“عدم انتخاب استاندار کرمان به دلیل فشار نمایندگان”
انصاف نیوز: سخنگوی شورای سیاستگذاری و هماهنگی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان استان کرمان گفت: نمایندهای که برای دولت تعیین تکلیف و بعضا تهدید میکند و میگوید اگر گزینه ما را انتخاب نکنید، اگر فلانی را ابقا نکنید، ما خاموش نمینشینیم آیا به قانون عمل میکند آیا این گونه میتوان کشور را اداره کرد؟
به گزارش گفتارنو حسینعلی بهرامپورظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دولت نهم و دهم با پشتوانه جریان اصولگرایی در کشور روی کار آمد، گفت: عملکرد دولت نهم و دهم در پایان عمر دولت به جایی رسید که فضای یاس و ناامیدی کشور را فرا گرفته بود.
وی افزود: در دولت نهم و دهم مسئله اتفاقاتی رخ داد که در طول تاریخ انقلاب و شاید در گذشته این مسایل رخ نداده بود؛ از جمله اینکه درآمدی که دولت احمدینژاد در هشت سال داشت، هیچ دولتی نه در مقطع انقلاب و نه قبل از انقلاب چنین درآمدی نداشت.
بهرام اضافه کرد: نتیجه این درآمد تورم بالای 40 درصد بود و رشد منفی اقتصاد؛ آیا کشور تا کنون رشد منفی 5 درصد و تورم 40 درصد داشته است؟
وی اظهار کرد: با تحولاتی که پس از انتخابات رخ داده صندوق ملی پول ابراز امیدواری کرده است که در سال آینده این رشد منفی کم و در سال 2014 به صفر برسد.
وی با طرح این سوال که در بحث سیاست خارجی نیز همگان در جریان هستند که کشور به چه جایی رسید؟ افزود: آخرین دفعه ای که آقای احمدی نژاد به مجمع عمومی سازمان ملل رفت، تنها با دو رییس جمهور که شناخته شده نبودند، مذاکره کرد. منتها در دولت تدبیر و امید، آقای روحانی با حداقل 11 نفر از سران کشورها دیدار و گفت و گو کرد.
بهرامپور به عملکرد دولت نهم و دهم در خصوص حذف نیروی انسانی کارآمد نیز اشاره و بیان کرد: حتی در سطح کارگری و کارمندی کسانی که در جریانات منتقد دولت بودند کنار گذاشته شد.
سخنگوی شورای هماهنگی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان استان کرمان با بیان اینکه برخورد دولت با مجلس در طول هشت سال گذشته و برخوردی که اخیرا بین دولت و مجلس به وجود آمد نیز قابل مقایسه است، گفت: علیرغم اینکه حضرت امام (ره) فرمودند مجلس در راس امور است، آقای احمدی نژاد گفت که مجلس در راس امور نیست.
وی تصریح کرد: اما در آن زمان، نمایندگان محترم یا موضع گیری نکردند و یا خیلی کمرنگ در برابر این حرف رییس جمهور، موضع گرفته شد.
بهرامپور با بیان اینکه بسیاری از مصوبات مجلس را دولت اجرا نمیکرد و بعضا دستورالعملهایی مغایر با قانون ارایه میکردند گفت: برخورد نمایندگان در برابر دولت قبل چگونه بود.
وی با اشاره به عزل وزیر امور خارجه در سفر خارجی و رویکرد دولت قبل به انتصابات افزود: انتصاباتی که میخواستند در دولت انجام بدهند چگونه بود؟ آیا با نمایندگان مشورت می کردند؟ اینقدر به نمایندگان بی توجهی شده بود که بسیاری از نمایندگان فکر این را هم نمی کردند که به دولت مشورت بدهند.
وی افزود: در شرایطی که دولت قبل به وجود آورده بود، فضای یاس و ناامیدی در کشور ایجاد شد و رهبر معظم انقلاب هوشمندانه امسال را به نام حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری کردند تا اینکه با برگزاری یک انتخابات با شکوه اعتبار جهانی نظام مقدس جمهوری اسلامی افزایش پیدا کرد.
سخنگوی شورای هماهنگی اعتدالگرایان و اصلاحطلبان استان کرمان با طرح این سوال که چرا آقای هاشمی در انتخابات ثبت نام کرد، اظهار کرد: آیتالله هاشمی چون کشور را دچار مشکلات فراوان میدید؛ از آبروی خود مایه گذاشت و به صحنه ورود پیدا کرد ولی در نهایت با عدم احراز صلاحیت مواجه شد.
وی با بیام اینکه آقای دکتر عارف، نماد اصلاح طلبی هم در انتخابات حضور یافت افزود: عدهای از اصلاحطلبان بعد از اینکه آقای هاشمی ثبت نام کردند، ستاد ایشان را راه اندازی، عده ای هم ستادهای دکتر عارف و عده ای ستاد روحانی را راه اندازی کردند.
وی افزود: بعد از رد صلاحیت آقای هاشمی، اصلاح طلبان به ستاد روحانی پیوستند؛ ایشان پیروز شد که هم برای ایران در سطح جهان آبرو خریده شد و هم اینکه چهرهای معتدل انتخاب شد.
وی با بیان اینکه جریان اصلاحات در انتخابات به صورت تمام قد پشت سر آقای دکتر روحانی قرار گرفت افزود: اما بقیه چه کردند؟ برخی از نمایندگان کرمان نیز دنبال کاندیداهای خود رفتند؛ از جبهه پایداری هم حمایت کردند. خوب البته این حق طبیعی آنها بود.
بهرامپور اظهار کرد: باید قواعد سیاسی را بلد باشیم، اگر کاندیدایی را که میخواستید، رای نیاورد، باید چوب لای چرخ دولت بگذارید؟
سخنگوی شورای هماهنگی اعتدالگرایان و اصلاحطلبان استان کرمان با اشاره به بحث مدیریت ارشد استان و آخرین وضعیت آن گفت: مدیر باید برای انجام کارها توان اجرایی داشته باشد، باید همسو با دولت باشد و صلاحیت عمومی داشته باشد؛ اینها را دولت باید تعیین کند.
وی اظهار کرد: بر اساس اصل 57 قانون اساسی کشور، آیا قوا از هم مستقل نیستند؟ مگر مجلس، قوه مقننه و مجریه در کار قوه قضاییه دخالت میکنند؟ آیا به رییس دستگاه قضا میگویند فلانی را به عنوان رییس دستگاه دادگستری انتخاب کن؟
وی بیان کرد: مشکل ما در کشور این است که همه میخواهند در کار یکدیگر مداخله کنند. دست دولت باید برای انتخاب مدیران خود باز باشد.
وی افزود: نمایندهای که برای دولت تعیین تکلیف و بعضا تهدید میکند و میگوید اگر گزینه ما را انتخاب نکنید، اگر فلانی را ابقا نکنید، ما خاموش نمینشینیم آیا به قانون عمل میکند آیا این گونه میتوان کشور را اداره کرد؟
بهرامپور با تاکید بر اینکه باید هر چیزی در جایگاه قانونی خود باشد، گفت: ما به عنوان شورای هماهنگی اصلاحطلبان و اعتدالگرایان، گزینههای مشورتی به دولت و وزارت کشور پیشنهاد دادهایم؛ نه در مدیریت ارشد استان بلکه سایر ردههای مدیریتی.
وی اذعان کرد: اصولگرایان هم میتوانند نظر مشورتی بدهند اما نباید تعیین تکلیف کنند؛ قانون برای نمایندگان تعیین تکلیف کرده که وظیفه شما قانون گذاری و نظارت بر اجرای قانون است.
وی با بیان اینکه رابطه کنونی دولت با مجلس برخلاف دولت نهم و دهم، برخوردهای منطقی و توام با احترام است، گفت: اگر سه وزیر ورزش معرفی کرده، به وزیر سوم هم رای ندادند، رییس جمهور از نمایندگان تشکر میکند و میگوید شما وظیفه قانونی خود را انجام دادهاید.
سخنگوی شورای هماهنگی اعتدالگرایان و اصلاحطلبان استان کرمان بیان کرد: مجلس به وزیر ورزش تخصصی رای اعتماد نداد، اما در دولت قبلی به وزیر غیرتخصصی رای اعتماد داده میشد.
وی افزود: نمایندگان در ارتباط با دولت چه کردند؛ بر خی از آقایان در دولت قبل وزیر و سفیر بودند و تمایل داشتند در دولت جدید هم وزیر باشند ولی دولت صلاح ندید که آنها را برای وزرات معرفی کند؛ به نظر میرسد که دارند انتقام گیری میکنند.
وی پرسید: آیا این صحیح است که وزیری را در یک جلسه به باد فحاشی بگیرید، آیا درست است جملات زشت و رکیکی از یک نماینده مردم بشنویم که خودش مدتی وزیر این کشور بوده است ؟
وی با تاکید براینکه منظورم تمام نمایندگان نیست، اظهار کرد: برخوردهای دوگانهای که برخی از آنها دارند و مواضعی که در برابر دولت قبلی و فعلی دارند، قابل پذیرش نیست. و همین افراد میخواهند برای دولت تعیین تکلیف نیز بکنند.
بهرامپور با بیان اینکه بلاتکلیفی مدیریت استان به علت فشار نمایندگان است گفت: نامه مینویسند، امضا میکنند، و از جنبههای مختلف فشار می آورند که یا نجار ابقا بشود و یا گزینههای ما را انتخاب کنید.
وی گفت: عنوان کردهاند که اگر گزینههای ما را انتخاب نکنید ما خاموش نمینشینیم؛ آیا این تهدید دولت نیست؟
وی اضافه کرد: آقای باهنر میگوید که ما دستمان زیر ساطور نمایندگان است؛ آیا باید این گونه باشد؟ دست شما باید زیر ساطور مردم باشد.
وی افزود: البته نمایندگان استان تغییر در مدیریت ارشد استان را بر نمیتابند.
این فعال سیاسی در ادامه گفت: نمایندگان سوگند خورده اند که مصالح مردم را تامین کنند و تقوا و عدالت را رعایت کنند.
وی با طرح این سوال که اکنون مصالح مردم چیست؟ اظهار کرد: مردم میخواهند حاصل رای خود را ببینند.
بهرامپور همچنین تصریح کرد: از ائمه محترم جمعه میخواهیم که با تاسی به مقام معظم رهبری همچنان نقش پدری را برای جریانات سیاسی ایجاد کنند.
بهرامپور در خصوص شورای اصلاحطلبان و اعتدالگرایان است افزود: این شورا برآیند جریانهای اصلاح طلبی استان است.
وی ادامه داد: برای اینکه تشتت آرا نباشد، این شورا تشکیل شده و جریان اصلاح طلب در استان هماهنگ شده است و صرفا به منظور ارائه مشورت که وظیفه شوراست، گزینههایی را برای استانداری به وزارت کشور معرفی کرده است.
وی با تاکید بر اینکه مشی جریان اصلاح طلبی در کرمان همواره اعتدال بوده است، تصریح کرد: در استان کرمان 900 هزار نفر به آقای روحانی رای دادهاند؛ و این پاسخگویی به مطالبات مردم تغییر در مسایل اجرایی استان را میطلبد و لازم است افرادی که همسوی با دولت هستند، مسئولیتها را برعهده بگیرند.
انتهای پیام