تریدینگ فایندر

بیانیه جمعی از کتابداران کشور در اعتراض به وضعیت معیشتی و مدیریتی

جمعی از کتابداران کتابخانه‌های عمومی کشور در آستانه‌ی «روز کتابدار» در بیانیه‌ای، از «تداوم مشکلات معیشتی، نبود امنیت شغلی و بی‌توجهی مدیریتی» در نهاد کتابخانه‌ها انتقاد کردند.

به گزارش دریافتی انصاف نیوز، آنان گفته‌اند تلاششان برای رساندن صدای کتابداران به رئیس‌جمهور در مراسم رسمی این هفته ناکام مانده و به همین دلیل، پیام خود را از طریق رسانه‌ها منتشر کرده‌اند.

در این بیانیه آمده است که با وجود وعده‌های سال گذشته، وضعیت کتابداران به‌ویژه نیروهای ساعتی «نه‌تنها بهبود نیافته بلکه بدتر هم شده است».

نویسندگان بیانیه از «بی‌توجهی مدیریت جدید، انتصابات غیرتخصصی و رفتارهای توهین‌آمیز برخی مدیران» به‌عنوان دلایل دلسردی بدنه‌ی کتابداران یاد کرده و خواستار ورود مستقیم رئیس‌جمهور به موضوع شده‌اند.

آنان همچنین پیشنهاد کرده‌اند کارگروهی ملی با حضور نمایندگان واقعی کتابداران برای بررسی و اصلاح وضعیت معیشتی و ساختاری این نهاد تشکیل شود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا