خرید تور نوروزی

واکنش روزنامه اصولگرا به سند راهبردی جمنا

روزنامه خراسان نوشت: سیدمحمد حسینی عضو هیئت رئیسه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی روز گذشته اعلام کرده که «سند راهبردی» این جبهه آماده شده و این سند «نقشه راه 4 سال آینده» خواهد بود.

جالب این جاست که به گفته وی «هیئت رئیسه و شورای مرکزی» جمنا این نتیجه گیری را کرده اند. چرا جالب؟ از این بابت که براساس بیانیه اعلام موجودیت، این جبهه قرار بود «برخاسته از متن نیروهای مومن و انقلابی سراسر کشور» باشد و «در فرآیندی مشارکتی و مبتنی بر مردم‌سالاری، خط مشی سیاسی و اهداف و برنامه‌های جبهه را » معین کند.

اساسا یکی از ماموریت هایی که این جبهه برای خودش تعریف کرده بود «ایجاد تحول» بود؛ تحولی که علی القاعده باید در نوع سیاست ورزی و تصمیم گیری نیز ظهور و بروز داشته باشد.

شاید برخی بگویند انتخابات هایی که این جبهه انجام داده و شورای مرکزی را تعیین کرده نشان دهنده فرایند مشارکتی بودن است اما سوال اینجاست که آیا آنچه شورای مرکزی برای آینده جبهه تدوین و نهایی کرده «برخاسته از متن نیروهای مومن و انقلابی سراسر کشور» بوده است؟ درحالی که حتی درباره سیاست های این جبهه در مرحله نام نویسی نامزدهای انتخابات و روند کنار کشیدن یکی از نامزدها، هنوز سوالات جدی در بین بخشی از طیف های اصولگرایی وجود دارد و تاکنون درباره آنچه در این جبهه برای معرفی گزینه نهایی گذشت، کسی توضیح نداده است، آیا این جبهه می تواند به راحتی «راهبرد 4 ساله» را در سکوت تدوین کند؟

حتی اگر مشورتی با بدنه حامیان و نیروهای انقلابی شده است (که ظاهرا نشده است) آیا نباید بروندادی از این مشورت و نکاتی که مطرح شده است لااقل به بحث و بررسی گذاشته شود؟ آیا بدنه انقلابی که روزی با امید آن که جبهه مردمی نیروهای انقلاب قرار است روند تصمیم گیری را از روش های سنتی و بالا به پایین به بدنه و متن نیروهای انقلابی بکشاند، خود را ذیل این جبهه تعریف کردند، حق ندارند در شکل گیری و تدوین راهبرد 4 ساله سهیم شوند؟ آیا جبهه مردمی نیروهای انقلاب هم وارد همان مسیر سنتی تصمیم گیری شده که در آن «عده ای معدود تصمیم می گیرند و بقیه ناچار باید اجرا کنند»؟ اگر این طور است که امیدوارم نباشد، باید گفت واقعا ماهیت این جبهه را نشناخته بودیم و اگر این طور نیست امیدوارم این جبهه رسما اعلام کند که راهبرد ۴ ساله هنوز نهایی نیست و بدنه نیروهای مومن و انقلابی سراسر کشور هم قرار است درباره آن دیدگاه های شان را اعلام کنند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. گویا جدای از هیاهوها وحاشیه سازی هایی بعضا بنام اصؤل گرا!؟اما دیگر اصول گرا و گروهی تحت عنوان اصولگریانی وجود ندارد!؟ قطعا باظهور احمدنژاد ازسال ۸۴ گروه اصولگریان روبه افول وباشکست های پیاپی نهایتا به خط پایان رسیدند!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا