خرید تور تابستان

عزل ظریف در صورت ماندن در فیسبوک!

نصرالله پ‍ژمان‌فر، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس و یکی از ۲۰ تماینده معترض به جواد ظریف، گفته است: دلیل ندارد وقتی یک وزیر کارش را درست انجام می‌دهد و اتفاقا نظام هم از او حمایت می‌کند، از کوچک‌ترین خلافش، مثلا عضویت در فیس‌بوک چشم پوشی کرد.
به گزارش انصاف نیوز، متن گفتگوی قانون آنلاین با این نماینده در پی می آید:
آقای پژمان‌فر، مطلع شدیم ۲۰ نفر از نمایندگان مجلس، که شما هم جزء آن‌ها هستید در تذکری کتبی به رئیس جمهور خواستار تجدید نظر ایشان در ادامه فعالیت محمد جواد ظریف در وزارت امور خارجه شده‌اید. آیا این موضع از سوی شما صحت دارد؟
موضوع جلوگیری از ادامه خدمت ایشان در وزارت امور خارجه مطرح نبوده است، حداقل من از تذکر خود چنین منظوری را نداشته‌ام. منتهی باید به این نکته توجه داشت آقای ظریف به عنوان وزیر امور خارجه ایران صحبت‌هایش و آنچه در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های خود برزبان می‌آورد بازتاب گسترده در سطح جهانی دارد. آقای ظریف مسائلی را مطرح کرده است که برای کشور هزینه‌های بسیاری را در بر خواهد داشت.
بیشتر توضیح می‌دهید؟
اینکه از سوی آقای ظریف اعلام شود خزانه کشور خالی است چندان به صلاح مردم و مملکت ما نیست. نباید کشور را در موضع ضعف قراردهیم. تذکر دیگر در خصوص بحث‌هایی که در باره جزیره ابوموسی مطرح شد و آقای ظریف به غربی‌ها گفتند که در این باره با آن‌ها مذاکره می‌کنند، این در حالی‌است که در این مورد از اول انقلاب تا کنون در کشور موضعی مشخص داشته‌ایم وهیچ‌گاه حاضر نشدیم درباره آن با هیچ کشوری مذاکره کنیم؛ چرا که ابوموسی برای ما با اصفهان و تبریز و شیراز و دیگر شهرهای ایران تفاوتی ندارد. اینکه آقای ظریف گفته است در باره ابوموسی صحبت خواهیم کرد بد‌ترین نوع عقب‌نشینی است که حتی از یک فرد معمولی نیز قابل پذیرش نیست چه برسد به یک وزیر امورخارجه که در راس دیپلماسی کشور نشسته است. نکته دیگری که عنوانش از سوی وزیر امورخارجه یک گاف بزرگ محسوب می‌شود. یا اینکه وزیر امور خارجه یک کشوری که دنیا با او سر ناسازگاری گذاشته و باید به دنیا ثابت کند از هیچ قدرتی نمی‌ترسد، درسخنرانی خود در دانشگاه تهران اعلام می‌کند اگر امریکا یک بمب روی سرما بی‌اندازد چنین وچنان می‌شود. همه این‌ها را هم که کنار بگذاریم یکی از گاف‌های بزرگ دیگرآقای ظریف آن است که با وجود غیر قانونی بودن استفاده از فیس بوک اما او دراین شبکه اجتماعی فعال بوده و آن را به طور رسمی هم اعلام کرده‌است. یعنی ایشان کاری غیر قانونی انجام می‌دهند.
آقای رئیس جمهور هم که خودشان صفحه‌ای شخصی در فیس بوک دارند…
آقای روحانی هم حق ندارد از فیس بوک استفاده کند. طبق قوانین امروز در کشور داشتن صفحه‌ای در فیس بوک، بخصوص برای افرادی که مسئولیت‌های حقوقی دارند به معنای تخطی از قانون است.
شنیده بودیم استفاده از فیس‌بوک در صورتی خلاف است که خلاف شرعی اتفاق افتد. مگر چنین خلافی از آقای روحانی و آقای ظریف دیده شده است؟
خیر، چه کسی گفته است حتما باید خلاف شرعی رخ دهد تا استفاده از فیس بوک خلاف قانون شود، در قانون چنین چیزی بیان نشده است. برای رفتن به فیس بوک فیل‌تر شکن لازم است این را که قبول دارید؟ استفاده از فیل‌تر شکن نیز خلاف قانون است. این‌ها چیزهایی نیست که بخواهیم به راحتی از کنار آن‌ها بگذریم. ما چندین بار در این خصوص به آقای ظریف تذکر داده‌ایم اما چون مورد اعتنا قرار نگرفت انتقادات خود را به صورت کتبی به رئیس جمهور اعلام کردیم. اگر مشاهده کنیم آقای ظریف نسبت به این انتقاد‌ها اعتنایی نشان ندهند مجلس در خصوص وی یک تصمیم جدی خواهد گرفت.
یعنی ممکن است وزیر امورخارجه ایران به دلیل استفاده از فیس بوک از سمت خود کنار گذاشته شود؟
ممکن است این اتفاق هم بی‌افتد، ما نمی‌توانیم حتی از کوچک‌ترین خلاف یک فرد دولتی بگذریم.
جناب پ‍ژمان‌فر، اگر موافق باشید این موضوع را از منظر دیگری بررسی کنیم. شما از عقب نشینی‌های آقای ظریف انتقاد دارید و معتقدید با این اقدام عزت ایران زیر سوال رفته است. سوال من از شما این است از هشت سال گذشته تا کنون کشور در چه شرایطی قرار گرفته است که اکنون تیم دیپلماسی دولت یازدهم ناچار به عقب نشینی برای گذار از بحران‌های سیاسی و اقتصادی است؟ فکر نمی‌کنید در هشت سال گذشته تیم اقتصادی، سیاسی و دیپلماسی دولت نهم و دهم به قدری چاله سیاسی و اقتصادی برای ایران ایجاد کرد که چاره‌ای جز عقب نشینی و مدارا با دشمن نمانده است؟
این حرف کاملا غلط است. آقای ظریف قدرت دیپلماسی خود را که دراین چهار ماه به دست نیاورده است، این قدرت حاصل ایستادگی مردم در این هشت سال گذشته و نیز تلاش‌های بی‌وقفه دولت نهم و دهم در عرصه سیاسی و دیپلماسی و مهم‌تر از ان حمایت‌های مقام معظم رهبری بوده است. اگر ما امروز کشور ضعیفی بودیم که تیم دیپلماسی دولت یازدهم نمی‌توانست امروز وارد مذاکره شود.
آیا قدرت سیاسی و اقتصادی کشوردرهشت ‌سال گذشته بود که موجب تشدید تحریم‌ها و کاهش رفاه اقتصادی برای مردم ایران بخصوص اقشار آسیب‌پذیر شد؟ نیمی از جمعیت ایران اکنون زیر خط فقر زندگی می‌کنند، آیا این‌ها دستاورد قدرت سیاسی و اقتصادی ایران در دولت‌های نهم و دهم است؟
اشتباه نکنید، اینکه فشارتحریم‌ها برما بیشترشد دقیقا تایید این نکته است که ما در این هشت سال بسیار موفق و پرقدرت عمل کرده وموجب خشم دشمنان خود شده‌ایم. شما از این منظر نگاه کنید که اگر دنیا به ما فشار می‌آورد به این دلیل است که ما با قدرت ایستاده‌ایم. در جبهه‌های جنگ نیز همینطور بود، در هر زمان که ما شدید‌ترین حمله‌ها را به دشمن می‌کردیم دشمن هم شدید‌تر با ما برخورد می‌کرد.
شما این شعارآقای رئیس جمهور را که می‌گوید” همانطور که سانتریفیو‍ژمی‌چرخد چرخ اقتصاد و معیشت مردم هم باید بچرخد “را قبول دارید؟
مگر تا به حال اینطور نبوده است؟ حالا هم چرخ اقتصادی مردم چرخیده است، سیاه نمایی نباید کرد. در ایران شرایط اقتصادی سخت شده اما هیچ‌گاه به بن‌بست نرسیده است. اینکه کسی نشان دهد ما امروز به بن‌بست در اقتصاد رسیده‌ایم سیاه نمایی‌است وما آن را قبول نداریم.
یعنی شما می‌گویید اینکه در ایران نرخ رشد اقتصادی منفی است و آمار بیکاری و تورم در حال افزایش است سیاه نمایی است؟ خیر این‌ها واقعیات اقتصاد امروز ایران است
خانم اینقدر سیاه نمایی نکنید، توجه کنید که ما هم اکنون در شرایط بد اقتصادی قرار داریم، یا در دوران جنگ و پس از آن؟ در آن دوران هم با مقاومت مردم بود که پیروز شدیم.
چرا همیشه از زندگی معیشت و اقتصاد مردم برای پیروزی استفاده می‌شود؟ مگر مردم باید تاوان هر جنگ، چه در حوزه سیاسی و چه در حوزه اقتصادی را بدهند؟
در دوران پس از جنگ مردم خود خواسته پای تمام مشکلات ایستادند.
چطورمی‌شود اقتصاد دوران جنگ را با امروز مقایسه کرد؟ در آن دوران نه این حجم تقاضا وجود داشت و نه ۷۵ میلیون نفر جمعیت، از سویی در آن مقطع کشور هم در جوی قرار داشت که برای مردم چاره‌ای جز مقاومت نمانده بود
مسئله را متفاوت نکنیم…
چرا باید شرایط جنگ بار دیگر در کشور تکرار شود؟
اینطور نیست. مردم ما در مسائل بسیاری انقلاب کردند. ما در‌‌ همان سال‌های پس از جنگ یک انقلاب فرهنگی هم کردیم که بعد از این همه سال مردم پای آن ایستاده‌اند. شما تا به حال از خودتان سوال کرده‌اید که چرا مردم برای انقلابشان ایستادگی کرده‌اند؟
به نظرم این مقاومت برای این بود که بعد از سی و چند سال بتوانیم از نظر سیاسی و اقتصادی نفسی راحت بکشیم…
خیر، ما ایستادگی کردیم برای اعتقاداتمان و هرروزهم موفق‌تر می‌‌شویم. ما نباید خودمان را از موضع ضعف نشان دهیم.
من هم موافقم که نباید از موضع ضعف حرکت کرد…
اما شما کاملا از موضع ضعف صحبت می‌کنید، این چه ادبیاتی است که شما به کار می‌برید و می‌گویید ممکن است شرایط جنگ بار دیگر تکرار شود. این طرز تفکر کاملا اشتباه است…
کدام ادبیات؟ کدام سیاه نمایی؟ من تنها دارم واقعیات جامعه را به شما منتقل می‌کنم تصورم این است شما آنقدر درگیر مسائل روزمره هستید که زمان ندارید سری به شهر زده و مشکلات واقعی مردم را ببینید و لمس کنید
من از شما بیشتر در جامعه و با مشکلات این مردم در ارتباط هستم. شما یک خبرنگار هستید و آدمهای درشت را می‌بینید
اتفاقا این مسائل که من عنوان کردم و شما می‌گویید سیاه نمایی است، اتفاق‌هایی است که در کف خیابان رخ می‌دهد…
با یک نماینده مجلس با این لحن حرف نزنید، شما در یک محیط امن و آرام می‌نشینید و مصاحبه‌تان را انجام می‌دهید، من نماینده‌ای هستم که وقتی به حوزه انتخابی خود پا می‌گذارم افراد بسیاری از کمیته امداد به من مراجعه و مشکلاتشان را با من در میان می‌گذارند… ما مشکلات داریم اما دو نکته راهمیشه به خاطر داشته باشید: اول آنکه مشکلات ما از مشکلاتی که در زمان جنگ وجود داشت قطعا بیشتر نیست و دوم اینکه ما هنوز به بن بست نرسیده‌ایم.
نکته‌ای که برای من سئوال ایجاد کرده آن است که شما می‌گویید اگر آقای ظریف در خصوص استفاده‌اش از فیس‌بوک تجدید نظر نکند عزل خواهد شد، اما در هشت سال گذشته بسیار بودند مسئولان و مدیرانی که تخلفاتشان به اقتصاد کشور آسیب زد اما به سختی باز خواست شدند و…
من از شما یک سوال دارم آیا اینکه یک نفر به خاطر خلافش مجازات نمی‌شود معنی‌اش این است که نفر بعدی هم باید خلاف قانون عمل کند؟ دولت یازدهم با شعار قانونمداری بر سر کار آمد، آیا در چنین دولتی شایسته است که وزیرش بر خلاف قانون عمل کند؟ رسما اعلام کند که ما در فیس بوک هستیم؟
من ازشما خواهش می‌کنم تخلف استفاده ازفیس بوک را با تخلفاتی که به اقتصاد مردم ضربه وارد می‌کند مقایسه کنید…
هر خلافی خلاف است. اینطور نیست که قدیم‌ها می‌گفتند تخم مرغ دزد، دزد نیست اما ش‌تر مرغ دزد، دزد است. دزد، دزد است و حرفی هم در این باره وجود ندارد. شما در رسانه‌ها اینطور حرف نزنید! باید با هر نوع خلاف در این کشور برخورد شود.
شما برای برخورد با این” هر نوع “خلاف اولویت بندی و اهم و مهم هم دارید؟
مگر ما تا به حال با خلاف در این مملکت برخورد نشده است؟
خیر نشده است. برای مثال تخلفات وبرداشت‌های غیر قانونی آقای احمدی‌نژاد را هم محکوم و با آن برخورد کردید؟ در خصوص آقای بهمنی چطور؟ در خصوص دیگر فسادهای اقتصادی که هشت سال اقتصاد کشور را زمین‌گیر کرد چطور؟
شما اگر سوابق من را بررسی کنید متوجه می‌شوید که بنده تند‌ترین حمله‌ها را نسبت به آقای احمدی‌نژاد داشته‌ام. شما اگر با من حرف می‌زنید باید واقعیات را منتشر کنید. ما با احمدی‌نژاد به این دلیل مخالف بودیم که فعالیت‌هایش خلاف قانون بود پس بنابراین آقای روحانی و کابینه‌اش نباید مرتکب هیچ‌گونه خلافی شوند. همین که آقای ظریف به عنوان یک شخصیت دولتی در فیس بوک عضو هستند و اعلام هم می‌کنند که مردم می‌توانند گزارش کارهای من را در فیس بوک دنبال کنند این یک تنقاض در خصوص قانون به وجود می‌آورد. یعنی جوان‌ها به این فکر می‌کنند برای دستیابی به اخبار یک مقام دولتی باید از طریق غیر قانونی و با استفاده از فیل‌تر شکن مطلع شوند. آیا این خلاف قانون هست یا نیست؟
فکر نمی‌کنید فشارهای اینچنینی به رئیس دستگاه دیپلماسی کشور موجب کندی در فعالیت‌های این گروه در مذاکرات و لغو تحریم‌ها شود؟ آیا نمی‌توان زمان دیگری درخصوص استفاده ایشان از فیس‌بوک تذکر داد؟
ما می‌خواهیم آقای ظریف خوب عمل کند تا بتوانیم حمایتش کنیم. ما نمی‌توانیم چون یک نفر خوب عمل می‌کند و نظام هم از او حمایت می‌کند حتی از چند خلاف جزئی او بگذریم ما می‌گوییم این چند خلاف خودت را هم درست کن تا بتوانیم بیشتر از تو حمایت کنیم. ما اگر از ایشان حمایت نمی‌کردیم مگر می‌توانست پیشرفتی در کار خود داشته باشد؟
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا