خرید تور تابستان

دفاع کیهان از بهنوش بختیاری، تتتلو، چرخنده و دیگر هنرمندان ارزشی

روزنامه کیهان نوشت: یکی از بازیگران سینما و تلویزیون اخیرا از توهین جریان‌های تمامیت خواه به وی به خاطر ستایش از شهدای مدافع حرم سخن گفته است.

 برخوردهای خصم‌آلود با هنرمندان آن هم از سوی جریان‌هایی که داعیه دار آزادی بیان هستند تازگی ندارد و سال هاست که در فضای فرهنگی و رسانه‌ای ما اتفاق می‌افتد. شبکه‌های ماهواره‌ای ضدایرانی و شبکه‌های اجتماعی نیز به کمک گروه‌های فشار آمده‌اند و به رفتارهای آنها ضریب می‌دهند.

توهین به هنرمندان به خاطر انجام اعمالی مغایر با منافع این گروه‌ها از اواخر دهه 80 شروع شد. از آن دوران بود که هنرمندان و بازیگرانی که در فیلم‌های ضدفتنه 88 حضور یافته بودند با تندترین واکنش‌ها از سوی تمامیت خواهان مواجه می‌شدند. مثل برخوردهایی که با بازیگرانی چون «امین حیایی» و «علی‌رام نورایی» شد. حتی کار به جایی رسید که اگر یک بازیگر در زندگی شخصی خود، رفتاری برخلاف فرهنگ این جریان‌ها بروز می‌داد هم به موج تخریب و توهین بر‌می‌خورد. نمونه بارز چنین هنرمندانی، «پروانه معصومی» و «الهام چرخنده» بودند.
«شهاب حسینی» هم حتی از گزند این گروه‌ها در امان نماند! این بازیگر ، سال گذشته و پس از آنکه جایزه بهترین بازیگر جشنواره کن را دریافت نمود و آن را به ساحت مقدس امام زمان(عج) تقدیم کرد، با رفتارهای پرخاشگرانه گروه‌های به اصطلاح دموکراسی خواه مواجه شد. البته شبکه‌های ماهواره‌ای نیز شهاب حسینی را بی‌نصیب نگذاشتند؛ بی‌بی‌سی فارسی، من‌و‌تو، صدای آمریکا و همچنین شبکه‌های مبتذل سلطنت‌طلب، گزارش‌هایی توأم با عصبانیت و ناراحتی را علیه این بازیگر ایرانی پخش کردند.مجری اخبار شبکه بی‌بی‌سی با حالتی از تأسف بیان کرد که شهاب حسینی جایزه خود را به امام زمان تقدیم کرده است! شبکه من و تو هم نسبت به شهاب حسینی ابراز ناامیدی کرد و تاکید نمود که این بازیگر می‌توانست این جایزه را در دلش به امام زمان(عج) تقدیم کند! شبکه صدای آمریکا هم شهاب حسینی را «وابسته» توصیف کرد!
اما این موج در سال‌های 95 و 96 و در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افزایش یافت. اگر تا قبل از این موقع، تخریب هنرمندان فقط به لمپن‌های فعال در فضای مجازی یا شبکه‌های ماهواره‌ای معاند محدود می‌شد، از این زمان رسانه‌های رسمی دولتی نیز وارد میدان شدند! به طوری که کوچک‌ترین انتقادی از دولت، با توهین‌های این رسانه‌ها همراه بود. نمونه بارز چنین ماجرایی، فحش‌های رکیک رسانه‌های اصلاح‌طلب به مهران مدیری بود.
صحبت‌های بهنوش بختیاری در مراسم سالگرد تأسیس فارس پلاس که از اهانت‌های عده‌ای به وی به خاطر ستایش از شهدای مدافع حرم سخن گفته بود نشان می‌دهد، جریان‌های تمامیت خواه مدعی آزادی بیان در برخورد با هنرمندان حتی به خودی‌های خود نیز رحم نمی‌کنند و هنرمندانی از جبهه خودشان را نیز در صورت بروز رفتاری مغایر با منافع خود، هدف تخریب قرار می‌دهند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. هیچ ظاهر فرد نباید ملاک قرار گیرد چه بسا فردی با ظاهری ناچسند ولی خیلی بهتر از افرادی باشد که ظاهرشان موجه می باشد گرچه حفظ ظاهر ضروری است ولی طرد این افراد به علت خطایی ظاهری شایسته نیست و باید سعی در جذب این افراد نمود.
    همانگونه که رهبری درباره کسانی که از نظر حجاب مشکل دارند می گویند اینها نباید طرد شوند همانگونه که ما در باطن ممکن است اشکالاتی داشته باشیم اینها در ظاهر دارند و باید اینها جذب شوند.
    حالا اگر اینها در دفاع از ارزشها قدمی بردارند نباید به خاطر ظاهرشان دست از تقدیرشان برداریم بلکه با تقدیر و اهمیت دادن به آنها باید روحیه خود باختگی درونشان که منجر به طاهر ناپسندشان میشود را به روحیه خودباوری تغییر دهیم تا بفهمند برای ایفای نقش در جامعه نباید به ظاهر ناپسند تمسک جویند و با حفظ شان خود میتوانند بهترین نقش را ایفا کنند.
    به امید روزی که تمامی مردم ایران زمین با خودباوری تمامی ظواهر پلیدی را از خود دور کنند و همه قدم به دور کردن پلیدیهای باطنهایمان برداریم.
    به قول مرحوم آیت الله بهجت تنها کاری که باید بکنیم ترک معاصی و عمل به واجبات است.
    ان شاء الله عامل باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا