سخنان صفار، جلیلی و قالیباف در برنامه 16 آذر بسیج
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه پاسداران اظهار داشت: مهمترین آرمان ما در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وحدت کل نیروهای وفادار به خط استقلال، مقاومت و ایستادگی بر موضع حق بوده است.
به گزارش انصاف نیوز به نقل از ایسنا، صفار هرندی در مراسم «خیبر باقی است» که از سوی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه تهران و بسیج دانشجویی این دانشگاه در تالار چمران دانشکده فنی به مناسبت 16 آذر برگزار شده بود، با ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان و با اشاره به تاریخ 16 آذر گفت: 35 سال است که دانشجویان ما سر یک قرار در 16 آذر حضور پیدا میکنند برای آنکه بگویند آن چیزی که دولت آمریکا و رژیم وابسته به آن (رژیم شاهنشاهی) در نظر داشته، از کودتا گرفته تا وابسته کردن کشورمان به آمریکا همه خواب و خیالی بیش نیست.
وی با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی بعد از 25 سال از کودتای 28 مرداد گفت: وقتی لانه جاسوسی به تسخیر در آمد، ما ایران منهای آمریکا را باور کردیم و بعد از آن مساله ما مساله جدیدی شد.
وی گفت: ما بعد از آن اتفاق برسر قرارمان در 16 آذر حضور پیدا میکنیم، نه اینکه از وابستگی به آمریکا نجات پیدا کردهایم بلکه فراتر از آن، جهان پس از سلطه آمریکا را تجربه کنیم.
هرندی با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی در آن زمان مورد استقبال گروههای مختلف قرار گرفت، گفت: در آن زمان حتی گروههای دانشجویی منتصب به احزاب مارکسیستی، لیبرالیستی و جریاناتی با گرایش جمهوریخواهی بدون اسلام نیز از تسخیر لانه جاسوسی استقبال کردند و به جلوی سفارت تسخیرشده آمریکا رجوع میکردند.
وی با انتقاد از برخی کسانی که درصددند تاریخ آن روزها را تحریف کنند، گفت: آنهایی که تاریخ را تحریف میکنند و میگویند با تسخیر سفارت راه انقلاب منحرف شد و نگونبختی به سراغ ما آمد، باید جواب دهند که اگر این حرکت انحرافی بود، چرا در آن موقعی که این اتفاق افتاد، با دادن بیانیه از آن استقلال کردند. بانیان این حرکت کسانی هستند که امروز ندامت آنها را از این اتفاق میشنویم و ما باید به کدام ساز این جماعت دمدمی مزاج برقصیم. یک روز تجویز میکنند که سفارت باید تسخیر شود و حتی ایدههای نو و انقلابی در برخورد با جاسوسان آمریکایی ارائه میکردند، ولی اکنون به گونهای رفتار میکنند که گویی در این اتفاق هیچ دخالتی نداشتند و از این موضوع تبری میکنند.
هرندی با بیان اینکه مشکل آن است که یک کسانی سر قرار آمدند، البته با اهداف دیگر، گفت: در زمانی که سفارت آمریکا اشغال شده بود، سرکرده منافقین نیز جلوی سفارت آمد و التماس میکرد که به آنجا راه پیدا کند و عکس یادگاری برای آینده خود بگیرد.
وی با بیان اینکه یکی از گروههایی که تسخیر لانه جاسوسی را تبریک گفت و بیانیه همراهی با دانشجویان را امضا کرد، نهضت آزادی بود، گفت: ولی امروز برخی از آنها که استاد تغییر ارزشها هستند، در قالب استاد میآیند و در کلاس خود ساعتها در تخطئه این اتفاق حرف میزنند در حالی که خود دخیل بودند البته آنها در جابهجا کردن این ارزشها به این مساله بسنده هم نمیکنند.
هرندی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، انقلاب خمینی است، گفت: برخی از این افراد در برابر انقلاب اسلامی، آدرس انقلابهای مارکسیستی را میدادند و سالها آدرس شوروی سوسیالیستی را میدادند اما همین جماعت زمانی که شوروی سقوط کردند، ظرف چند روز قالب عوض کردند و از فردای آن روز در لیست مواجبگیران غرب در آمدند.
وی گفت: برخی از کسانی که شعارهای چپگرایانه در دهه 60 میدادند آنقدر شعار ضدیت بر آمریکا سر میدادند و در مجلس سوم روز ملی مبارزه با استکبار و آمریکا تصویب کردند و حال میبینیم که در روز سیزدهم آبان 88 به جای شعار مرگ بر آمریکا، میگفتند مرگ بر روسیه.
هرندی افزود: یکی از آقایانی که استاد تغییر دادن آدرسهاست و بعد از انقلاب هویت پیدا کرده به او مسوولیت داده شده و اکنون در مناظرهها شرکت میکند و به کار تدریس میپردازد، در آدرس غلط دادن در ارتباط با انقلاب اسلامی و امام از مصدق عبور میکند و به سراغ رضا شاه میرود و از آن دفاع میکند.
وی با بیان اینکه موقعی که شعار جهان بدون آمریکا مطرح شد، عدهای گفتند شعار خوبی است، ولی تحقق آن آسان نیست ، با اشاره به وضعیت اقتصادی آمریکا گفت: اگر یک زمانی ما این موضوع را به عنوان شعار مطرح میکردیم، امروز نسل شما آثار و نشانههای آن را میبیند.
هرندی گفت: ما در حال حاضر با جهانی روبهرو هستیم که فاصله زیادی با شانزدهم آذر 1332 دارد. در آن زمان دانشجویان ما را مثل گوسفند جلوی سگ آمریکایی قربانی کردند و آب از آب تکان نخورد، ولی امروز میبینیم که پایههای کاخ امپریالیستی به صدا در آمده و میلیونها انسان در تعریف هویت خود میگویند ما فرزندان انقلاب اسلامی هستیم.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر آرای ملت است و آرای ملت کارساز بوده است، گفت: علامت آن این است که هر 8 سال یک بار دولتی سرکار میآید که متفاوت از دولت قبلی است.
هرندی با انتقاد از کسانی که به گفته وی، وقتی صحبت از دموکراسی میکنند و صحبت از رای اکثریت به میان میآید، میگویند این رای کیفی نیست و رای کیفی متعلق به تهران است و فقط رای تهران را میبینند و رای شهرستانها را نمیبینند، گفت: برخی از بچههای حزباللهی میگویند بعد از انتخابات اخیر ناجوانمردی صورت گرفت. آنها میگویند در انتخابات قبل کاندیدای ما 24 الی 25 میلیون رای آورد و ما وقتی میخواستیم جشن بگیریم، فتنه را ایجاد کردند اما در انتخابات اخیر کاندیدای مورد حمایت آنها 250 هزار رای بیشتر از نصف آرا را آورد و پیروز انتخابات شد و ما احترام گذاشتیم و ما با رعایت مکارم اخلاقی، 250 هزار رای اضافه بر نصف را به رسمیت شناختیم، ولی آنها تفاوت رای 11 میلیونی را به رسمیت نشناختند ولی دم از اخلاق میزنند (شعار دانشجویان: مرگ بر فتنهگر).
وی درباره واکنش به شعار دانشجویان گفت: شعار شما در برابر کسانی است که شعار آزادی زندانی سیاسی را سر میدهند، ولی باید دانست تکلیف این چیزها همانطور که آقای روحانی نیز مطرح کردند، توسط یک نظام مشخص میشود و این چیزها بچه بازی نیست. (شعار دانشجویان: حق ما یک کلام، محاکمه یک کلام).
صفار هرندی با بیان اینکه شعار آزادی که یک عدهای در هر جلسهای شعار آن را میدهند، آرمان مورد احترام است و چیز خوبی است، گفت: ولی به عنوان یک رفیق و ناصح دلسوز به رییس جمهور میگویم هیچ آزادی بالاتر از این نیست که شعارهای زیبایی را که دادهاید، از حصار شعار افراطیون آزاد کنید.
وی با اشاره به شعار اعتدال که از سوی رییس جمهور داده شده و با بیان اینکه اعتدال ریشه در عدل دارد و ما حاضریم جان خود را در این راه بدهیم، خطاب به روحانی گفت: شما که شعار اعتدال دادهاید چرا مسوولیت بسیاری از جاها را به کسانی دادهاید که ضد شعار اعتدال بودهاند.
هرندی گفت: خدا شاهد است که این حرفها از موضع کینهجویانه نیست بلکه در همراهی کردن دولتی است که وقتی به صحنه آمده خواسته مردم گرهگشایی بوده و شعار کلیدش مردم را متقاعد کرد. ولی اگر قرار است با شعار حل مشکلات 10 مشکل به مشکلات مردم اضافه شود، این دور از عدالت است.
وی با اشاره به دستاوردهای علمی ایجاد شده در کشور در طول این سالها گفت: کشور ما توسعه علمی پیدا کرده ولی برخی این موضوع را قبول ندارند و یا فقط در این ارتباط به بخشی از پیشرفتها اشاره میکنند.
هرندی با تاکید بر اینکه مدل ما در ایجاد نظام جمهوری اسلامی، مدل اقتباسی نبود بلکه مدل تاسیسی بود و با ظرفیتهای داخلی به اینجا رسیدهایم و توانستهایم 35 سال دوام بیاوریم، گفت: هرچه از عمر انقلاب گذشته است، ما قدرتمندتر شدهایم و دیگران باور کردهاند که این قدرت دیگر تکاندهنده نیست و به جایی رسیدهایم که هرجا یک نسخه انقلاب محلی به پیروزی میرسد، مستکبران میگویند ایران پشت سرش بود و ما نتوانستیم کاری بکنیم.
وی گفت: اگر شعله مقاومت در اطراف ما و کشورهای اطراف ما شعلهور است، اینها همه یک معلم و استادی داشته و آن انقلاب اسلامی در ایران است.
هرندی با بیان اینکه به برکت نیروهای همسو یک جبههای به نام جبهه مقاومت در برابر استکبار ایجاد شده و این اکنون در ادبیات سیاسی دنیا خودنمایی میکند، گفت: در حال حاضر امیدهای زیادی معطوف به این جبهه و کانون است.
وی با تاکید بر اینکه ایران امالقرای جهان اسلام است، تصریح کرد: مهمترین آرمان ما پس از انقلاب اسلامی وحدت کل نیروهای وفادار به استقلال و مقاومت و ایستادگی در موضع حق بوده است. وحدت همه کسانی که دل در گرو اسلام و انقلاب 57 دارند و کینه ظالمان به دلشان است. حتی اگر این افراد به لحاظ ظاهری تفاوت داشته باشند.
هرندی در پایان سخنان خود گفت: به امید روزی که تمام این نیروها در کنار هم و وحدت داشته باشند.
بعد از سخنرانی صفارهرندی، سعید جلیلی به ایراد سخنرانی پرداخت.
در این مراسم بیانیههای انجمن اسلامی مستقل دانشگاه تهران و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قرائت شد.
سعید جلیلی: قدرتهای استکباری روز به روز با پیشرفتهای ما غافلگیرتر خواهند شد
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی گفت: اینکه آمریکا بخواهد ما را از دسترسی به یکی از مظاهر پیشرفت و اقتدار بازدارد، یک خیال خام و خوابی بیتدبیر است.
به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در مراسمی که به مناسبت شانزدهم آذر با عنوان “خیبر باقی است” در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: شانزده آذر بیانگر 60 سال آزادیخواهی یک ملت است.
شانزده آذر 60 سال فهم صحیح یک ملت از مبانی آزادی است. 16 آذر 60 سال حقطلبی یک ملت و مقابله با آزادیخواهیهاست.
وی گفت: 16 آذر نشان میدهد که 60 سال ایستادگی نه تنها در برابر زور ،بلکه در برابر تزویر بوده است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: این بسیار مهم است که ملتی در برابر زور به گونهای بایستد که تزویرهای دشمن را به خوبی درک کند، زیرا نمیتوان به خوبی مبارزه کرد، مگر اینکه درک صحیحی از صحنه نبرد داشت.
جلیلی یادآور شد: 16 آذر 8 سال بعد از جنگ جهانی دوم اتفاق افتاد و آن زمانی بود که چند قدرت به اتکای زور، انحصاراتی را برای خود ایجاد کردند. پس از جنگ جهانی دوم کسانی آمدند و جهان را به شهروند درجه یک و دو تقسیم کردند و برای خود امتیازاتی قائل شدند.
اگر چیزی میتوانست منافع آنها را محدود کند، باید محدود میشد و پیشرفت سایرین باید به گونهای میبود که منافع این چند قدرت به خطر نیفتد.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه مفاهیمی مانند جلب اعتماد و اعتمادسازی، مفاهیمی مبتنی بر رویکردی عمیق برای حفظ منافع این قدرتهاست، گفت: چند سال پیش سفری به ژاپن داشتم و در آنجا نخستوزیر ژاپن گفت که پس از جنگ جهانی دوم، حزب ما برای اولین بار پس از 61 سال توانسته رای بیاورد و رای آوردن ما هم به خاطر شعار ضرورت برچیده شدن پایگاههای نظامی آمریکا بود. نخستوزیر ژاپن همان موقع گفت که ما نمیتوانیم این شعار را محقق کنیم و به همین دلیل استعفا میدهم و اتفاقا چند ماه بعد هم استعفا داد.
وی افزود: وقتی به هیروشیما رفتم یکی از شاهدان عینی این تفکر را داشت که آنها مستحق حمله هستهیی بودهاند، زیرا حمله هستهیی برای صلح جهانی ضروری بوده است.
جلیلی اظهار کرد: 60 سال پیش که به اسم مبارزه با فاشیسم عدهای خود را فاتح جهان میدانستند به خود اجازه میدهند که یک دولت قانونی را سرنگون کنند و یک دولت دست نشانده را جای آن بگذارند و چون ملت خواسته بود از سرمایههای خود استفاده کند، این امر مجوزی برای کودتا میشود.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی گفت: به من و شما میگویند عرصه سیاست خارجی عرصه ایدئولوژی نیست، عرصه واقعیت است و جالب آن است که میگویند تنها با لیبرالیسم میتوان با امپریالیسم جنگید. این طنز قرن ماست و چیزی است که کشته شدن دهها هزار نفر را به همراه داشته است.
وی یادآور شد: در شرایط بعد از جنگ جهانی دوم نیکسون در همین دانشگاه میآید و بیان میکند که «در چنین اوضاع بینالمللی وظیفه حفظ دنیای قرین با صلح به نحوی که میل داریم چندان محقق نیست و انجامش لازمه همکاری همه است.» چنین تفکری است که آنها نمیتوانند کسانی را که استکبار را به چالش بکشند، تحمل کنند.
جلیلی با بیان اینکه ما با 16 آذر منافع آمریکا را به خطر انداختیم، گفت: دانشگاه نشان داد که میتوان به تنهایی در برابر آمریکا ایستاد. دانشگاه و شهدای هستهیی نشان دادند که تنها بدون آمریکا و بلکه در مبارزه با آمریکا میتوان پیشرفت کرد.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی تصریح کرد: وقتی صحبت از راهبرد مهار و فشار و گزینه نظامی میشود، این امر نشان میدهد که ما امروز با دشمنی مواجه هستیم که منطقش، منطق زور است.
وی ادامه داد: آمریکا 60 سال پیش نتوانست ملت ما را از رسیدن به اهداف خود بازدارد و امروز هم میداند که ملت ما یک نظام جمهوری اسلامی دارد و این نظام یک قدرت بزرگ است. شما دیدید در همین کشور وقتی کسانی خواستند رای مردم را وتو کنند، ولایت فقیه و نظام اسلامی مانع وتوی رای مردم شد.
جلیلی گفت: مردم ما در تمامی عرصهها پشتوانه اسلامیت نظام بودهاند لذا اینکه کسانی بخواهند با نگاههای لیبرالیستی برای محدود کردن آزادی ملت اقدامی انجام دهند نشاندهنده کودنی و عقبماندگی ذهنی آنهاست.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی اظهار کرد: آمریکا باید بداند که ملت ما اجازه نمیدهد که یک قدرت استکباری بخواهد حقوق ما را تعریف کند. همچنان که ملت ما اجازه نمیدهد یک قدرت استکباری برای آزادی ما حدود و شروط تعیین کند.
وی گفت: معاهده انپیتی هیچگونه محدودیتی برای بهرهبرداری از انرژی صلحآمیز هستهیی از جمله چرخه سوخت و از جمله غنیسازی ایجاد نکرده است و ملت ما نمیپذیرند که یک قدرت استکباری بخواهد تکالیف بیشتری را به ملت تحمیل کند یا حقوق کمتری برای ما قائل شود.
جلیلی تصریح کرد: آمریکا نمیتواند با تکالیف بیشتر ما را به عنوان یک استثناء در انپیتی قرار دهد و اگر قرار باشد ملت ما یک استثناء باشد، استثنایی در پافشاری بر حقوق و ایستادگی در برابر زیادهخواهیهای آمریکاست.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی گفت: امروز که مقام معظم رهبری، نظام و ملت ما به یک افق بلند برای رسیدن به تمدن اسلامی میاندیشند، همچنان که در سیوچهار سال اخیر دنیا شاهد پیشرفتهای بزرگ ما بوده است، اینکه آمریکا بخواهد ما را از دسترسی به یکی از مظاهر پیشرفت و اقتدار بازدارد، یک خیال خام و خوابی بیتدبیر است.
وی با بیان اینکه آنچه که موفقیت و پیشرفت را برای مردم ما به ارمغان میآورد همان اندیشه دینی است، گفت: حتما با یک نگاه جامع و وحدت ستودنی که تاکنون داشتهایم، مبتنی بر این اندیشه میتوانیم پیشرفتهای بزرگتری به وجود بیاوریم.
جلیلی اظهار کرد: امروز دانشگاه در عین تکثر سلیقههایی که وجود دارد، باید تلاش کند تا موانع را از سرراه حقوق ملت بردارد.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ملت ما امسال حماسههای بزرگی را رقم زد، گفت: حماسه بزرگی که در انتخابات رقم خورد باید با حماسه اقتصادی تکمیل شود.
وی افزود: آمریکا و هیچ قدرت استکباری نمیتواند در مسیر پیشرفت ما رخنه ایجاد کند، بلکه روز به روز با پیشرفتهای بیشتر ما غافلگیرتر خواهند شد.
قالیباف: نرمش قهرمانانه در میدان مبارزه معنا مییابد/ایران مستقل محصول دانشگاه مستقل است
محمدباقر قالیباف اظهار کرد: باید اثبات کنیم کارآمدی نظام و حل مشکل مردم در گرو رابطه و دوستی با آمریکا و دور شدن از آرمانها نیست.
به گزارش ایسنا، شهردار تهران در مراسمی که به مناسبت سالروز 16 آذر در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد، افزود: رژیم ستمشاهی سه دانشجوی بیدار را در همین دانشکده پیش پای نیکسون قربانی کرد و بدین ترتیب “مرگ بر آمریکا” متولد شد. این ماجرا برای آمریکا گران تمام شد زیرا از آن به بعد مشعل بیدارگری بر زمین نماند.
وی با بیان اینکه “تاریخ معاصر ایران سراسر مبارزه با استکبار و استعمار بوده است”، اظهار کرد: نهضتهای تنباکو، مشروطه، ملی شدن نفت، 15 خرداد و انقلاب کبیر اسلامی همه در برابر سلطهخواهی و استبداد بوده است. نهضتهای اخیر گویای آن است که ملت ایران هر وقت فرصتی پیش آمده، فریاد آزادی و مبارزه استبداد را سر داده است و در سراسر تاریخ همیشه تلاش بر این بوده است که روح مبارزه به جامعه تزریق شود.
قالیباف با اشاره به تاکیدات شهید مطهری بر ضرورت هوشیار بودن در برابر نفوذ اندیشههای بیگانه در بین جوامع اسلامی تصریح کرد: ضرورت دارد هر دانشجوی اسلامی به این موضوع توجه کند. استکبار همیشه تلاش داشته با استفاده از ضعفها و مثلث زر و زور و تزویر، منافع نامشروع خود را دنبال کند و این مسأله تا به امروز هم ادامه دارد.
شهردار تهران با بیان اینکه “با امام (ره) با پیروزی انقلاب اسلامی راه هرگونه سلطه و سازش را بست”، گفت: امام خمینی(ره) به پشتوانه یک ملت ضمن تلاش برای رفع عقبماندگیهای مادی و معنوی، لحظهای از اهداف و آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی کوتاه نیامد و مبارزه با استکبار را در همه جبههها تداوم بخشید.
وی یادآور شد: نباید فراموش کرد از فردای 22 بهمن سال 57، همه قدرتها دست به دست هم دادند تا این نیروی جدید را مهار کنند و در این راه از تحریکات قومی گرفته تا جاسوسی، تحریم، ترور، کودتا، جنگ تحمیلی و سعی در جلوگیری از دستیابی به انرژی هستهای در پیش گرفتند و امروز نیز مهمترین خطری که استکبار از نظام اسلامی احساس میکند این است که نظام اسلامی بتواند یک جامعه مستقل و کارآمد باشد.
قالیباف اضافه کرد: همزمان با تحولات در ایران، مناسبات قدرت در منطقه و جهان تغییر کرد و ایران به عنوان کانون هدایت از مستعضفین و مظلومان تبدیل شد و ما با تأمل در دوران گذشته در مییابیم که آنچه ما را توانمند ساخته، فرهنگ برخواسته از انقلاب، مجاهدت، ایثار و بهرهگیری از جوانان و امکانات داخلی بوده است که ما آن را فرهنگ جهادی مینامیم.
وی با بیان اینکه “فرهنگ جهادی در همهجا تحول و توفیق به همراه داشته است”، گفت: باورمندان فرهنگ جهادی بدون نگاه به پست و مقام با مقاومت و پایمردی، توانمندی خود را در نه گفتن به زر، زور و تزویر حفظ کردهاند. تجربه نشان میدهد در هر حرکت سه رویکرد مبارزه، سازش و بیتفاوتی وجود دارد ولی انقلاب اسلامی با سازش و بیتفاوتی هیچ نسبتی ندارد و میگوید تا باطل هست، مبارزه هم هست.
شهردار تهران با بیان اینکه “پیروزی در هر مبارزهای نیازمند حرکت در مسیر سنتهای الهی است”، اظهار کرد: در جنگ 22 و 33 روزه، مقاومت را چه کسی انجام داد؟ دولت لبنان یا مقاومت اسلامی؟ این فرهنگ جهادی بود که در آنجا پیروز شد و این اتفاق یکشبه نیفتاد بلکه همه بچههای انقلاب تلاش کردند که این فرهنگ در آنجا، جا افتاد؛ هرچند برخی در حوزههای اجرایی و سیاسی کشور با این کار مخالف بودند و میگفتند شما دنبال جنگ هستید، اما ما میگفتیم به دنبال مبارزه با ظلم هستیم، ضمن اینکه منافع نظام اسلامی این را اقتضا میکند.
وی تصریح کرد: اکنون که کشور با تحریمهای ناجوانمردانه به بهانه انرژی هستهای مواجه است، باید توجه کنیم که گرفتار سازش منفعلانه نشویم و بدانیم که نرمش قهرمانانه در میدان مبارزه معنا مییابد، وگرنه عنوان قهرمانانه در این راهبرد جایگاهی ندارد.
قالیباف با بیان اینکه “دانشجو، نقش مبارز و بسیجی بودن را از همه اقشار بهتر ایفا کرده است”، گفت: امروز به مقاطع و نقاط عطفی رسیدهایم که دانشجو باید پیش از پیش با هوشمندی، ظرافتها و ارزشها را بشناسد تا از ثمرات چند قرن مبارزه با استبداد به خوبی مراقبت کند. اگر دانشجویان از استکبارستیزی و حقطلبی کوتاه بیایند نه تنها سرآغاز انحطاط دانشگاه بلکه سرآغاز انحطاط کل جامعه است.
شهردار تهران همچنین گفت که شعار نه غزه نه لبنان، یک شعار ضد انقلابی، ضد مبارزه و در جهت دوری از حقطلبی است.
این صحبت قالیباف با شعار مرگ بر فتنهگر از سوی برخی دانشجویان همراه شد.
وی ادامه داد: اگر دانشجویی در راه مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم باشد و حتی اگر کسی از منظر انقلابی به این مسأله نگاه نکند اما به فکر کشور و امنیت کشور باشد میداند که مبارزه در غزه و جنوب لبنان یعنی دفاع از امنیت کشور.
قالیباف با بیان اینکه “ایران مستقل و سربلند محصول دانشگاه مستقل و سربلند است”، گفت که هرچه اعتماد متقابل میان دانشگاه و نظام اسلامی تقویت شود، قدرت نرم ما در مقابل بیگانگان تقویت خواهد شد.
شهردار تهران افزود: امروز دانشجویان بصیر باید با رصد دقیق ضمن شناخت مواضع مبارزان، سازشکاران و بیتفاوتان، راه درست مبارزه و به دست آوردن حداکثر دستاوردها را در پیش بگیرد.
وی در پایان گفت: باید اثبات کنیم که کارآمدی نظام و حل مشکل مردم در گرو رابطه و دوستی با آمریکا و دور شدن از آرمانها نیست بلکه میتوان هم انقلابی و ارزشی بود و هم کارآمدی مشکلات کشور را حل کرد.
تجلیل از خانواده شهدای هستهای در دانشگاه تهران
ظهر روز شنبه به مناسبت 16 آذر همایش «خیبر باقیست» از سوی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه تهران و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران با سخنرانی محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و سعید جلیلی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی و عضو کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم با حضور سعید جلیلی، از همسر شهید علیمحمدی یکی از شهدای هستهای به نمایندگی از سایر خانوادههای شهدای هستهای تجلیل شد.
همچنین در پایان این مراسم تریبون آزاد دانشجویی برگزار شد و تعدادی از دانشجویان به بیان دیدگاههای خود در ارتباط با مسائل روز کشور پرداختند.
در این مراسم پرچمهای یا حسین(ع)، یا ابوالفضل(ع)، پرچم حزبالله و همچنین ایران در دست تعدادی از شرکتکنندگان و دانشجویان بود.
همچنین تعدادی از دانشجویان پلاکاردهایی را در دست داشتنند که بر روی برخی از آنها جملاتی همچون «مرگ بر آمریکا»، «شهدای هستهای راهتان ادامه دارد»، «مقصد ما مکتب ماست»، «نطنز، فردو و اراک قلب ماست»، «منافق فتنهگر اعدام باید گردد» و «16 آذر روز آمریکاستیزی است نه آمریکاستایی» نوشته شده بود.
همچنین پیش از آغاز این مراسم کلیپی با عنوان مرگ بر آمریکا و با صدای حامد زمانی پخش شد.
سخنران ابتدای این مراسم محمدباقر قالیباف بود که در هنگام آغاز سخنرانیاش با مشکل بلندگو و صدای زائد روبرو شد و خطاب به جمعیت با خنده گفت: از بلندگو ناراحت نشوید این (مشکل بلندگو) از اول انقلاب با ما بوده است.
در این مراسم همچنین شعارهایی علیه موسوی و کروبی سر داده شد و مجری برنامه نیز در ابتدای سخنانش انتقادهایی درباره توافقنامه ژنو مطرح کرد.
هنگامی که صفارهرندی میخواست سخنرانی کند نیز مجری برنامه در معرفی او گفت: ایشان کسی هستند که وقتی کفش به سمت ایشان در همین سالن از سوی مدعیان همهچیز پرت شد و گفت لطف کنید علامت مدنیت را به سمت ما پرتاب نکنید.
هنگامی که جلیلی در میان سخنرانی صفارهرندی در سالن حضور پیدا کر،د عدهای از دانشجویان شعار دادند برگ برنده ما، شهید زنده ماست.
به گزارش ایسنا، در این مراسم همچنین بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قرائت شد که متن آن به شرح زیر است:
«بسمالله الرحمن الرحیم
العدل اساس الملک. مولا علی (ع)
جنبش دانشجوی مسلمان ایران در پرونده 60 ساله خود بارها اثبات نموده که در مقابل هرگونه دیکتاتوری و قلدر مابی، محکم ایستاده و همیشه منادی حق طلبی، دفاع از مظلومین و عدالت خواهی بوده است.
جنبشی که با ایستادن در مقابل امپریالیسم خونخوار آمریکا متولد شد و با نثار خون در روزهای سرنوشتساز انقلاب، تداومی سرافرازانه یافت. اما امروز و در سالگرد شهادت 3 آذر عاشورایی، طلایهداران جنبش دانشجویی با مرور اتفاقات 4 سال گذشته و با ورق زدن برگهای خاطرات پرفراز و نشیب این مدت، مطالبهای دارد از جنس عدل و انصاف.
مطالبه امروز بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، “رفع حصر سران اصلاحطلب” است. رفع حصر متفاوت با مطالباتی مشتی فتنهگر که برای براندازی انقلاب اسلامی هم قَسم شده است و برای به زیر کشیدن دستاوردهای مردم از هیچ جنایتی فروگذار نیستند.
این تشکل دانشجویی خواستار تحقق مطالبه 4 ساله مردم متدین ایران اسلامی، یعنی محاکمه علنی سران فتنه آمریکایی – اسراییلی در دادگاه صالحه جمهوری اسلامی است.
مطابق با مواد 697، 498، 500، 512، 610، 618، 619، 675،676،677،683،687،689،697،698 و بند 3 ماده 43 قانون مجازات اسلامی، این تشکل به نمایندگی از نخبگان دانشگاهی و بر اساس اصول شرع مبین اسلام خواستار اعمال اشد مجازات برای سران متهم در پرونده فتنه یعنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی از محضر دادگاه اصل انقلاب اسلامی است.
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بر اساس رسالت انقلابی خود در سال 89، کیفرخواستی حقوقی تنظیم و جهت سهولت در روند کار، به پیشگاه ملت و دستگاه قضا تسلیم نمود. اما تاکنون و پس از گذشت 3 سال از اتفاقات تلخ آن دوران، هنوز چشم انتظار رسیدگی به این پرونده مهم و پرچالش است و امید دارد این بار پس از رقم خوردن حماسه سیاسی مردم و برطرف شدن کامل غبار فتنه، شاهد تحقق اراده ملت و پایان یافتن این انتظار باشیم. انشاءالله. والسلام علی من اتبع الهدی»
انتهای پیام