تخریب باغهای تهران به دانشگاه امام صادق ع رسید [+عکس]
گزارشهای رسیده به انصاف نیوز از آغاز تخریب باغها و درختان میوه در دانشگاه امام صادق (ع) خبر میدهد؛ دانشگاهی که به سرسبزی معروف است.
در این گزارش به همراه تصاویر، آمده است:
«دانشگاه امام صادق (ع) که پیش از انقلاب به نام مدرسهی عالی مدیریت شناخته میشد به معماری منحصر به فرد و محیط مشجّرش معروف است. فضای داخلی آن پوشیده از درختان سرو و مثمر است. با این حال به تازگی تخریب باغها و درختان میوه آغاز شده است. هرچند مدیران دانشگاه دلایلی همچون ایجاد بوستان دانشجو را بهانهی تخریب درختان میوهی چندده ساله عنوان کردهاند، به نظر میرسد در صورت عدم ورود فعالان محیط زیست و مسوولان شهری، درختان بیشتری تخریب خواهد شد. چند روز پیش نیز دانشجویان دکترای این دانشگاه بیانیهای را در اعتراض به مدیریت جدید دانشگاه منتشر کردند و نسبت به تغییر رویهی مدیریتی در دانشگاه بعد از وفات آیت الله مهدوی کنی هشدار دادند».
عکس هوایی از محیط تخریب شده پیش از انقلاب، عکس گوگل مپ پیش از تخریب، عکسهای محیط تخریب شده و عکس محیط پیش از تخریب درختان که به انصاف نیوز ارسال شده، دیده میشود:
بیانیه دانشجویان دکتری
بسم الله الرحمن الرحيم
محضر مبارک حضرت آیت الله آملی لاریجانی دام عزه
رياست محترم هیئت امنای دانشگاه امام صادق علیهالسلام
سلام علیکم؛
همانطور كه مستحضر هستيد، دانشگاه امام صادق علیهالسلام يكي از مستعدترین ذخایر انقلاب اسلامی است كه رسالت آن، «تولید و تحّول دانش و تربیت نخبگان علمی و با ایمان بر اساس معارف اسلام و تعالیم اهل بیت علیهمالسلام در علوم و فنون مورد نیاز» ميباشد. (سند چشمانداز دانشگاه امام صادق عليهالسلام) اين مسئله مورد اهتمام جدي مقام معظم رهبري زيد عزه نيز قرار داشته است؛ چنانكه ايشان در حكم خود خطاب به اعضاي محترم جديد هيئت امناي دانشگاه تأكيد كردند كه: «در اولین فرصت با بهرهگیری از میراث و تجربیات گذشته و با رعایت راهبردهای ابلاغی که به پیوست خواهد آمد، به تنظیم و تصویب اساسنامهی جدیدی مبادرت ورزند تا بر آن اساس و با تلاشهای جدی خود نصاب این تشکیلات علمی را به عنوان یکی از مهمترین کانونهای اعتلای معارف اسلامی و تحوّل علوم انسانی در کشور ارتقاء بخشند.»
در عين حال، به نظر ميرسد كه پس از گذشت دو سال از تصدي اعضاي هيئت امنا و رياست فعلي دانشگاه امام صادق عليهالسلام ـ عليرغم تلاشها و اقدامات خوبي كه انجام شده است ـ دستيابي به اين اهداف عالي با موانعي جدي روبرو هستند. اين مسئله به ويژه براي دانشجويان دكتري دانشگاه كه به واقع آرمان خود را در اين مقطع تحصيلي محقق ساختن چنين اهدافي ميدانند و خود را از جمله منتقدان دلسوز دانشگاه به شمار ميآورند، غيرقابل پذيرش بوده و از همين روي، نقد منصفانه و مصلحانه سياستها و رويههاي فعلي دانشگاه را به عنوان يك وظيفه و تكليف براي خود ميدانند.
در اين ارتباط، يكي از مخربترين رويكردها و رويههايي كه تحقق آرمانها و رسالتهاي دانشگاه را با اشكال جدي مواجه ساخته است، رويكردهاي اقتصادي دانشگاه و اخذ شهريه از دانشجويان دورههاي دكتري است؛ به طوري كه حتي برخي از دانشجويان، عليرغم آنكه پژوهشهاي علمي قابل ملاحظهاي ـ چه قبل از دوره دكتري و چه در طول آن ـ نيز داشتهاند، اما به دلايلي باز هم ملزم به پرداخت شهريه ميباشند. (اين موضوع «به طور قطع» قابل اثبات بوده كه تفصيل و تبيين آن نيازمند مجال ديگري است.)
اخذ شهريه سنگين از دانشجويان دكتري ـ فارغ از مباحث متعدد حقوقی و قانونی كه توجه به آنها ضروري است ـ به اذعان اكثر رؤساي دانشكدهها، اعضاي هيئت علمي، اساتيد و کارشناسان دانشگاه به مصلحت دانشگاه نبوده و بدون شك، استمرار این تفکر مدیریتی لطمات جبرانناپذیري را بر جايگاه، اعتبار و خروجيهاي دانشگاه وارد خواهد ساخت؛ چنانكه مع الأسف اخذ شهریه از دانشجویان دکتری در حال حاضر به اصلیترین دغدغه دانشجویان دکتری تبدیل شده و به جاي آنكه همت دانشجويان معطوف به توليد علم ديني و حركت در راستاي رسالتهاي دانشگاه باشد، ذهن و فكر دانشجويان براي رهايي از اين مسئله متوجه كسب درآمد و اشتغالات مالي شده است. اين مسئله با راهبردهاي ابلاغي مقام معظم رهبري نظير «گسترش کمی تحصیلات در مقاطع دکترا و فوق دکترا» نيز در تنافي است.
اكنون پس از گذشت دو سال تجربه مديريتي مديران فعلي دانشگاه، نياز به نقش نظارتي و هدايتكننده هيئت امنا بيش از پيش وجود دارد و دانشجويان دكتري دانشگاه رسيدگي به اين موضوع را ضرورتي اجتنابناپذير به شمار ميآورند. بديهي است دانشجويان دكتري آماده ارائه هر گونه توضيح و مؤيدي در اين رابطه هستند. در پايان، از تصدیع اوقات ارزشمندتان عذرخواهی و از بذل توجه و حسن عنایت حضرتعالی پیشاپیش تقدیر و تشکر مینماییم.
دانشجویان دکتری دانشگاه
انتهای پیام
ظاهرا میخواهند ارثی را که طبق وعده قران به صالحین رسیده است را به پول نقد تبدیل کنند ، اینجوری خیالشان راحت تر است !
این خبر اوج بی انصافی، غرض ورزی، کینه توزی و دروغ پردازی است
درختان را قطع نکردن. خاک اونجا آهکی شده بود و بعضی از درختان خشک شده بودن. اونایی که ریششون خراب شده بود را کندن و اونایی که ریشش سالم بوده را جابجا کردن تا خاکش را کلا عوض کنن.
بعد یهو چند ساختمان سبز شد.
در دانشگاه امام صادق، درختان فراوانی قطع شده است، تصویر کنده های قطعشده هم موجود است. حالا در بعضی جاها ادعا میشود که درخت را جابهجا کردهاند. اصل روند از بین بردن طبیعت دانشگاه امام صادق که جای کتمان ندارد. به جای این همه درخت، ساختمان روییده است!
این خبر جز اینکه تاثیر منفی بر اذهان عمومی و وجهه دانشگاه داشته باشه دلیل دیگه ای نداره و قطعا قصد و غرضی تو انتشارش بوده. وگنه کجای دنیا بدون اطلاع از واقعیت موضوع اقدام به انتشار خبر میکنند؟؟!! حتی عکسهای اول و دومی ام که گذاشته شده و خیلی سرسبز و شادابه مربوط به ضلع غربی محوطه است که همچنان پا برجاست و این قسمت به دلیل آهکی بودن خاک و وجود قارچ سطحی در کلیه فصول خاکی بوده نه چمن.. برای این تهمت فقط باید سکوت کرد و صبر تا فضای سبز جدید و بدون قارچ و آهک رونمایی بشه.. همین!!!
وجهه دانشگاه در اذهان عمومی و خصوصی زمانی که مدیریت موروثی بی کفایت منصوب شد تخریب شد. جهت اطلاع رئیس فعلی دانشگاه بعد از گذشت دو سال از انتصاب هنوز به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی نشده است و جهت اطلاع بیشتر ایشان شرایط ریاست را ندارد که معرفی نمی شود. مدیریت کاملا بسته و نادرست ایشان دانشگاه را به شدت تنزل داده است. ضمنا اینکه یکهو خاک آهکی شد و همه درختان میوه را قطع کردند فقط بهانه است. فردا روزی کل درختان را می برند به همین بهانه. اگر نمی توانند محیط را توسعه بدهند حداقل تخریب نکنند