خرید تور نوروزی

قدرت یافتن زنان در حیات سیاسی انگلیس

«حمید بعیدی نژاد» سفیر ایران در انگلیس در یادداشتی تلگرامی به نتایج انتخابات جدید انگلیس و قدرت یافتن زنان در حیات سیاسی این كشور پرداخته که در پی می‌آید:

نتايج امروز انتخابات انگلستان تحولات مهمي در برداشت:

١-حزب محافظه كار حدود ١٢ كرسي خود در پارلمان و اكثريت را از دست داد بطوريكه تا رسيدن به اكثريت هشت كرسي كم دارد و حالا براي تشكيل دولت نياز به همكاري يا ائتلاف با يك حزب ديگر دارد.

٢- حزب كارگر كه رهبر آن آقاي جرمي كوربين تا همين يك ماه پيش بعلت ضعف رهبري حزب آماج شديدترين انتقادات قرار داشت به يك موفقيت بزرگ تاريخي دست يافت و توانست ٣٠ كرسي جديد كسب كند و موقعيت خود را بعنوان دومين حزب قدرتمند تحكيم كند.
پيروزي حزب كارگر مرهون مشاركت بالاي مردم بويژه جوانان بود.

٣- حزب ملي اسكاتلند كه كه ابتكار برگزاري رفراندوم جديدي را در اسكاتلند براي جدايي از انگليس دنبال ميكرد در شكستي تلخ و سنگين ٢١ كرسي خود را از دست داد و تعداد كرسيهايش به ٣٥ كاهش يافت.

٤- حزب استقلال انگليس كه باني و طرفدار بسيار پر و پا قرص خروج انگليس از اتحاديه اروپا بود و رهبر آن مورد تمجيدهاي فراوان ترامپ قرار گرفته بود با شكستي تمام عيار مواجه شد و كرسي خود را از دست داد و رهبر آن مجبور به استعفا و كناره گيري شد.

٥- يكي از جلوه هاي بارز نتايج انتخابات انگلستان افزايش مشاركت خانمها بوده است. خانم ترزا مي نخست وزير با وجود از دست دادن اكثريت حزب محافظه كار، كماكان قدرتمندترين سياستمدار انگليس است و بدنبال تشكيل دولت جديد است.

٦- خانم آرلن فاستر رهبر حزب اتحادگرايان دمكراتيك و وزير اول ايرلند شمالي حزبش با كسب ١٠ كرسي حالا ميخواهد با حزب محافظه كار دولت ائتلافي تشكيل دهد. بدينصورت او يكي از چهره هاي برتر جديد سياست در انگليس خواهد بود.

٧- خانم نيكلا استورجن رهبر حزب ملي اسكاتلند عليرغم از دست كرسي كماكان قدرتمندترين سياستمدار اسكاتلند است و نقشي مهم در سياست خواهد داشت.

٨- خانم روت ديويدسون كه رهبر حزب محافظه كار و اتحادگراي اسكاتلند ميباشد با موفقيت بسياري روبرو شد و حزبش با بدست آوردن ١٢ كرسي جديد نسبت به يك كرسي در انتخابات قبل شبي تاريخي را گذراند. او كه مخالف سياستهاي خانم استروجن و مخالف استقلال اسكاتلند است حالا رهبري دومين حزب اصلي اسكاتلند را در اختيار دارد.

٩- در اين انتخابات مجموعا ٢٠٠ نماينده زن به مجلس راه يافتند كه يك ركورد محسوب ميشود و اين يعني مجلس جديد بيشترين نمايندگان زن در تاريخ انگليس را در خود جاي داده است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا