خرید تور تابستان

مولاوردی: زنان برای استیفای حقوق خود در انتخابات مشارکت کنند

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اگر زنان خواهان استیفای حقوق شرعی و قانونی خود و به نتیجه رسیدن تلاش‌های انجام شده برای ارتقای جایگاهشان هستند باید در انتخابات شرکت کنند چرا که این اهداف با مشارکت اندک محقق نمی‌شود.

شهیندخت مولاوردی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: حضور زنان در انتخابات می‌تواند بر تشویق سایر اعضای خانواده برای رای دادن و مشارکت در تعیین سرنوشت خود موثر باشد. زنان در خانواده و جامعه هم به عنوان یک گروه مرجع حضور دارند. به عنوان نمونه زنان تحصیلکرده و آگاه در خانواده و اجتماع می‌توانند محل رجوع باشند چون با اشرافی که به مسائل مبتلابه جامعه دارند و با آگاهی نسبت به تاثیر انتخابات بر تعیین سرنوشت خود، خانواده و جامعه می‌توانند حضور تعیین کننده‌ای پای صندوق‌های رای داشته باشند بنابراین زنان چه به عنوان دختر، همسر، مادر و خواهر می‌توانند اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات را به سایر اعضای خانواده یادآور شوند.

وی درباره تبعات مشارکت اندک در انتخابات اظهار کرد: مشارکت حداقلی به طور قطع نمی‌تواند ما را در تحقق اهدافی که مد نظرمان است، یاری دهد بنابراین ما باید در انتخابات مشارکت و از این طریق وضعیت مطلوب مد نظر خود را دنبال کنیم و میدان را خالی نکنیم چرا که این کار موجب به وجود آمدن وضعیتی می‌شود که مطلوب ما نیست.

مولاوردی در ادامه گفت: هر چه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم حساسیت شرایط و اهمیت مشارکت در این رویداد بیشتر نمود پیدا می‌کند. با توجه به وضعیتی که در چندین انتخابات اخیر داشته‌ایم،انتظار می‌رود که این حساسیت توسط مردم آگاه و فهیم درک شود و در این انتخابات مشارکت کنند.

وی تاکید کرد: شرکت در انتخابات تنها تعیین کننده سرنوشت چهار سال آینده کشور نیست بلکه می‌تواند مقدمات بسیاری از سیاست‌ها را فراهم کند که آثار آن سالیان متمادی بر فرآیندهای اقتصادی، اجتماعی،‌سیاسی و فرهنگی تاثیر می‌گذارد. کمااینکه سیاست‌های دولت قبل فقط محدود به هشت سال گذشته نبود و سالیان سال می‌تواند جامعه و خانواده را متاثر کند. ما با علم به این واقعیت می‌توانیم تصمیم درستی بگیریم و انتخاب آگاهانه‌ای انجام دهیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در گفت: پس از برگزاری دوره‌های مختلف انتخابات انتظار داشتیم تا شاهد انتخابات برنامه محور باشیم اما متاسفانه در این دوره نیز این اتفاق نیفتاد و مناظره‌ها که می‌توانست این توقع را برآورده کند، کمتر مجالی برای  پرداختن به این کار شد.

مولاوردی در پایان اظهارکرد: مناظره‌ها از همان ابتدا توسط برخی کاندیداها از مسیر خود منحرف شد و تا پایان این مسیر ادامه پیدا کرد. اکنون زمان چندانی تا برگزاری انتخابات باقی نمانده است اما تنها کاندیدایی که برنامه خود را به طور مکتوب اعلام کرده، دکتر روحانی است. ما همچنان منتظر هستیم تا سایر کاندیداها برنامه‌های خود را در حوزه‌های مختلف به صورت مکتوب اعلام کنند چرا که  برنامه‌های مکتوب در انتخاب مردم می تواند تاثیرگذارباشد و بعدها امکان مطالبه‌گری مردم نسبت به اجرای آن‌ها را فراهم کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا