خرید تور تابستان

نظر یک حقوقدان درباره آتش به اختیار

یک وکیل دادگستری درباره ی برداشت‌هایی از سخنان رهبری با دانشجویان و استفاده از عبارت «آتش به اختیار» گفت: باید گروهی که خطاب گرفته‌اند را در نظر گرفت.

«نعمت احمدی» در گفت‌وگو با خبرنگار انصاف نیوز گفت: در یک محیط دانشجویی، یک محیط فرهنگی که بحث فرهنگ در آن مطرح است نه بحث جبهه و جنگ و زیرپا گذاشتن قوانین. اگر از واژه‌ی آتاش به اختیار صحبت شد، یک نوع تمثیل است نه توصیه. برای مثال اگر در جنگ و شرایط نظامی اتفاقی برای فرمانده افتاد یا دچار انحراف شد یا ارتباطشان قطع شد یا فرمانده کشته شد.

احمدی ادامه داد: این برای شرایطی است که با توجه به صلاحیتی که نیروهای تحت امر دارند، به دلیل قطع ارتباط به هر علت با فرمانده، خودشان تصمیم گیر باشند. در مورد مسائل فرهنگی، قبل از سخنان مقام معظم رهبری مطابق با اصل هشت قانون اساسی امر به معروف و نهی از منکر و جزو فروع دین ماست؛ که اگر در جایی مساله‌ای باشد که از نظر فرهنگی کوتاهی شده باشد از این اصل 8 قانون اساسی استفاده شود.

احمدی درباره ی برداشت‌های مختلف از واژه‌ی آتش به اختیار گفت: اگر برای ارتش، سپاه، بسیج و نظامیان صحبت می‌شد، می‌توانست برداشت دیگری متبادر به ذهن شود اما وقتی در جمع دانشجویان صحبت شده است، مساله فرهنگی است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. همكار محترم، واقعش اينه كه من و شما دوست داريم مسأله فرهنگى يا محدود به قوانين باشه، نيروى انقلابى داغ و تازه نفس كه معمولاً در مورد همه مسايل احساس وظيفه ميكنند. اصلاً فرض كنيم، فرض جنابعالى درست باشه ، آيا محدوده اى براى مسائل فرهنگى ميتوان قائل شد ؟!

  2. آقای مصباح … طبق خبر برخی روزنامه ها گفته اند: این اصطلاح یعنی به وظیفه ای که خودمان تشخیص می دهیم! هر چه باشد ! عمل کنیم (مضمون گفته تئوریسین مذکور)

  3. برخی بی سابقه ها در زمان امام که رای ملت را تزیینی می دانند، تئوریسین خشونت اند (به تعبیر خاتمی عزیز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا