تا کی اهل سنت محرم شمرده نمیشوند؟
به گزارش انصاف نیوز، «جلال جلالی زاده» رییس ستاد انتخاباتی روحانی در کردستان و نمایندهی اسبق مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی، در یادداشتی تلگرامی با عنوان «تا کی اهل سنت محرم شمرده نمیشوند؟» نوشت:
تاکی نمیخواهیم چهرهای رحمانی و دموکراتیک از اسلام نشان داده شود؟ تا کی میخواهیم مذهب شیعه را به عنوان یک مذهب انحصار طلب معرفی کنیم؟ آیا اصلا اهل سنت ایرانی هستند؟
آیا اصلا در اسلام مقولهای به نام مرز و جدا کردن افراد تحت عناوین مختلف وجود دارد؟
آیا اصلا رای اهل سنت زینتی است یا نقش تعیین کننده را دارد؟
اگر مسوولان از حضور اهل سنت در شوراهای تامین و محافلی که رنگ مذهبی دارند به خاطر افشا شدن برخی از اسرار نگرانند باید بپذیریم در جهان امروز هیچ راز و اسرار محرمانهای نمیتواند از زیر ذرهبین تحلیلگران قدرتمند سیاسی پوشیده بماند،
اصلا چه فرد یا نهادی به عدهای اجازه داده تا عدهای دیگری را از فعالیت و تلاش برای خدمت به میهنشنان محروم کنند؟
کدام شایسته سنج و تعهد سنج و دلسوز سنج، ذیحق بودن و وفاداری عدهای را بیشتر از دیگران نشان داده است؟
از همه مهمتر مگر ما به جای انقلاب کودتا کردهایم که نباید عدهای از صاحبان اصلی این سرزمین در سرنوشت خود دخالت نکنند،
سخن حجت الاسلام عبدالله نوری [لینک] بسیار جالب است،کسی که رای داده و موجب پیروزی کاندیدا شده بی ارزش است، اما کسی که تا آخرین لحظه بر ضد روحانی تبلیغ کرده و رای دادن به او را حرام اعلام کرده، حضور اهل سنت را در کابینه و دیگر مراکز قدرت حرام میداند،
خیلی جالب است، خودشان با تقسیم بندی، اهالی یک کشور را به دوقطبی تقسیم میکنند و در هنگام تقسیم منافع، عدهی زیادی از این افراد را از سهم خودشان محروم میکنند.
داستان اهل سنت در سهم خواهی همان داستان تقسیم ارث در زمان خلیفهی دوم است، هنگامی که ارث را تقسیم کرد به برادران مادری سهم داد و برادران ابوینی را محروم کرد، برادران پدری و مادری به نزد او شکایت بردند و گفتند: شما تصور کن پدر ما سنگ بوده است، ولی حداقل ما در قضیهی مادر مشترکیم، پس چگونه میشود که از ارث محروم شویم؟ وخلیفه پس از بیان استدلال از نظر خود برگشت و سهم برادران ابوی را داد.
حالا ما جدا از مسالهی شهروندی و ریشه در خاک داشتن و اینکه قبل از اینکه مسلمان باشیم و ترکان از آسیای میانه بر سرزمینمان بتازند و کرکی و شیخ بهایی از جبل عامل برای ما نسخه بنویسند، ایرانی بودهایم،
پس با دو امتیاز ایرانی بودن و اشتراک در اسلام داشتن اقتضا میکند که هیچ هموطنی از خدمت به میهنش محروم نشود، به ویژه کسانی که با قبول همهی خطرات و رد دعوت اجانب به نظامشان مشروعیت ببخشند و در انتخابات علی رغم همهی اسباب تحریم شرکت کنند، لازم میآید که از حق خود محروم نشوند.
آقای روحانی بدان که در دورهی اخیر هیچ حجتی برای وزیر کشور نمانده که اعلام کند در کردستان فرد شایستهای برای برعهده گرفتن پست استانداری نیست،
باور کنید اشخاصی وجود دارند که شایستگی ریاست جمهوری را دارند ولی جبر تاریخ آنان را از گردونهی قدرت خارج کرده و در گرداب قضاوقدر سیاسی به کنار رانده است.
اعتدال گرایی روحانی میطلبد که نگذارد این بار نمایندگی همهی ایرانیان از تعادل و اعتدال خارج و کج شود و هیچ گاه راست و مستقیم نشود و این مسوولیت تاریخی بر گردن ایشان بیافتد.
انتهای پیام
اینکه خواست شما به عنوان ایرانی حق است حرفی ندارم اما هم اکنون که بدون حضور در قدرت و منصب و مکنت هستیدترکان ایران را مهاجم و در نتیجه در لفافه غیر ایرانی می دانید باید از امثال شما و تفکرتان پرهیز کرد چرا که اگر خدای ناکرده صاحب قدرت شوید معلوم نیست چه بلایی سر دیگرانی که ایرانی نمی دانید خواهید آورد…!
ضمنا موضوع مهاجم یا مهاجر بودن ترکان از آسیای مرکزی و یا جاهای دیگر و کیفیت ورودشان به ایران و آناتولی و … در حیطه مباحث علمی و دانشگاهی بوده و نباید هر کسی در هر موضعی بر زبان و قلم جاری کند … همه ایرانیان ایرانی هستند و باید به حقوق شهروندی خود برسن ، شما هم نباید و شایسته نیست در مقام مطالبه حقوق خود به حقوق دیگران دست درازی و دهن کجی کنید…!
و دیگر اینکه من هم از اهل سنت و حقوقشون دفاع میکنم بدون اینکه علاقه و یا اعتقادی به مذهب سنی داشته باشم چرا که شرمم می آید هم علی رضی الله عنه بگم و هم معاویه رضی الله عنه…! از عقوبت حق میترسم…!
جناب اقای جلالی زاده میدانید اشکال اصلی این مطلبتان چیست؟تکرار اراجیف وهابی مابان ….این معاندت وکینه تاریخی بازمانده از حکومت های عثمانی وصفویه چیست که تکرارش میکنید؟مسئله احقاق حقوق ملیت ها وصاحبان مذاهب دیگر اسلامی را با تکرارومکررات ملال اور خلط نکنید.
این آقاعامل بدبختی کردستان است نه روحانی راقبول داردنه رئیسی را قدرت طلب است ولن غیر محض رضای خداکسی به این آقابگویدتونامحرم هستی نه اهل سنت
دوست عزیز در درست بودن تاریخی این گفته مربوط به مهاجرت ترکان که هیچ شکی نیست ، در ضمن فقط شعار دادن که هنر نیست، در بعضی از شهرها که بیش از 90 درصد مردم اهل سنت اند، بیش از 90 درصد مناصب دست اهل تشیع است، البته همیشه باید ملاک را شایسته سالاری قرار داد، آیا در میان بیش از 15 میلیون اهل سنت فردی شایسته وزارت یا حداقل استانداری همان استانها وجود ندارد، امید که همیشه واقعیتها و کاستیها را ببینیم و آنها را لاپوشانی نکنیم
جناب آقاى جلالى زاده ! خيلى تند نرو برادر من ! عدم تقسيم پست بين اهل سنت چه ربطى به مذهب شيعه دارد ؟! در كداميك از كشورهائى كه اكثر شهروندانش اهل سنت هستند چهره اسلام را دموكراتيك و رحمانى نشان داده اند ؟! اصلاً از دموكراسى بوئى به مشامشان رسيده است ؟! متاسفانه جنابعالى هنوز درك درستى از دموكراسى نداريد در مورد تقسيم ارث نيز كاملاً واضح است كه خليفه دوم خطا كرده است ، اگر مخاطب تان بجز اصلاح طلبها بودند حرفى نبود اما متاسفانه جنابعالى سوراخ دعا را بدجورى گم كرده ايد، ضمناً تعريض و كنايه تان به بزرگانى چون شيخ بهائى بهيچ وجه قابل اغماض نيست، توصيه ميكنم حرمت شكنى نكنيد.
کشور ما امروز در عطش متخصصان متعهد است هر ایرانی متعهد وکار بلد بایست در پست ومنصب شایسته قرار بگیرد / یک فردی که نماز خوان است و روزه گیر است ، چشم پاک است وحلال خور است انسان بسیار خوبی است اما اگر گواهینامه وتجربه رانندگی نداشته باشد دور از عقل است که بخاطر خوب بودن ومومن بودن او را مسئول رانندگی اتوبوس نمائیم وجان 40 سرنشین را بدست ایشان بسپریم ودر بحث فوق ایرانی بودن ، تخصص در رشته مورد بحث وتعهد به منافع ملی کافیست / در مثال باید گفت همه انسانها که پلیس نیستند آن کسی که دزدی نمیکند هم به اندازه پلیس ارزشمند وقابل احترام است / اگر قدرت جذب ما به اندازه دفعمان بود امروز جز آبادترین کشورای دنیا بودیم
اونقدری که شما پول و ثروت داری 95 درصد مردم این کشور ندارند
لطفا بلندگوی اختلاف افکنی نشو
هیأت دولت و استانداری ها هم هرگز بنگاه سهامی نیست