خرید تور نوروزی

چند موضع گیری درباره‌ی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری

موضع گیری‌ها و تحلیل‌ها درباره‌ی انتخابات ریاست جمهوری از ساعات پایانی اخذ آرای، در شبکه‌های اجتماعی شروع شد؛ از جمله مواضع فعالان سیاسی و رسانه‌ای.

تعدادی از این موضع گیری‌ها تا صبح شنبه، با انتخاب انصاف نیوز در پی می‌آید:

مهدی محمدی، دستیار جلیلی در دولت احمدی نژاد، 9:26 جمعه شب:

رقابت بسيار نزديك است و نگراني ها از تخلفات، مداخلات و كم كاري ها بسيار جدي شده است. از همه نمايندگان آقاي رئيسي در شعب و دست اندركاران انتخابات تقاضا مي كنم با گرفتن ويدئوهاي سلفي از خود، جزئيات تخلفات را بيان كرده و براي بنده يا ادمين كانال جبهه مردمي بفرستند.

 

غلامعلی رجایی، مشاور مرحوم هاشمی رفسنجانی، 10:47 جمعه شب:

آنچه تا کنون بمن خبر رسیده حاکی از حضور چشمگیر مردم شریف ما در پای صندوق‌های رای است که بنظر می‌رسد آرای ریخته شده به صندوق‌ها از دور گذشته بالا باشد.
این حضور را که پشتوانه خوبی برای کشور و نظام ماست باید بسیار قدر دانست.
نخستین نتیجه ای که می شود گرفت بطلان نظریه‌هایی است که بعضی در داخل و خارج بر آن پای می فشارند و آن ادعای دلسرد شدن مردم نسبت به وضع موجود نظام است. البته این بدان معنا نیست که امروز هرکس رای داده هیچ نقد و نظر و گله ای نسبت به وضع موجود نداشته و ندارد. خیر مردم فهیم ما حساب گله ها را که متوجه عملکرد و روش همه مسوولین نظام است از اصل نظام جدا دانسته و می دانند.

 

«پرویز امینی» تحلیلگر اصولگرا، 0:33 بامداد:

روحانی دیگر رئیس‌جمهور نیست!

🔴 روند اجرا و فضای اعتراض حاکم بر انتخابات دوازدهم در شهرها و روستاها نشان می‌دهد انتخابات دوازدهم بدترین انتخابات از نظر اجرایی در سی و هشت سال جمهوری اسلامی است.

🔴 بخشی از مسائل پیش آمده در انتخابات کنونی غیرعامدانه است که به توانایی دولت و وزارت کشور در برگزاری این انتخابات حساس برمی‌گردد که اتفاقا اظهارات دو طرف نشان می‌دهد بر روی این بخش اجماع وجود دارد. اما شواهد و گزارش‌ها نشان می‌دهد که همه مسائل نمی‌تواند ناشی از ناتوانی در اجرا باشد و بخشی نیز عامدانه است. لااقل بدنه اجتماعی و رأی دهنده به رقیب روحانی، چنین تفسیری از روند اجرای انتخابات دارند.

🔴 این بدنه اجتماعی متناسب با مشارکت حدود چهل میلیونی در انتخابات عدد بالایی است و بی‌اعتمادی آنها به روحانی ولو وی پیروز انتخابات باشد، در مقام رئیس‌جمهور، چالش بزرگی است که روحانی را نسبت به دوره نخست رئیس‌جمهور ضعیف‌تر و ناتوان‌تری خواهد کرد.

🔴 علاوه بر این، روحانی در این انتخابات خود را ذیل استراتژی «پیروزی به هر قیمتی» قرار داد و رادیکالیسمی را تعقیب کرد که حتی الیاس حضرتی از حامیان متعصب روحانی نیز زبان به اعتراض گشود و مواضعی او را مانند ۳۸ سال اعدام و زندان و… را تیغ کشیدن بر حاکمیت تفسیر کرد. این رادیکالیسم که تا پایان زمان تبلیغات با شدت و حدت ادامه داشت، او را در برابر حاکمیت و مردم کم اعتبار و بی‌اعتبار ساخت.

🔴 روحانی به دلیل فکت‌هایی که درباره او در این انتخابات شکل گرفت و اجتماعی شد، مثل سرقت علمی پایان‌نامه دوره دکتری و نیز نوع کردارش در مناظره سوم خصوصا در برابر رئیسی و نیز انکار وعده‌های اقتصادی مثل تحول صد روزه اقتصاد و یا ریختن یارانه در شب انتخابات برای چهار میلیون نفری که قبلا یارانه آنها را قطع کرده بودند و تهدید روستائیان به کم و یا قطع کردن بودجه در صورت رأی ندادن به روحانی و ادبیاتی مثل این که روز شنبه بعد انتخابات با آب و صابون صورت رقبا و هواداران را می‌خواهم بشویم یا به حساب آنها خواهم رسید و نیز انتشار ویدئوهایی درباره تقابلش با شهید چمران ذیل افراطی‌گری و نیز موضع دوگانه او درباره حجاب و…، شخصیت او را ذیل «دروغ» و «فریب» و «بداخلاقی» و «ریاکاری» و… تعریف اجتماعی کرده است و این مسائل از او به عنوان رئیس‌جمهور ولو پیروز انتخابات باشد، اعتبارزدایی می‌کند.

🔴 با آنچه بیان شد، روحانی اعتماد خود را در حاکمیت و مردم تا حد قابل توجهی از دست داده است. او می‌تواند در صورت پیروزی در انتخابات در جایگاه رئیس‌جمهور جلوس کند اما او دیگر رئیس‌جمهور نیست!

 

حسام الدین آشنا، مشاور حسن روحانی، 0:59 بامداد:

همه مراقب باشيم بازيگراني چون آمد نيوز كوچكتر از آنند كه وحدت  مردم را هدف بگيرند. آرامش تنها مسير درست براي پي گيري مطالبات است.

 

محمد فاضلی، استاد دانشگاه، 1:07 بامداد:

همه به یکدیگر تبریک بگوییم

انتخابات پایان یافت و صرف‌نظر از هر نتیجه‌ای که حاصل شود:
🔹 ایرانیان نشان دادند که نسبت به سرنوشت ملی خود بی‌تفاوت نیستند. ما با تمام توان با یکدیگر گفت‌وگو کردیم و برای ساختن ایران نو رقابت نمودیم و دست به انتخاب زدیم.
🔹 مناظرات انتخاباتی و سخنرانی‌های کاندیداها نشان داد ایران ما فهرست طولانی‌ای از مشکلات دارد که دولت بعدی باید برای حل آن‌ها گام‌های اساسی بردارد. راهکارهای حل این مسائل را مطالبه کنیم.
🔹 حسن روحانی در بخش اول کتاب برنامه‌های خود برای دولت دوازدهم فهرستی از مسائل اساسی کشور ارائه کرده است. می‌توانیم آن فهرست را به دقت بخوانیم و با تمام توان در دستور کار قرار گرفتن و راهکارهای حل بنیادین این مسائل را از او و دولتش مطالبه کنیم.
🔹 ما به انسجام ملی برای پیشبرد اهداف خود نیازمندیم. مهم نیست چه کسی فردا رئیس‌جمهور می‌شود، مهم این است که در کنار هم فقط حل شدن مسائل را از او مطالبه کنیم.
🔹 به همه آن‌ها که از سر صداقت و نه فقط برای کسب قدرت، و با ایمان به درستی راهکارهای‌شان در این چند وقت، وارد گفت‌وگو و رقابت شدند، تبریک می‌گویم. هر پیروزی و شکستی برای ایران، از آن همه ماست، صرف‌نظر از این‌که قدرت در دست کیست.
🔹 طرفداران کاندیدای پیروز نقدهای وارد بر کاندیدای خود را فراموش نکنند و برای رفع آن‌ها چاره بیندیشند، و طرفداران کاندیداهای شکست‌خورده نیز دست از نقدهای منصفانه و ارائه راهکارهای عاقلانه نکشند.
سنت صندوق رأی در ایران، یک گام دیگر به سوی استحکام بیشتر برداشت. تاریخی که نگاه کنیم، این گام بزرگی است. همه به یکدیگر برای این موفقیت تبریک بگوییم.

 

محمدعلی ابطحی، رییس دفتر خاتمی در دوران ریاست جمهوری، 1:46 بامداد:

ملت معجزه حضورش را به پايان رساند. تٓكرار فراموش ناشدني.
از اين پس راي شيرين مان را با بلوغ سياسيِ آرامش و قانون مداري بايد حفاظت كنيم.
خسته نباشيد پاسداران جمهوريت نظام.
جشن مردم سالاري مبارك

 

عبدالله شهبازی، تاریخ پژوه اصولگرا، 3:55 بامداد:

فضای سرد ماقبل انتخابات طی چند روز به سرعت دگرگون شد و در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ مشارکتی گسترده را در سراسر ایران شاهد بودیم.

اطلاعات غیررسمی، تا این لحظه، از شرکت حدود ۴۲٫۷ میلیون نفر از ۵۵ میلیون نفر واجدین حق رأی، یعنی حدود ۷۷ درصد مشارکت، حکایت می‌کند. این مشارکت وسیع بار دیگر درخشش نام ایران را بعنوان پیشتاز مردم‌سالاری در منطقه سبب شد.

این دستاورد بزرگ ملی را به رهبر معظم انقلاب و مردم شریف ایران تبریک عرض می‌کنم.

 

پیام فضلی نژاد، نویسنده‌ی کیهان، 4:24 بامداد:

دور از انتظار نبود، رای قالیباف جذب نشد، ابتذال تتلو فاجعه آفرید و انرژی جنبش 2 روز آخر هدر رفت، میرسلیم کنار نرفت، … یک اوج و یک فرود سریع!

 

عطاءالله مهاجرانی، وزیر ارشاد دولت خاتمی، 4:43 بامداد:

آيا تحريمى ها، امتناعى ها! از حضور بيش از چهل ميليونى ملت ايران در انتخابات درس مياموزند، يا: از همه محرومتر خفاش بود كو عدوى آفتاب فاش بود

 

حمید رسایی، فعال تندروی اصولگرا، 5:17 صبح:

♨️خدا کند حسن روحانی پیروز شود

شاید عجیب باشد یکی مثل من آرزو کند تا یکی مثل حسن روحانی که به هیچ وجه او را برای ریاست جمهوری صالح نمی بینم به این مسوولیت دست پیدا کند! اما من با همه تلاشی که برای رای نیاوردن او کردم، آرزو می کنم حسن روحانی رای بیاورد و رئیس جمهور شود، چون:

♨️ نمی خواهم باز هم کشورم هشت ماه در آتش بسوزد.
♨️ نمی خواهم باز هم برخی رسانه های خارجی به پشتوانه ادعای چهره های درون نظام به جمهوری اسلامی تهمت بزنند.
♨️ نمی خواهم شاهد چادر کشیدن از سر زنان جامعه‌ام باشم.
♨️ نمی خواهم به اموال عمومی تعرض کنند.
♨️ نمی خواهم یک بار دیگر شاهد مجروح شدن و به شهادت رسیدن بچه های مظلوم بسیج و نیروی انتظامی باشم.
♨️ نمی خواهم باز هم خیابان های تهران به آتش کشیده شود.
♨️ نمی خواهم شاهد آتش زدن مسجدی باشم.
♨️نمی خواهم مثل سال 88 شاهد تصویب تحریم‌های فلج کننده جدید باشم.
♨️ نمی خواهم یکبار دیگر به نام خط امام به عکس امام تعرض کنند.
♨️ نمی خواهم برای بار دوم شاهد اهانت به عاشورای حسینی باشم.
♨️ نمی خواهم باز هم عده‌ای زیر پل کالج ساندویچ بخورند و شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه را مدیریت کنند.
♨️ نمی خواهم باز هم بغض گلوی رهبرمان را بفشارد و در نماز جمعه‌ای دیگر مانند نماز جمعه سال ۸۸، خطاب به امام زمانش بگوید: ای سيد و مولاي من! من جان ناقابلي دارم، جسم ناقصي دارم و اندک آبرويي دارم که اين را هم خود شما داديد که همه اينها را فداي انقلاب و نثار شما مي‌کنم. سيد ما و مولاي ما، براي ما دعا کن که صاحب اين انقلاب شمايي.

🔰آقای روحانی اگر پیروز این رقابت بودید‌، با خیال راحت جشن بگیرید چون رقیب شما و هواداران او آنقدر نجیب و دل بسته به نظام اسلامی و رهبرشان هستند که امنیت جشن شما را تضمین می‌کنند.

کانال تلگرامی فارس: روحانی پیروز است

معاون دفتر روحانی: شصت و دو درصد!

http://www.ensafnews.com/61891/%d9%86%d8%aa%db%8c%d8%ac%d9%87-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%ac%d9%85%d9%87%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%ae%d8%a8%d8%b1-%d8%a8%d9%87/

شفقنا عربی: روحانی پیشتاز است

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. جناب آقای رسائی آیا طرفداران آقای روحانی را به نانجیبی و فتنه گری متهم می کنید. شما خود را تافته جدا بافته می دانید و و نیز البته برتر و اولی تر. وقتی هم با شکست مواجه می شوید مظلوم نمایی می کنید. از توهم پاک تر بودن و برتر بودن و به خدا نزدیکتر بودن بیرون بیایید.
    در ضمن جشن پیروزی روحانی فقط مختص هواداران او نیست. مردم، پیروز واقعی این میدانند که با حفظ ارامش و در کمال احترام به حقوق همنوعان خود پیروز شدند.
    مردم ما نجیب بودند که خطاب ناروای خس و خاشاک را تاب اوردند. دروغ را تاب آوردند و با همان یک برگ رای به تمام تهمتها دروغ ها و اغواگریها نه گفتند. مردم ما خوب از پس تمرین تاب اوری برامدند. انها تحمل نکردند بلکه تاب اوردند و در موقع مناسب جواب همه این ناسپاسیها را دادند.

  2. پرويز اميني نشان داد که از ارائه بديهي ترين و روشن ترين تحليل هم عاجز است، چگونه ممکن است کسي که اعتبارش را نزد مردم از دست داده است، دوباره توسط همين مردم راي به وي داده شده و انتخاب شود!!؟ اين که اساسا تناقض ميشود و باطل است!!
    و اما جناب رسائي ، ما هم ميخواستيم و ميخواهيم که روحاني برنده انتخابات شود چون نمي خواهيم خودروي نيروي انتظامي از روي بدن مردم عبور کند، نمي خواهيم شاهد تيراندازي مستقيم به مردم باشيم، نمي خواهيم شاهد مصادره شهدا بنام بسيج باشيم، نمي خواهيم شاهد کهريزک باشيم، نمي خواهيم شاهد تخريب خودروهاي مردم باشيم (زحمت اثباتش فقط جستجويي در گوگل يا يوتيوب است) و صد البته … نمي خواهيم شاهد کسب و کار و تجارت کاسبان و بازرگانان تحريم باشيم که به قيمت فشردن گلوي مردم تا مرز خفگي بود. بله جناب رسائي نارسا!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا