خرید تور نوروزی

بردگی سیاسی حمید رسایی

«حمید رسایی» از جمله اصولگرایان تندرویی که هنوز بر روال گذشته رفتار می‌کند، از تغییر مواضع «علی لاریجانی» یکی از تازه ترین معتدل شده‌های اصولگرایان و گرایشش به اصلاح طلبان عصبانی شده و اصلاح طلبان را به «بردگی سیاسی» متهم کرد!

به گزارش انصاف نیوز، آقای رسایی که پس از ردصلاحیت در انتخابات مجلس دهم و همینطور ردصلاحیت در میاندوره‌ای، دو کاندیدای مورد حمایت او یعنی قالیباف و رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورده‌اند، در یادداشتی در تلگرام سعی کرد که تغییر مواضع اصولگرایان به سمت اصلاح طلبان را وارونه جلوه دهد.

در سال‌های اخیر بسیاری از اصولگرایان که زمانی رسایی با آنها در جریان سیاسی اصولگرا تعریف می‌شدند، تغییر موضع داده و حالا در ائتلافی با اصلاح طلبان تعریف می‌شوند، از جمله مرحوم آیت الله هاشمی، علی اکبر ناطق نوری، علی مطهری، حسن روحانی و حالا از دو سال پیش علی لاریجانی به تدریج همین مسیر را طی می‌کند.

در چند ماه گذشته، اسفندیار رحیم مشایی و محمود احمدی‌نژاد؛ نزدیک‌ترین جریان به حمید رسایی نیز سعی داشتند در اظهارنظرها و نامه‌هایی، خود را به جریان اصلاحی نزدیک کنند.

فعالان و رسانه‌های اصولگرایان که از مواضع تندروانه‌ی رسایی برای حمله به جریان اصلاح طلب و اصولگرایان میانه‌رو و معتدل استفاده می‌کنند، اما صلاحیت او را برای انتخابات مجلس و میان دوره‌ای رد کردند؛ اتفاقی که بیشتر به «بردگی سیاسی» مشابه است!

جریان بسیار نزدیک به حمید رسایی چند سال پیش سخنرانی علی لاریجانی در قم را بر هم زده بود اما نتیجه‌ی پیگیری‌ها به آن ماجرا هیچ گاه شفاف نشد.


متن یادداشت حمید رسایی که در آن سعی کرده تغییر مواضع لاریجانی به سمت اصلاح طلبان را انکار کند، در پی می‌آید:

حمید رسایی: خواننده محترم، اگر نویسنده این پست را قبول ندارید، لطفا عصبانی نشوید فقط این متن را با تامل بخوانید. امروز علی لاریجانی با رای امیدی ها رییس مجلس شد. عبدالله ناصری، تحلیلگر اصلاح طلب به نکته قابل تاملی اشاره کرده:
🔹لاریجانی جلوی جریان رادیکال در مجلس را گرفت.
🔹 ائتلاف لاریجانی و روحانی تا پایان دولت ادامه خواهد داشت.
🔹 این ائتلاف، در صورت کاندیداتوری لاریجانی در 1400، به کمک او خواهد آمد.

🔸خب ظاهرا از الان مشخص شده که در انتخابات بعدی، چه کسی قراره از بدنه جریان اصلاح طلب سواری بگیره 🙂
🔸لاریجانی همان کسی است که شخصیت ها و رسانه های جریان اصلاح طلب، در ایام دولت اصلاحات علیه او شعار می دادند: “سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد.”
🔸اما حالا قرار است این جریان چشم هایش را ببندد و به همان کسی که قرار بود تعطیلش کنند، رای بدهد. این نوع سواری گرفتن، یعنی همان بردگی سیاسی، بدون اینکه برده ها خودشان بفهمند.
🔸رای گرفتن برای لیست امید مجلس و لیست شورای شهر و وعده های رفع حصر حسن روحانی، یادتان باشد شما فقط ابزارید، بده بستان ها جای دیگری انجام میشود!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. بردگی سیاسی کاری است که این نویسنده کرده است و البته پیش تر هم مشابهش را در وبگاهتان دیده ام. از چنین نویسندگانی که دچار بردگی سیاسی اند و شاید آزادگی را بهای ارزانی فروخته اند استفاده نکنید تا آبروی رسانه تان را نبرند!

    4
    7
  2. ميدونم آقاى دكتر ……
    خدا خيرتون بده اهالى انصاف، انگار شما با «’روان شناسى دردها » هنوز آشنائى نداريد ! عقده گشائى رسائى نه از ره كين است بلكه از موضع درد ديرين است ! درد آقاجون درد ! خدا نصيبتون نكنه الهى، مگر نشنيديد ؛ حكايت اون دختر بچه رو كه ناخواسته شاهد اتفاق خاصى در ميان جمع بود ؟! دكتر بيچاره هنوز دست به تيغ نبرده بود كه صداى گريه او بلند شد،دكتر با مهربونى رو كرد به او و گفت : كوچولوى عزيزم ! مگر نمى بينى ، من با تو كارى ندارم گفت : ميدونم آقاى دكتر اما شما ….!
    حالا حكايت اين بنده خداست كه نميخواد بروى خودش بياره اونى كه واقعاً از اسب و از اصل افتاده و مجبوره پياده طى طريق كنه جماعت پايدارى چى هاى عزيزه ! ٨+٨=١٦

    10
  3. اتفاقا این شعار”سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد.”” اصلا ربطی به آقای لاریجانی ندارد.
    این شعار دادن را با آنهایی که لنگ کفش و مهر به لاریجانی زدند مقایسه بفرمایید ببینید چه کسی دوست ایشان بوده و چه کسی ایشان را برده می خواسته
    این تذهبون؟

    6
    1
  4. دل دل کردم بنویسم یا ننویسم و بالاخره خودم را قانع کردم بی تفاوت نباشم . بعضی وقتها باید حرف راگرفت و نباید به گوینده بنگریم که گوینده کیست بلکه باید شنونده عاقل باشد هرچند گوینده خود سالها نماینده مجلس بوده و مشق سیاست کرده و دارای مشربی سیاسی است و نظراتش محترم . اما توجه کنید در این یادداشت دو کلمه است که بار معنایی سنگینی دارند یکی سواری و دیگری ابزار و خود بخودی تمام تاریخ را این دو کلمه جلوی چشم آدم می آورد و افسوس که نمیشود این تاریخ را باز کرد و باید بسیار سربسته و رمز آلود همانند آقای ناصر آملی در مقاله کورسوی امید از ان سخن به میان آورد . اما شما این سواری و ابزار را در مقاله آقای نظری در عملکرد ضعیف فراکسیون امید در انتخابات هییت رییسه به عینه میبینید و این قطعات جدا از هم را کنار هم بگذارید پازل شما تکمیل میشود و به جواب میرسید .

  5. اگر بنا به فرموده اين موجود (اين بار رسائي رو ميگم) جريان اصلاحات بدون اينکه بفهمد سواري داده، ولي اين موجود (اين بار هم رسائي رو ميگم) خودش بخوبي ميدونه که اجاره اي/صيغه اي جريان محمود بوده و هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا