خرید تور نوروزی

ضرورت هوشیاری منتخبان شورای شهر تهران

به گزارش انصاف نیوز، «محمدعلی مشفق» فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی با عنوان «ضرورت هوشیاری برادران عزیز ما در شورای شهر تهران» نوشت:

به نظر می‌رسد که بعضی از اعضای جدید شورای شهر تهران، در انتخاب گزینه‌های شهرداری تهران، کمتر رویکردهای مدیریتی و اجرایی و تناسب تخصص‌ها را با مأموریت‌های شهرداری، مدنظر قرارداده اند.

روشن نیست چرا کسانی در زمره‌ی گزینه‌های شهرداری تهران قرار گرفته‌اند که کمترین سابقه‌ی مدیریتی و اجرایی را در رزومه‌ی کاری خودشان حسب اطلاعات ناقص بنده دارند اما در فهرست گزینه‌های انتخابی شهرداری تهران قرار گرفته‌اند. آن هم مدیریت کلان شهر تهران که شهرداران باید همواره خود را برای انجام کارهای گل که در ماموریت‌های شهرداری تهران پایتخت کشور دیده شده است آماده کند.

باید کسانی برای این مسوولیت بیشتر مردانه انتخاب شوند که بتوانند با گیوه‌های ورکشیده، در میدان اجرای ماموریت‌های شهرداری، حتی در خیلی از مواقع شب و یا روز با حضور فیزیکی خود از نزدیک بر اجرای امور از جمله حوادث زلزله، آتش سوزی‌هایی چون ساختمان پلاسکو مدیریت خود را اعمال کنند.

با ملاحظه چنین شرایطی، حال سوالی که مطرح است این است که آیا سرکار خانم کولایی که برای همه‌ی اصلاح طلبان شخصیتی علمی و سیاسی و مورد احترام ویژه‌ای هستند قادرند در منصب شهرداری تهران که بیش از شصت هزار نیرو و برخوردار از تقریبا 800 پست مدیریتی با احتساب مؤسسات تابعه‌اش است بدرخشند و موفق شوند؟ آن هم بدون برخورداری از پیشینه‌ی مدیریتی روشن و تجربه شده در تراز مدیریت شهر تهران؟ مدیریت کلان شهری که بدون اغراق به اندازه‌ی چند وزارت خانه است.

از عزیزان عضو شورا که بعضاً از السابقون در امر مدیریت‌های اجرایی در سطوح ملی و منطقه‌ای هستند انتظار می‌رود که این ملاحظات مورد توجه جدی آنان قرار گیرد و فراتر از رویکردهای حزبی و جنسیتی و حتی هم گرایانه‌ی سیاسی، به مقوله‌ی مدیریت کلان شهری مثل تهران عطف توجه شود و حداقل طوری عمل شود که از معیارها و شاخص‌های مصوب خود شورا هم عبور نشود و خدای نکرده اینطور نباشد که شهردار تهران از میان کسانی انتخاب شود که بخواهند تجربه‌ی مدیریتی خود را با آزمون و خطا، با وجود برخورداری کشور و تهران از تجربه‌های مدیریتی فراوان، به دست آورند.

لذا به نظر راقم این غلط نوشته‌ها، امروزه شهر تهران به افرادی مثل کرباسچی اما در ساحتی به‌روز شده و متناسب با شرایط امروز کشور، و یا قالیبافی منهای عیب‌ها و بی‌قانونی‌ها و خسارت‌هایی که شهر تهران تحت مدیریت ایشان به‌طور بی‌سابقه‌ای متحمل شده است، نیاز مبرم و حیاتی دارد.

بنابراین اگرخدای نکرده با نگاهی ساده اندیشانه و غیرشایسته سالارانه، و بدون توجه به برخورداری این عزیزان از توانمندی‌های مدیریتی در تراز کلان شهری مثل تهران، عطف توجه نشود، بدون شک شورا و مدیریت شهر تهران، قرین توفیق نخواهند بود و جریان اصلاحات اعتبار فراگیر خود را میان انبوه مردم تهران و به تبع آن در کلیت کشور را، از دست خواهد داد و به شدت آسیب پذیر خواهد شد و این سرمایه‌ی اجتماعی و مردمی برای دهه‌های آتی حقیقتاً ازدست خواهد رفت و از همه مهمتر مدیریت جریان اصلاحات هم با شکست بی‌سابقه‌ای مواجه خواهد شد.

امید که بعضی از اعضای شورا (انشالله که اینطور نباشد) به دنبال پیاده کردن منویات حزبی خود نباشند چرا که اگر چنین کنند بدون شک به رأی مردم تهران پشت کرده‌اند و باید بدانند که مردم تهران رأی به احزاب نداده‌اند بلکه به جریان اصلاحات با حمایت جناب آقای خاتمی رأی داده‌اند.

عزیزان شورا نباید نقش نماینده‌ی حزب متبوعشان را در شورا و یا در انتخاب مدیریت کلان شهر تهران بازی کنند.

نکته‌ی دیگراینکه شورای سیاست گذاری هم باید در انتخاب مدیریت شهرداری تهران نقش هدایتی خود را فراموش نکند چرا که تبعات منفی و مثبت انتخاب شهردار تهران، به حساب آن شورا هم گذاشته خواهد شد و در این خصوص علاوه بر شورای شهر تهران، شورای عالی سیاست گذاری هم باید در قبال عملکرد شورای شهروشهرداری، به رأی دهندگان تهرانی و کلیت مردم شهر تهران پاسخگو باشد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. با احترام به يادداشت ايشان، عرض بنده اين است كه تا كي بايد مديريت ها را به چهره هايي قديمي سپرد. مگر تا ابد بايد آقايان نجفي و مهرعليزاده و شريعتمداري و … مدير ارشد باشند؟ پس چه موقعي بايد گردش نخبگان اتفاق بيافتد؟
    به نظر من اتفاقا انتخاب خانم دكتر كولايي كه با توسعه بين المللي و طبيعتاً توسعه شهرها هم كاملا آشناست، انتخاب بسيار مناسبي است

    2
    2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا