خرید تور نوروزی

«روحانی از زنان بهره برداری سیاسی کرده است»

«فاطمه اصلان زاده»گفت:عدم به کار گیری زنان در کابینه دوازدهم وعده های انتخاباتی روحانی را زیر سوال برده است و نشان میدهد که از مسایل و موضوع زنان صرفا بهره برداری سیاسی صورت گرفته
به گزارش انصاف نیوز فاطمه اسلان زاده دبیر بانوان خانه احزاب دیروز در نشست ضرورت حضور زنان در کابینه دوازدهم گفت:۵۰درصد جامعه مارا زنان تشکیل می دهند بنابراین باید تعادل در بکار گیری نیروی انسانی در بخش های مختلف مدیریتی وجود داشته باشد.حال ما نمی گوییم که۵۰درصد زنان در مسندهای مدیریتی سهم داشته باشند اما این انصاف نیست که سهم انان در مدیریت اجرایی زیر ۳درصد باشد.

او افزود:با توجه به پاک دستی و سلامت کاری جامعه زنان لازم است به حضور زنان در دولت و بخش های مختلف توجه ویژه شود چرا که نداشته ایم تاکنون زنانی را که مسئولیت داشته باشند و دچار فساد مالی شوند. توانایی،تخصص،سابقه ی کاری(منظور داشتن پست اجرایی نیست بلکه مشارکت و فعالیت است،حتی به عنوان دانشجو فعالیت سیاسی و اجتماعی داشته باشند) و تعهد(مطابق با خواسته ها و مطالبات جامعه ی زنان پیش برود)و برخورداری از روحیه مدیریتی و همگرایی و حسن سابقه از جمله شاخص هایی است که در گزینش زنان در بخش های مدیریتی باید به ان توجه شود. زنان مسلمان ایرانی زمانی میتوانند الگوی زنان جهان اسلام باشند که در جامعه فضای برای استفاده از پتانسیل و توانمندی انان در سنین مختلف به ویژه زنان جوان فراهم شود.
اصلان زاده ادامه داد: باید موانع حضور زنان در قدرت از جمله کابینه و شناسایی و رفع شود.ما با حفظ ارزش ها،باورهای دینی و اعتقادی و شناخت نسبت به این مسائل می توانیم فضارا برای حضور زنان جوان در عرصه های قدرت فراهم کنیم. باید براساس اینده نگری فرصت های مدیریتی برای زنان جوان در عرصه های قدرت فراهم کنیم.متاسفانه کارنامه عملکرد دولت در خصوص استفاده از پتانسیل و توانمندی زنان نشان می دهدکه این جمله امام که زنان باید در مقدرات سیاسی مملکت دخالت کنند،محقق نشده است. رشد کمی و کیفی حضور زنان جوان ما در عرصه های مدیریتی نیازمند تسهیل و زمینه سازی و برنامه ریزی برای فعالیت انان است.
تاکنون سه درصد مدیریت کشور را به زنان داده ایم،ایا واقعا زنان جوان توانمندی که از فضای سلامت مالی و اقتصادی بیشتری نسبت به مردان برخوردارند،را نداریم که شایسته تصدی پست های مدیریتی باشند.
وی خاطر نشان کرد: استمرار دولت روحانی این امید را ایجاد کرد که خلا ء مدیریت زنان که جامعه ما با ان مواجه است،در این دولت برطرف شود،متاسفانه چندان اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.زنان جامعه باید در مدیریت جامعه حضور داشته باشند و این ازمطالبات جامعه زنان کشور از دولت تدبیر و امید است.طبق اموزه های اسلامی باید شاهد برابری انسانی زنان و مردان در موقعیت های اجتماعی،فرهنگی و سیاسی باشیم.باید شاهد تغییر نگاه و به نمایش گذاشتن توانمندی ها و استعداد زنان در پست های مدیریتی باشیم.باید تلاش کنیم تا فرصت های برابر با‌مردان برای استفاده از ظرفیت ها و منابع کشور و خدمت رسانی به جامعه برای زنان فراهم شود. امیدوارم مانند کشور های پیشرفته دنیا زنان از فرصت ها و جایگاه های برابر با مردان برخور دار باشند.روحانی به وعده انتخاباتی خود مبنی بر بهره گیری از توان زنان و استفاده از وزیر زن در کابینه و جدب جوانان عمل کند. امیدوارم زنان جوان ما همچنان به فعالیت های مفید و سازنده خود ادامه دهند. باید طی برنامه ی کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت زنان جوان را از مدیریت های مبانی و سطوح پایین مدیریتی برای تصدی پست های کلان اموزش دهیم. سعادت و نیک بختی جامعه در گرو توجه به نقش زنان جوان و توانمند در مسندهای مدیریتی است. توسعه متوازن و پایدار با توجه به تعادل جنسیتی در ارکان قدرت امکان پذیر است.
او در انتها با انتقاد از عملکرد دولت روحانی گفت: دولت روحانی هم مثل دولت اصلاحات وزیر زن نداشت و تنها در حد معاونت به زنان جایگاه داد.که عدم به کار گیری زنان در کابینه دوازدهم وعده های انتخاباتی روحانی را زیر سوال برده است و نشان میدهد که از مسایل و موضوع زنان صرفا بهره برداری سیاسی صورت گرفته و تنها غوغا سالاری برای رسیدن به قدرت اهمیت داشته است. شاهد حضور مردان در مدیریت های کلان و ازمون وخطای ان ها هستیم.اما زنان علی رغم پاکدستی و توانمندی از قرار گرفتن در این جایگاه ها محروم هستند.باید زنان جوان را اموزش بدهیم تا گام به گام پیش بروند وبه مراتب بالای مدیریتی دست پیدا کنند. باید عرصه برای زنان جوانی که دارای فکر ،اندیشه ، تخصص،تعهد و توانمندی باز شود.


اصلاحیه ساعت 17:52: با عرض پوزش از مخاطبان، این خبر پیش از این اشتباها به عنوان بیانیه خانه احزاب منتشر شده بود

انتهای پیام

بانک صادرات

یک پیام

  1. روحانی اگر قصد نداشت از زنان در کابینه استفاده کند چرا مخالفان حضور زنان را مورد سرزنش قرار میداد؟ فقط رای زنان را میخواست؟ چرا مخالفان حضور اهل سنت را مورد شماتت قرار میداد وقتی خودش هم قصد نداشت از حضورشان بهره ببرد؟ فقط رایشان را میخواست؟ چرا وزرایی که مردم مخالف حضورشان بودند را دوباره معرفی کرده است؟ ایا سزاوار بود کسی که این همه از امید سخن میگفت خود بانی نا امیدی مردم شود؟ بله انتخابات تمام شد، دیگر به رای مردم نیاز نیست، اما به حمایتشان چه؟ آیا روحانی دیگر به حمایت کسانی که در برابر هجمه ها هشتگ روحانی تنها نیست را میزدند نیاز ندارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا