خرید تور تابستان

دادگاه متهم قتل ستایش افغان، ۱۶ خرداد

وکیل‌مدافع متهم پرونده «ستایش» از محاکمه موکلش در روز ۱۶ خردادماه در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران خبر داد.

مجتبی فرحبش در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: در ابلاغیه‌ای که به دستم رسیده، قرار است موکلم در سه شنبه هفته جاری – ۱۶ خردادماه – در رابطه با بخش دیگری از پرونده که مربوط به ارش البکاره و مهرالمثل است، محاکمه شود.

وی درباره رضایت خانواده ستایش نیز گفت که فعلا این موضوع به نتیجه نرسیده است.

بر اساس این گزارش، عسگر قاسمی آقباش یکی از وکلای مدافع اولیای‌دم ستایش در ۱۶ فروردین سال جاری به خبرنگار ایسنا گفته بود که رسیدگی به بخش دیگری از پرونده در خصوص ارش‌البکاره و مهرالمثل، ۱۷ خرداد ماه در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، یکی از پر سر و صدا و دلخراش‌ترین پرونده‌هایی که در سال ۹۵ مطرح و به آن رسیدگی و منجر به صدور حکم شد، پرونده ستایش قریشی دختر شش ساله افغان بود که پسری در ورامین، او را به قتل رساند.

رسیدگی به پرونده موسوم به «ستایش» در شهریور سال ۹۵ در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی خازنی انجام شد و در نهایت سه اتهام عمل منافی عفت، قتل عمد و جنایت بر میت به متهم پرونده تفهیم شد. بر اساس رای صادره، قاتل این پرونده در خصوص اتهام قتل عمد به قصاص نفس و در خصوص اتهام تجاوز به عنف به یک بار اعدام و در خصوص اتهام جنایت بر میت به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد.

با اعتراض به رای صادره توسط دادگاه کیفری، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۳۲  دیوان عالی کشور ارسال شد و دیوان عالی نیز حکم دادگاه بدوی را عینا تایید کرد.

قاسمی‌آقباش ۱۱ بهمن سال ۹۵ در گفت‌وگو با ایسنا از ارسال پرونده «ستایش» به اجرای احکام دادسرای ورامین خبر داد و گفت: خانواده ستایش مصر به اجرای حکم هستند.

مجتبی فرحبش وکیل‌مدافع متهم پرونده «ستایش» نیز ۱۱ بهمن ماه سال ۹۵ در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از آنجا که پرونده به اجرای احکام ارسال شده،  موکلم درخواست اعاده دادرسی‌اش را به رییس کل دادگستری استان تهران ارائه کرده است. من نیز لایحه‌ای را تقدیم کانون اصلاح و تربیت کرده‌ام.

گزارش مراسم ختم «ستایش»

ماجرای «ستایش» | دستور استاندار، یادداشت معاون رییس جمهور …

گفتگو با مادر متهم به قتل ستایش

مراسم نافرجام یادبود «ستایش» مقابل سفارت افغانستان

«ستایش» یا مذمت اخلاق پلیسی؟

فیلم | گفتگو با پدر قاتل ستایش

«من هم ستایش هستم»

ستایش نماینده افغانستان از رویکرد ایرانیان به «ستایش»

آیا قاتل ستایش متولد ۱۳۷۶ است؟

واکنش شهردار به ماجرای ستایش: همه جا از این اتفاقات می افتد!

پاسخ به ادعاها درباره ی داستان بیجه و ستایش

وکیل قاتل ستایش: به شدت پشیمان است!

تشریح زمینه‌های وقوع قتل ستایش قریشی

پزشکی قانونی: قاتل ستایش ترامادول و الکل می خورد

 

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا