خرید تور تابستان

معصومه ابتکار برنده جایزه 2014 «یک عمر دستاورد» شد

فولفگانگ نیومن موسس بنیاد جهانی انرژی برای اهدای این جایزه از اتریش به ایران سفر کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست(پام)، این بنیاد از فعالیت کمیته ها و پروژه ها در سطح بین المللی در بیشتر کشورهای جهان حمایت کرده و شورایی افتخاری که اتاق فکر بنیاد به حساب می آید و ریاست آن را عضو پارلمان هند خانم مانکا گاندی بر عهده دارد اعطای این جایزه را مدیریت می کند. 
شورای افتخاری بنیاد جهانی انرژی برای سال 2014 جایزه «یک عمر دستاورد» را به خانم معصومه ابتکار اعطا کرده است. این جایزه برای کسانی است که صدایشان در جهان شنیده می شود و در سطوح اقتصادی، اجتماعی و سیاسی تغییراتی را رقم زده اند.
ولفگانگ نیومن در تهران اظهار داشت: در سال 2008 میلادی با همکاری کوفی عنان تصمیم گرفته شد تا افرادی که در بحث محیط زیست و مصرف درست انرژی در جهان فعال هستند شناسایی و تقدیر شوند. این کانون با هدف تعیین استراتژی‌های محیط زیست آینده جهان و شناسایی شخصیت‌های تاثیرگذار در محیط زیست تشکیل شده است.
وی با اشاره به این که معصومه ابتکار سومین فرد در جهان است که این تندیس را دریافت می‌کند، افزود: اولین شخصیتی که تندیس را دریافت کرد میخائیل گورباچف بود. نفر دوم نیز آرنولد شواد زینگر به دلیل راه‌اندازی سیستم انرژی در ایالت کالیفرنیا لقب مرد انرژی خورشیدی را دریافت کرد.
بنیانگذار بنیاد جهانی انرژی تصریح کرد: خانم ابتکار نیز سومین فردی است که این جایزه را دریافت می کند. زیرا ایشان با مشکلات عدیده اقتصادی که در این کشور وجود دارد به فکر محیط زیست و مصرف درست انرژی هستند و به همین منظور لقب بانوی محیط زیست جهان داده می شود.
وی با اشاره مشکل آلودگی هوا در تهران اظهار کرد: مشکل اصلی آلودگی هوای تهران حالت دره‌ای مانند این شهر است و از آنجایی که میلیون‌ها خانوار در تهران زندگی می‌کنند یکی از مشکلات اصلی سیستم گرمایشی خانه‌هاست و به نظر می‌رسد با صرفه‌جویی انرژی تا 80 درصد تهران می‌تواند به همین میزان مشکل آلودگی خود را حل کند.
وی افزود: یکی دیگر از بزرگ ترین مشکلات ایران حضور میلیون‌ها خودرو در حال تردد در تهران است و از آنجایی که بنزین مصرفی خودروها دارای گوگرد است باید بنزین‌هایی با تکنولوژی روز در این شهر استفاده شود.
بنیانگذار بنیاد جهانی انرژی افزود: از دیگر مشکلات آلودگی هوای تهران عدم استفاده خودروسازان از نسل جدید موتورهای روز است و در برنامه 10 ساله می‌توان تغییرات بنیادی در این زمینه ایجاد کرد.
وی با اشاره به این که ایران پتانسیل استفاده از تکنولوژی‌های روز را دارد، اظهار کرد: در 30 سال گذشته در اروپا تکنولوژی‌های مختلفی بکارگیری شد ولی فقط 30 تا 40 درصد آن‌ها موفقیت‌آمیز بود که این 30 درصد باید در ایران هم بکارگیری شود.
گفتنی است بنیاد جهانی انرژی یکی از ارگان‌های همکار با سازمان ملل در زمینه محیط زیست و انرژی است که بیش از 30 سال است در این زمینه فعالیت دارد.
مراسم اعطای جایزه تندیس «یک عمر دستاورد» قرار است شش روز دیگر در سازبورگ اتریش انجام شود و روز چهارشنبه نیز ولفگانگ نیومن شخصا در برج میلاد این تندیس را به معصومه ابتکار اعطا خواهد کرد
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا