آتش به اختیار | «در جنگ فرهنگی»
استفاده از واژهی «آتش به اختیار» در سخنان روز چهارشنبهی رهبری [لینک]، واکنشها و برداشتهای مختلفی را به دنبال داشت. انصاف نیوز تعدادی از نظرات مختلف در این باره را منتشر میکند.
رضا سراج، از تحلیلگران تندروی اصولگرایان در یادداشتی تلگرامی در این باره با عنوان «آتش به اختیار در جنگ فرهنگی» نوشت:
🔹رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان فرمودند : « در جنگ هم اگر اخلال در قرارگاه مرکزی پیش بیاید نیروها آتش به اختیار میشوند.» آتش به اختیار چیست و چه کارکردهایی دارد؟
🔹 آتش به اختیار یعنی در شرایط تهاجم تمام عیار، هر مدافعی به تناسب مقدورات و توانمندیهای خود، دربرابر دشمن مقاومت کند و برای دفاع منتظر قرارگاه فرماندهی نماند. با این تعریف، فرمایشات رهبر انقلاب ناظر بر اختلال و بعضا از کار افتادگی قرارگاههای فرهنگی کشور در مقابله با جنگ نرم و مقاومت فرهنگی است. این از کار افتادگی را میتوان به وضوح در عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما و… مشاهده کرد.
🔹نیروهای مؤمن به انقلاب به ویژه دانشجویان به عنوان افسران جوان مقابله با جنگ نرم در شرایط آتش به اختیار مطابق با بند «میم» وصیت نامه سیاسی الهی حضرت امام (ره) از یک سو وظیفه دارند با همه مقدورات و توانمدیهای خود به مقابله با جنگ نرم بشتابند و از سوی دیگر مطالبه جدی برای کارآمد سازی قرارگاههای فرهنگی کشور را در دستور کار قرار دهند. در اولویت اول نیز، آتش به اختیار را باید برای لغو 2030 و جلوگیری از اجرای آن شروع کرد.
بخشی از بند «میم» وصیتنامه سیاسی – الهی حضرت امام خمینی (ره) : «… از آزادیهای مخرب باید جلوگیری شود. و از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامی و مخالف با حیثیت جمهوری اسلامی است به طور قاطع اگر جلوگیری نشود، همه مسوول میباشند و مردم و جوانان حزب اللهی اگر برخورد به یکی از امور مذکور نمودند به دستگاههای مربوطه رجوع کنند و اگر آنان کوتاهی نمودند، خودشان مکلف به جلوگیری هستند…».
انتهای پیام