تریدینگ فایندر

مرغداران، نمودارهای مرکز آمار را وارونه کردند

تنها 2 روز پس از انتشار گزارش مرکز آمار ایران از نرخ تورم در آبان ماه سال جاری که حکایت از کاهش قیمت گوش قرمز، سفید و میوه و خشکبار در این ماه داشت، تولیدکنندگان مرغ با افزایش 1200 تومانی هر کیلو مرغ، روند آمارها را دستخوش تغییر کردند.

به گزارش انصاف نیوز، بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، از جمله اقلام پر مصرفی که در ماه گذشته قیمت آن‌ها نسبت به ماه پیش از آن کاهش یافته بود، گوشت قرمز، سفید، میوه و خشکبار است. گروه عمده گوشت قرمز و سفید و فرآورده‌های آن‌ها در ماه آبان نسبت به ماه مهر 2.5 درصد کاهش قیمت داشته‌اند.

اما امروز شنبه (8 آذرماه) رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت: در حال حاضر هر کیلوگرم مرغ زنده 4000 تا 4200 تومان فروخته می‌شود و میانگین قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در مغازه‌های سطح شهر بین 5500 تا 6200 تومان است.

محمد یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که از امروز قیمت گوشت مرغ در میادین میوه و تره‌بار افزایش می‌یابد، اظهار کرد: قاعدتا قیمت مرغ در غرفه‌ها و میادین میوه و تره بار باید گران تر از میدان بهمن باشد که آخرین قیمت در میادین حدود 5420 بود که از امروز به احتمال زیاد به 5800 تا 5900 تومان افزایش می‌یابد. وی اظهار کرد: هر کیلوگرم گوشت مرغ در میدان بهمن نیز به 5600 تا 5700 تومان افزایش یافته است.

یوسفی با بیان اینکه شرکت پشتیبانی امور دام همچنان گوشت مرغ می‌خرد، درباره افزایش قیمت مرغ یادآور شد: با توجه به این‌که شرکت پشتیبانی امور دام توزیع مرغ‌های منجمد خود را کاهش داده و شروع به خرید مرغ از مرغداران کرد، قیمت مرغ زنده که به کمتر از 3000 تومان رسیده بود به 4200 تومان افزایش یافت.

وی با بیان اینکه قیمت گوشت مرغ در مقایسه با ماه قبل 1200 تومان افزایش یافت، بیان کرد: در عین حال تولید در حال کاهش است چون واحد‌های مرغ مادر با زیان‌هایی که روبرویشان بود، تولید خود را کاهش دادند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا