبی دارد.
«عبدالله ناصری» در گفت و گو با خبرنگار انصاف نیوز گفت: سهمیهی جوانان، مدیریت کاری، بلوک زنان، بلوک دولتمردان و نمایندگان مجلس و بلوک اعضای فعلی شورای شهر، همه طبق گزارشی که به شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان داده شده و مشخص شده است. طبیعتا با این شاخص بندی باید همین روند ادامه پیدا کند. حدود 700 نفر فرم فرستادند و از این بابت باید حمایت ویژهای شود تا به 21 نفر برسد.
وی در پاسخ به اینکه آیا در شهرهای دیگر لیست اصلاح طلبان ارائه می شود یا نه گفت: اینکه در شهرهای دیگر چه وضعیتی پیدا کند از اول به شورای سیاست گذاری استانها سپرده شده بود و شورای سیاست گذاری تهران به هیچ وجه در آن دخالتی ندارد. ارائه شدن لیست به تصمیم گیری شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در مراکز استانها بستگی دارد.
ناصری ادامه داد: اگر فضا به گونهای باشد که با توجه به شهرهای کوچکتر و مناطق محرومتر، فضایهای قومی و فرهنگی و ملی یا نژادی تاثیر گذار باشد و موجب شکاف و انشقاق شود، ممکن است لیستی ارائه نشود. در مورد تهران که شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان مرکز در مورد آن تصمیم میگیرد، حتما لیست داده خواهد شد.
ناصری درپاسخ به سوالی دیگری دربارهی احتمال ارائه شدن لیست دیگری در تهران به موازات لیست شورای عالی گفت: تلاش براین است که لیست واحدی باشد. شاید هم کسانی جز این مسیر، مسیر دیگری را طی کنند چون انگیزههای فردی برای شرکت در شورای شهر بیشتر از انتخاباتهای دیگر – مثل مجلس و ریاست جمهوری – است، اما دادن یک لیست خوب به فضای انتخابات ریاست جمهوری کمک میکند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: نکتهای قابل توجه که اصلاح طلبان باید فرا بگیرند این است که اگرچه مدیریت شهر تهران مهم است اما نظارت بر شهر تهران تخصص و مهمتر از آن پاکدستی نیاز دارد. چهل سال از عمر جمهوری اسلامی میگذرد و ما باید نسل جدیدمان را وارد مدیریت کشوری کنیم.
عبدالله ناصری افزود: بعضی از دوستان ثبت نام کننده که روزهای نخست انقلاب مسوولیتهایی داشتند و همیشه در پستهای مدیریتی بودند امروز به نفع جوانان و نسل جوان کنار بروند. تعریفی که از نسل جوان می شوند، زیر 45 سال است. من به شخصه معتقدم به این نسل باید توجه کرد. ما به اندازهی کافی نیروهای خوبی در سنین 30 تا 45 سالگی داریم که بتوانند وارد فضای مدیریت شهری بشوند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اینجا فقط ایثار و گذشت کسانی را میخواهد که قریب 30 سال مدیریت دارند و حاضر شوند به نفع جوانان کنار روند. اصلاح طلبان امیدوارند که لیست دیگری ایجاد نشود. من هم فکر میکنم که شرایط به گونه ای است که تهران با توجه به شرایط بحرانی که دارد و بحرانی که مدیریت شهری آقای قالیباف در طی 12 سال ایجاد کرده است، بتوانند لیست کارآمد و منسجمی را شکل دهند.
وی افزود: اگر لیست دومی نباشد زمینه را مثل 94 برای پیروزی و برد فراهم میکند. من امیدوارم که چنین اتفاقی بیافتد و نیازمند گذشت و ایثار و صلاحدید بزرگان اصلاح طلب هستیم که مانند سال 92 و 94 اصلاح طلبان کارکشته و سیاستورز و تاثیرگذار، منافع حزبی و فردیشان را کنار گذاشتند و منافع ملیشان را مدنظر قرار دادند و از آقای روحانی حمایت کردند. در نهایت سال 94 بعضی از اصولگرایان معتدل را در لیست امید گذاشتند در سراسر کشور که مجلسی شکل گیرد، مجلسی که مجلس نهم نباشد.
عبدالله ناصری گفت: اگر لیست، مورد توجه بزرگان و ریش سفیدان قرار بگیرد به نظر من می شود لیست جدید و کارآمدی را ارائه داد که مردم انگیزه پیدا کنند و باور کنند که نیروهای جدید و جوان وارد عرصهی مدیریت شهری شوند و به نظر من سرآغاز مدیریتهای کلان برای آینده ی کشور خواهد بود.
ناصری در پاسخ به سوالی درباره ی انصراف افراد ثبت نام کننده برای حضور در لیست اصلاح طلبان که در لیست قرار نمیگیرند، گفت: امضایی که بر آن کردند یعنی میثاق اصلاح طلبی را امضا کرده اند. این موظف بودن بر کناره گیری بیشتر یک کار اخلاقی و یک گذشت و ویژگی نفسانی و اخلاقی می خواهد که کنار روند. تا آنجایی که من سراغ دارم تعداد زیادی از این افراد کسانی هستند که بیانیه ی انصراف به نفع لیست را خواهند داد. امیدوارم که وفاق همه ی افراد ثبت نام کرده به جز این لیست 21 نفره نهایی مورد توجه قرار گیرد.
ناصری در پاسخ به اینکه چقدر احتمال این وجود دارد که لیست دومی از سوی برخی از اصلاح طلبان شناخته شده ارائه شود گفت: بعضی از جریانات که از اول خیلی هم تاثیر گذار در جبهه ی اصلاحات نبودند از همان اول به شورای عالی سیاست گذاری نپیوستند و از اول ساز مخالف داشتند. طبیعتا ممکن است لیستهایی بدهند، اما صدایی نیست که شنیده شود. اساس شورای عالی سیاست گذاری است به عنوان محور اصلی جامعه ی اصلاح طلبی در سراسر کشور و رهبری جبههی اصلاحات که در واقع محوریت شورای عالی سیاست گذاری را تعیین کرده و پذیرفته است.
ناصری همچنین افزود: آن دستهی دیگر، جریانی نیستند که در روند انتخابات شوراها تاثیرگذار باشند. در شورای عالی سیاست گذاری حدود 95 درصد احزاب شورای اصلاح طلب حضور دارند.
انتهای پیام
اگر و مگر ندارد.
مگر دولت در این چهار سال چه کرده که دوباره بیاید.
شما باید جوابگوی رای خطایتان باشید.
مگر چهار سال کم زمانی است.