خرید تور تابستان

دفاعی از حق موضع گیری عارف

«ید الله اسلامی» دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار مجلس در یادداشتی در فیسبوک با عنوان «یک هشدار» درباره‌ی واکنش‌ها به اظهارنظر اخیر «محمدرضا عارف» نماینده‌ی مجلس، نوشت:

این روزها شاهد هستیم که آگاهانه و ناآگاهانه بسیاری از ساختارهای اصلاح طلبی اعم از شورای سیاستگذاری و یا فراکسیون امید و ریاست آن و همچنین برگزیدگان شورای شهر به روش‌های گوناگون مورد هجوم قرار می‌گیرند. چاشنی تحلیل در این برخوردها نیاز به واکاوی و بررسی بیشتر دارد.

ایراد به برخی تصمیمات شورای سیاستگذاری اسباب حمله به آقای عارف و شورا و در گامی دیگر به شخص آقای خاتمی به خاطر پشتیبانی از لیست پیشنهادی شورای سیاستگذاری برای شورای شهر تهران شده است. (من پیشتر نقدهای خود را به این بخش از تصمیات نوشته‌ام)

سخنان آقای عارف در باره‌ی روند شکل گیری کابینه نیز باب حملات تازه‌ای را گشوده است. برخی به عنوان دلسوزی اصلاح طلبی در این میدان تندتر از دیگران می‌تازند و می‌نویسند. به شورایی که شکل نگرفته است و تصمیماتی که گرفته نشده است حمله می‌شود. به گونه‌ای نوشته می‌شود که گویا هیچ اندیشه‌ی کارشناسی برای اداره‌ی شهر تهران مورد توجه نیست. من به دلیل اینکه گزارش کاملی از مشکلات و تنگناها و راه حل‌ها و گزارش‌های کارشناسی خارجی پیرامون شهر تهران را دیده‌ام از این گونه ابراز نظرها دچار شگفتی می‌شوم. (در مورد انتخاب شهردار پیشتر نظر خود را نوشته‌ام)

پرسش: آیا اقای عارف به عنوان رییس فراکسیون امید به عنوانی یکی از بزرگترین فراکسیون‌های مجلس نباید درباره‌ی ترکیب کابینه اظهار نظر کند؟ آیا آقای عارف به عنوان ریاست شورای سیاستگذاری نباید در باره‌ی روند سیاسی کشور اظهار نظر کند؟ مثلا نگوید چرا برای تشکیل کابینه با بزرگترین بخش پشتیبان دولت گفتگو نمی‌شود؟ یا نگوید به خواست رآی دهندگان در شکل دادن به کابینه توجه شود؟ این چه مشی ویرانگری است که برخی آگاهانه و یا نا آگاهانه در پیش گرفته‌اند؟ گروهی از دوستان در جریان انتخابات لیست‌های مورد نظر خود را هم برای شورای شهر ارايه دادند ولی مردم به لیست شورای سیاستگذاری اعتماد کردند، خوب ویران کردن این اعتماد چه چیزی به ارمغان می‌آورد؟

نقد آگاهانه بسیار مناسب و روشنگر و کمک کننده است ولی به گونه‌ای نوشتن و گفتن که هیچ کس نباید بگوید و هیچ کس ابراز نظر نکند، گام در مسیر بسته اندیشی است.

مردم سالاری تنها رای دادن نیست، در میدان ماندن و پیگیری درخواست‌ها و تعهدات و نقد به روش‌های اجرایی و نقد سیاست‌ها هم بخشی از روند مردم سالاری است.

امید که نقدها درباره‌ی کارها و شفاف سازی ادامه یابد. هیچ کس مصون از نقد نیست. شورای سیاستگذاری و آقای عارف و خاتمی و فراکسیون امید و شورای شهر هم همچون دیگران در دایره‌ی نقد قرار می‌گیرند. دولت‌ها و سیاست‌های جاری داخلی و خارجی هم در این دایره جای می‌گیرد. این نوشته هم قابل نقد است ولی اینکه کسانی بگویند گه چرا دیگران می‌گویند و تنها ما باید بگوییم روا نیست.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. روحانی از خواست رای دهندگان خبر ندارد ؟!
    ادبیات عارف مشکل دارد ، میگوید با خاتمی تصمیم گرفتیم یک صدا از اصلاح طلبان شنیده شود . به نظر میرسد که خاتمی را هم از سر لطف در تصمیم مشارکت داده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا