رئیسی در پی «دولت اسلامی»
علی کیهانیان رییس ستاد مردمی ابراهیم رییسی در جمعیت حامیان انقلاب اسلامی گفت: دولت آقای رییسی با برگزاری کنسرت های موسیقی پاپ هم مخالفت نخواهد کرد مشروط بر اینکه حرام و حلال در آن با هم مخلوط نشود.
کیهانیان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: آقای رییسی به دنبال اجرای مدل و الگوی «دولت اسلامی» است؛ مدلی که به تحقق تمدن اسلامی منجر خواهد شد.
به گزارش انصاف نیوز، مشروح این گفت وگو را پیش رو دارید:
*ایرنا: آقای کیهانیان، شما مهمترین دلیل حمایت خود از آقای رییسی را دستیابی به مدل «دولت اسلامی» می دانید. ویژگی های این دولت چیست؟
کیهانیان: رهبر معظم انقلاب در جمع پرسنل ارتش 5 مرحله را برای رسیدن به تمدن اسلامی بیان فرمودند. از این پنج مرحله ای که مقام معظم رهبری فرمودند انقلاب اسلامی سال 57 و نظام اسلامی هم با رای 98.2 مردم به نظام جمهوری اسلامی حاصل شد اما هنوز تحقق سه مرحله دیگر یعنی دولت اسلامی، کشور اسلامی و در نهایت، تمدن اسلامی که حاصل صدور انقلاب شکوهمند اسلامی ایران هست باقی مانده است.
با پیروزی انقلاب اسلامی، یک انقلاب شکوهمند در جهان شکل گرفت اما بسیاری در دنیا با رشد و نمو این انقلاب مخالف هستند. قاطبه آنهایی هم که ادعای رفاقت با انقلاب می کنند در عمق وجودشان با نظام خوب نیستند. چرا خوب نیستند؟ برای این که نظام مدیریتی ولایت فقیه در دنیا شناخته شده نیست.
یکی از علمای مدیریت کشور اخیرا توانست در پنج نوع مدل حکومتی که در دنیا وجود دارد اعم از پادشاهی، دموکراسی، جمهوری، پارلمانی و بقیه موارد، مدل دولت اسلامی جمهوری اسلامی را هم به شکل خیلی مختصر با واژه هایی تعریف کند که در دنیا مورد قبول واقع شود.
این وضعیت نشان می دهد فشارهای بیرونی و بین المللی که از زمان تشکیل انقلاب اسلامی بر روی ایران بوده ، همچنان خواهد بود تا زمانی که استحاله یا براندازی کامل اتفاق بیفتد.
این سناریوها برای براندازی و در واقع استحاله نظام مقدس جمهوری اسلامی وجود دارد و آثار و شواهد آن هم در هشت سال جنگ، ترورهای مکرر، جنگ نفت، شبکه های ماهواره ای معاند و اقدامات خصمانه دیگر دیده می شود.
آنها همچنین برای اینکه تیر خلاص را به دولت اسلامی بزنند، یک دولت اسلامی جعلی تحت عنوان داعش درست کرده اند و رسانه های جمعی خود آن را به عنوان «دولت اسلامی» جا می زنند. اما این دولت اسلامی موجودیتش را چگونه مطرح کرد؟ با ساخت و انتشار کلیپ های کشتار مردمی و سر بریدن ها و آدم زنده در قفس سوزندان و اقدامات وحشیانه اینچنینی!
با اینگونه اقدامات، دشمنان نظام توانستند ذهنیت جهان را نسبت به دولت اسلامی منفی کنند. حالا ما باید بتوانیم این ذهنیت ها را پاک کنیم چرا که ام القرای کشورهای اسلامی هستیم. خوشبختانه ایران حتی به اعتراف گردشگران خارجی امن ترین کشور منطقه است. پس امنیت لازم را برای ساخت دولت اسلامی هم دارد.
*ایرنا: یعنی گردشگران خارجی که به ایران می آیند با دیدن واقعیت ها میزان اسلام هراسی در دنیا را کاهش می دهند؟
کیهانیان: حتما همین طور است. اصلا یکی از موفقیت های دولت یازدهم همین است که فضا را برای ورود گردشگران مناسب کرد تا بیایند و این فضا را ببینند و در مراجعت به کشورهای خود و بیان مشاهداتشان اسلام ستیزی را کاهش دهند. آنها قطعا خواهند گفت که مردم ایران در کمال آرامش زندگی می کنند و در اسلام به رعایت حقوق شهروندی، ارتباطات اجتماعی و ارائه خدمات به مردم قائل تاکید شده است.
*ایرنا: با این توصیف، دولت اسلامی مد نظر جنابعالی چه ویژگی هایی دارد؟
کیهانیان: هر کدام از دولت های پس از انقلاب در زمینه هایی موفق و ناموفق بوده اند. دولت یازدهم را مثال بزنم . در گفتمان سیاست خارجی خود بشدت موفق عمل کرد اما نتیجه این گفتمان دو سر دارد، یکی طیف مذاکره کننده و دیگری مذاکره شونده.
رسانه های دنیا هم نمی توانستند 6 کشور دیگر را در مذاکرات نشان دهند و ایران را قلم بگیرند. در کنار این فتوای رهبری به عنوان بالاترین مقام حکومت اسلامی به گوش جهانیان رسید که ساخت سلاح اتمی حرام است. حرام بودن ساخت بمب اتم برای اولین بار از سوی یک مرجع دینی در دنیا بیان شد.
*ایرنا: نتیجه برجام را چگونه می بینید؟
کیهانیان: برد- برد وقتی رخ می دهد که طرفین پایبند به تعهدات خود باشند. غرب قانع شد که ایران نمی خواهد بمب هسته ای بسازد و در این مسیر یک سری پیام های مثبت نیز از سوی ما دریافت کرد تا اعتمادش جلب شود.
وی مدعی شد، به عنوان مثال، حذف برخی از نمایندگان مجلس نهم شورای اسلامی (در انتخابات) که نامشان در فهرست دولت آمریکا آمده بود، از این جمله بود. با تدبیری که اندیشیده شد و معرفی چهره های جدید برای انتخاب شدن توسط مردم این واقعه رخ داد.
*ایرنا: یعنی همه چیز کنترل و حساب شده بود؟
کیهانیان: بله . همه اش حساب شده بود.
*ایرنا: که تندروها به مجلس راه نیابند؟
کیهانیان: بله البته به زعم آمریکایی ها. اما طرف مقابل یعنی آمریکا چه کرد؟ تصور دولت این بود که برجام از سوی آمریکا نیز اجرا می شود و مراودات اقتصادی شکل می گیرد و رونق اقتصادی هم به دنبال آن می آید. اما حضرت آقا همان ابتدا فرموده بودند من به برجام خوش بین نیستم.
*ایرنا: ایشان درباره برجام چنین چیزی را بیان نکرده بودند بلکه فرموده بودند به مذاکرات خوش بین نیستند؟
کیهانیان: بله. فرموده بودند به مذاکرات خوش بین نیستم ولی دولت برود و کاری را که صلاح می داند انجام دهد. لحمدالله این مذاکرات توسط دولت به نحو موفقیت آمیزی انجام شد ولی کنترل طرف مقابل که تحت نظر دولت ایران نیست. ایران نیروی بازدارنده قهریه خود را هم بارها به رخ طرف مقابل کشید که هر چند ما نرمش قهرمانانه انجام می دهیم ولی اگر تهدیدی نظامی علیه ما صورت گیرد پاسخمان هم کوبنده و خرد کننده خواهد بود.
*ایرنا: درباره دولت اسلامی مد نظرتان می گفتید؟
کیهانیان: خیلی از شعارها از جمله بحث اقتصاد مقاومتی که دو سال از صدور فرمان آن می گذرد، محقق نشد و دولت در این زمینه عملکرد ناقصی داشت. اقتصاد مقاومتی هرگز شکل نمی گیرد مگر اینکه قبل از آن دولت اسلامی تشکیل شود. دولتی که مبنای آن عدالت، رسیدگی به فقرا، تقسیم درست منابع، برهم زدن شکاف طبقاتی بین 10 درصد متمول و 90 درصد قشر مستضعف است. یعنی باید گردشی در اقتصاد ایران اتفاق بیفتد که فضای اقتصادی را باز و معاملات را افزون و گردش مالی را زیادتر کند تا روز به روز از تعداد فقرا کاسته و توزیع ثروت درستی صورت گیرد.
*ایرنا: اجازه بفرمایید از این کلیات خارج شویم و برای نمونه سراغ چند تن از مصادیق دولت اسلامی مد نظر جنابعالی برویم. در 4 سال اخیر درگیری های بسیاری بر سر اجرا یا عدم اجرای کنسرت های موسیقی صورت گرفته است. نظر دولت اسلامی شما درباره برگزاری کنسرت های موسیقی چیست؟
کیهانیان: موسیقی یکی از نیازهای جامعه است. چرا که دولت اسلامی باید نیازهای اقشار مختلف خود را در نظر بگیرد وگرنه به آنها اجحاف کرده است. اسلام برخی فعالیت ها در چاردیواری و حوزه خصوصی افراد را مجاز می شمارد اما تا جایی که وجهه حکومت دینی را خراب نکند. اگر این کنسرت ها باعث تعالی مردم شود، قطعا خوب است. مثل سرودی که آقای سالار عقیلی درباره ایران خواندند و در مجامع جهانی تبدیل به یک برند برای ایران شده است. همین طور موسیقی هایی دیگری نیز مانند آن وجود دارد. الان گروه های ما در کشورهای خارجی در حال برگزاری کنسرت هستند و فرهنگ موسیقیایی ما در حال صدور است.
*ایرنا: یعنی نگاه دولت اسلامی به مسائل منعطف است؟
کیهانیان: آقای رییسی به عنوان یک فقیه و اسلام شناس به ما گفته اند که اسلام دین میانه روی است و باید با مردم مدارا و خود را خادم ملت بدانید. قرار نیست ما اکثریت جامعه را فدای اقلیت کنیم. کشوری که اکثریت آن فدا شوند ثبات نخواهد داشت. آقای رییسی به این توصیه علی(ع) به مالک عمل می کند که فرمود برو و خودت را به مردم معرفی کن و سابقه و کارهایت را بگو اگر تو را پذیرفتند، مسوولیت آنها را قبول کن در غیر این صورت خود را به آنها تحمیل نکن. دولت ایشان حتی با موسیقی پاپ هم مخالف نیست ولی مشروط بر اینکه حریم شخصی افراد به هم نزیزد و حلال و حرام مخلوط نشود. اما اگر موسیقی باشد که شهوت جوانان را تحریک کند، مناسب نیست.
*ایرنا: نگاه دولت اسلامی به جذب گردشگر خارجی چیست؟
کیهانیان: ورود گردشگران خارجی به ایران از عناصر بسیار مهم صدور انقلاب اسلامی است. آن قدر که در دین اسلام به مهاجرت تاکید شده در هیچ دینی چنین اتفاقی رخ نداده است. تبادل گردشگر یکی از مصادیق بازر اشاعه فرهنگ اسلامی است. حال اگر دولت اسلامی تشکیل شود و رافت اسلامی، اخلاق اسلامی، مناسبات اسلامی، زیباسازی اسلامی، ساختمان های اسلامی و داد و ستد اسلامی حاکم شود، گردشگرانی که به ایران می آیند پس از بازگشت به کشورشان از ایران و حکومت ما تعریف می کنند و یکی از مصادیق صدور انقلاب از طریق گردشگران خارجی است.
*ایرنا: دولت اسلامی با برجام چه خواهد کرد؟
کیهانیان: چون زمان زیادی صرف برجام شده است باید آن را پیگیری کرد. مفاد برجام از سوی طرف مقابل باید عملی شود. ما قطعا قصد برهم زدن برجام را نداریم. برجام خط مشی ملی و حاکمیتی است. بنابراین هیچ دولتی نمی تواند آن را بر هم زند.
*ایرنا: رابطه تان با شهروندان چگونه خواهد بود؟
کیهانیان: حلقه اتصال مردم به رهبری و نظام، اعتقادات آنهاست. چرا با وجود این همه نارضایتی در ایران تظاهرات و نافرمانی عمومی صورت نمی گیرد برای اینکه این حلقه همچنان قوی است. اما دشمن آن را نشانه رفته است و می خواهد این اعتقاد را ضعیف کند. روش هایش هم تغییر ذایقه جامعه و تحریک تمایلات نفسانی جوانان است.
*ایرنا: دولت اسلامی چه برنامه ای برای مقابله با این حرکت دشمنان دارد؟
کیهانیان: ارائه خدمات خوب ، فاصله نگرفتن از مردم و رفع اشرافی گری ؛ چرا که اشرافی گیری فاصله بین مردم و حکومت را زیاد می کند.
اگر فقرا ببینید آن کسی که به او رای داده اند با حداقل ها زندگی می کند این رابطه اخوت تقویت می شود. علی(ع) به خاطر همین روحیاتش و بودن در بین مردم محب همه شد.
*ایرنا: علی(ع) فرمود حق بیت المال را از شما پس می گیرم حتی اگر آن را مهر زنانتان کرده باشید. یعنی شما هم می خواهید این اموال را از قشر بالای جامعه پس بگیرید؟
کیهانیان: در چند سال گذشته مبارزه با فساد مالی در کشور کلید خورده و بسیاری از اموال به بیت المال برگردانده شده است.اما اگر کسی از طریق کسب حلال ثروتی به هم زده باشد ، ایرادی به وی وارد نیست. دولت اسلامی ساز و کار برگرداندن اموال نامشروع عده ای به بیت المال را خوب بلد است و آقای رییسی نیز وعده آنر ا داده اند.
*ایرنا: رابطه دولت اسلامی با آمریکا چطور خواهد بود؟
کیهانیان: تا زمانی که آمریکا و سیاستمداران آن دست از خصومت برندارند، همچنان ارتباط و روابط بین ایران و آمریکا تیره خواهد بود.
آمریکای ترامپ هم مستثنی نیست. ترامپ هم اگر بخواهد نظام مقدس جمهوری اسلامی را جدی نگیرد و به صورت ارباب رعیتی به ما نگاه بکند هیچ ارتباطی با وی نداشته و نخواهیم داشت.
*ایرنا: اروپا چطور؟
کیهانیان: اروپا این طور نیست و روابطش با ما احترام آمیز است. ما به جز رژیم صیهونیستی و آمریکایی که از بالا به پایین به ایران نگاه می کند مایل به ارتباط با همه دنیا هستیم.
*ایرنا: چین و روسیه؟
کیهانیان: چین و روسیه جزو کشورهای تاثیرگذار در سازمان ملل هستند. هیات مدیره کنترل جهانی مجموعه ای از آدم های قدرت طلب و بی قید و بندی هستند که سعی در به زانو در آوردن اسلام و به خصوص ایران عزیز ما دارند. با این حال، روسیه و چین به دلیل اشتراکات فرهنگی و تمدنی مقداری قابل اعتمادترند. البته تا زمانی که منافع آنها این اجازه را به آنها بدهد. اگر آنها نخواهند در امور داخلی ما دخالت کنند ما مشکلی با آنها نداریم.
*ایرنا: برنامه دولت اسلامی برای ازدواج جوانان چیست؟
کیهانیان: برای ازدواج جوانان متاسفانه در این سی و هشت سال کار جدی فرهنگی صورت نگرفته. ای کاش بخشی از مسکن مهر به زوج های جوانی اختصاص می یافت که تازه ازدواج کرده بوند. ما برای آن هم برنامه داریم.
انتهای پیام
جناب کیهانیان ، لطفا تکلیف رو روشن کنید ، چون ما باید بدانیم که به کی رای نمیدهیم ، جناب عالی خواستار برقرای «دولت اسلامی» هستید و جناب رئیسی « دولت کار و کرامت» !!
كاش براى اثبات صداقت خودشون هم كه شده ، رأساً چند كنسرت موسيقى از نوع پاپ ! در مشهد برگزار مى كردند !
چى ميگى انصاف ؟!
بسه دیگه دروغ ودروغ ودروغ وبه بازی گرفتن احساسات پاک دینیمان بسه اگر جناب رئیسی درپی دولت اسلامی بودند پس ملاقاتشان با نماینده ویژه پوتین برای چه بود تازه ماقرارمان با امام بزرگوار جمهوری اسلامی بود نه یک کلمه کمتر ونه یک کلمه بیشتر این دولت اسلامی که مدعی ان هستید ساختار ساز وکار ودکترین روبط داخلی وبین المللی اون چیه روشن وشفاف بفرمائید ببینیم چه کالائی را داریم میخریم نکنه باز هم فحش دادن به غرب وباج دادن به شرق بخشی از رابطه خارجیه
استاد ارجمند جناب کیهانیان ممکنه این عالم مدیریتی که پنج نوع مدل حکومتی مثل دموکراسی وبقیه موارد رابررسی فرمود کی هست ونتیجه بررسی هایش کجاست تاماهم مستفیض بشیم ومدل تعریف شده دولت اسلامی را بهتر بشناسیم تاخدای نکرده ما هم راهی را که داعشی ها رفتند نرویم وهمین مختصر ابروی دینی که برایمان مانده به باد فنا ندهیم