خرید تور تابستان

دزدی 3000 میلیاردی منکر است یا بی‌بندوباری؟

قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی در جمع عزاداران حسینیه حضرت فاطمه (س) تهران گفت: امام حسین(ع)، یزید را در رأس مُروجان منکر قرار می‌دهد اما ما رأس منکرات را در دختر و پسر بی‌بندوبار می‌بینیم.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین رسول منتجب‌نیا شنبه شب در سخنانی با بیان اینکه “حسین(ع) پرچم‌دار یک مکتب و فرهنگ است”، اظهار کرد: مکتب حسین(ع) منحصر به زمان حیاتش نبوده و او امام خاص کربلا و عاشورا نیست. مکتب حسین(ع) مکتب جاودانه و همیشگی است.
وی خاطرنشان کرد: ما حسین(ع) را در محرم و صفر و مجالس عزا یاد می‌کنیم و گاه او را تنها در چهره یک حماسه‌ساز و انسان شجاع و مظلوم می‌بینیم و به مکتب، فرهنگ و راهی که او به ما نشان داده کمتر توجه می‌کنیم در حالی که باید بشریت به مکتب حسین(ع) بنگرند و درباره آن مطالعه کند.
همه ائمه یک حقیقتند و یک مسیر و هدف را دنبال می‌کنند و آن، تحقق اسلام، عدالت و ساختن انسان‌هاست اما شرایط زمانی ائمه(ع) تفاوت دارد و این شرایط مختلف تاکتیک‌های مختلف را می‌طلبد. ائمه معصوم بعد از پیامبر شرایط گوناگونی را تجربه و هرکدام برای ما درس مشخصی را تعیین کردند که اگر ما در شرایط علی یا در شرایط حسین باشیم باید چه کنیم.
امام حسین(ع)، امام اصلاح‌طلبان طول تاریخ است حسین(ع) می‌گوید من پیشوای اصلاح‌طلبم و آمدم در میان امتم اصلاحات برقرار کنم و برای فساد و کشورگشایی قیام نکرده‌ام. امام حسین(ع)، امام اصلاح‌طلبان طول تاریخ است و اصلاح‌طلبان هر عصری باید به وجود امام حسین(ع) افتخار کنند.
حسین توانست بین عقل و عشق آشتی برقرار کند. حرکت حسینی، هم عاقلانه است و هم عاشقانه. او تحلیل دقیق سیاسی دارد و با عقل و منطق سخن می‌گوید. او هرگز کسی را مجبور به کاری نمی‌کند و به همه بشریت قدرت انتخاب می‌بخشد.
وی در ادامه، مکتب حسین(ع) را مکتب عقلانیت، آزادی، دموکراسی، انتخاب و اراده آزاد در زندگی دانست و اظهار کرد: ما وقتی می‌توانیم با حسین همراه باشیم که مکتب و فرهنگ وی را شناخته باشیم و فقط حسین را در عزاداری‌ها نبینیم. ملتی حسینی است که فکر، فرهنگ و مکتب حسین در میان آنها زنده باشد.
,وی با بیان اینکه “حسین(ع) در همه شرایط ارزش‌های اخلاقی را سرلوحه کار خود قرار داده است”، گفت: حسین(ع) به ما می‌آموزد که باید در صلح و جنگ و در برابر دوست و دشمن اخلاق را رعایت کرد. چه خوب می‌شد به ما در عزاداری‌ها درس اخلاق می‌آموختند.
این فعال سیاسی در ادامه افزود: در نظر حسین(ع) بی‌عدالتی، دزدی، تجاوز به بیت‌المال و ظلم به ملت بزرگترین منکرات است. باید ما بدانیم گناه یک جوان با گناه یک مسئول قابل مقایسه نیست. آیا دزدی سه هزار میلیارد تومانی منکر نیست اما بی‌بندوباری دختر و پسر منکر است؟
منتجب‌نیا در پایان با بیان اینکه “حسین(ع) قیام کرد تا به وسیله حکومت، دین را حفظ کند نه اینکه به وسیله دین، حکومت به دست آورد”،   اگر ما دم از دین، علی، حسین، انقلاب، نظام و امام می‌زنیم نباید این کار را برای کسب و کار انجام دهیم. خدا نکند برای کسب و کار، شعارهای انقلابی سر دهیم. متاسفم که می‌گویم اکنون بسیاری از ما که دم از حسین(ع) می‌زنیم، راه تملق، چاپلوسی و نان خوردن را با شعار دین انتخاب کرده‌ایم.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا