فامیل بازی، از همسر و فرزند تا برادر و …
به گزارش انصاف نیوز، آینده نوشت:
با وجود آن که دکتر مرندی، وزیر بهداشت دولت میرحسین موسوی و هاشمی رفسنجانی سوابق خدمات زیادی به ویژه در موضوع کنترل جمعیت داشته و جایزه جهانی هم در این زمینه دریافت کرده است، برخی گزارشها از فامیل بازی در فرهنگستان علوم پزشکی که تحت مدیریت وی قرار دارد، حکایت دارد.
گزارش های رسیده به خبرنگار آینده، حاکی است، فرهنگستان علوم پزشکی کشورمان، مثل بسیاری از مجموعه های علمی دیگر در4 سال گذشته به صحنه سودجویی و بهره برداری عناصری تبدیل شده که هریک به انحاء مختلف، به کاسبی از فضای ناآرامی های سال88 پرداخته اند؛ امری که دست کم اکنون باید در انتصابات جدید مورد اصلاح قرار گیرد.
طبق این گزارشها، مدیران ارشد فرهنگستان در طول این مدت، مبادرت به عضویت درآوردن وابستگان و دوستان خود کرده و در مواردی هم که ضرورت ایجاب می کرده، به مقامات قبلی و فعلی نان قرض داده اند.
البته این که در جامعه پزشکان و فرهیختگان، بسیار پیش می آید که همسر آقای دکتر هم خانم دکتر باشد یا برادر ایشان نیز پزشک، امری طبیعی است و منکر “دکتر” بودن برخی “منسوبانی” که “منصوب” هم شده اند، نیستیم. اما پرسش اینجاست که این فامیل محترم، شایسته ترین فرد برای عضویت در یکی از برجسته ترین نهادهای علم پزشکی کشور است؟
اگر قرار باشد به برخی انتصابات فامیلی مدیریت فرهنگستان علوم پزشکی اشاره کرد، می توان موارد زیر را برشمرد:
1- آقایی که یکی از معاونتهای فرهنگستان را برعهده دارد، همسرخویش را به عضویت پیوسته در آورده و در عین حال، یکی از دوستان خود را هم، عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی کرده است.
2- آقای دکتر دیگری که مسوولیت دیگری در فرهنگستان دارد، فرزند خویش را به عضویت فرهنگستان درآورده است.
3- پزشک دیگری هم که رئیس یکی از گروه های مهم این فرهنگستان است، برادر خود را عضو پیوسته فرهنگستان کرده است.
در حال حاضر دکتر سید علیرضا مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران را عهده دار است و با توجه به اینکه یکی از وظایف ریاست فرهنگستان علوم پزشکی، پیشنهاد افراد به عنوان اعضای پیوسته، وابسته و افتخاری فرهنگستان به مجمع عمومی برای تصویب است، لذا انتظار می رفت طی این مدت، طبق اصولی به غیر از فامیل بازی و تعاملات غیرعلمی! برای معرفی اعضای جدید پیوسته و وابسته، اقدام شود.
انتهای پیام