موش های خبر رسان در دانشگاه تهران
چند روز پیش خبری درباره ی همایشی در دانشگاه تهران منتشر شد که بخش زیادی از آن غیر واقعی بود، اما نکته ی جالب این است که خبر این همایش از کجا درز کرده است؟
به گزارش انصاف نیوز، آن طور که دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران می گوید، درخواست مجوز این همایش صرفا در اختیار دانشگاه قرار گرفته و مشخص نیست که چگونه در برخی رسانه های خاص با تحریف هایی منتشر شده است؟
خبر منتشر شده، تلفیقی از خبر واقعی و بخش هی غیر واقعی است و هدف آن به نظر می رسد که تخریب وزیر علوم و تیم وزارتی اوست که این روزها توپخانه ی تندروها علیه آن فعال است.
توضیحات برگزار کنندگان همایش
دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با تکذیب اخبار برخی رسانهها در مورد برگزاری سمینار بررسی تطبیقی سیاستهای آموزش عالی، توضیحاتی در این رابطه ارائه کرد.
نجفیخواه در گفتوگو با ایسنا، گفت: انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران چند هفته پیش لیستی از افراد صاحبنظر در حوزههای مختلف آموزش عالی را با هدف برگزاری سمیناری با موضوع بررسی تطبیقی سیاستهای آموزش عالی در دورههای مختلف تهیه و به مسئولان دانشکده ارائه کرد.
وی با بیان اینکه “متاسفانه نمیدانیم برخی افراد اسامی این لیست و عنوان همایش را در کنار انبوهی از موارد و ادعاهای غیرواقعی چگونه در کنار هم قرار دادهاند و منتشر کردهاند”، ادامه داد: اساساً چون در آن زمان، برنامه در مرحله اخذ مجوز بود، هنوز بسیاری از از افرادی که نامشان در لیست قرار داشت در جریان برگزاری همایش نبودند.
این فعال دانشجویی درباره طرح مسأله اتاق فکر وزارت علوم و ارتباط آن با سمینار مذکور اظهار کرد: چیزی به اسم “اتاق فکر” وزارت علومِ آقای دکتر فرجیدانا – که متشکل از همه افرادیست که قرار است در سمینار ما سخنرانی کنند – ادعایی غیر واقعی از سوی برخی افراد و رسانههاست که دستگاه قضا باید با آنها برخورد کند.
به گفته وی، زمان برگزاری این سمینار نیز بر خلاف آنچه که در برخی رسانهها منتشر شده است، 13 و 14 بهمن نیست و زمان دقیق آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشکده علوم اجتماعی تهران ادامه داد: برخلاف آنچه منتشر شده، برخی از بزرگوارانی که اسمشان به عنوان سخنران آمده، نظیر دکتر توفیقی، جزو مدعوین ما نبودهاند و نسبت دادن بسیاری از موارد دیگر به این بزرگواران متاسفانه از مصادیق بارز نشر اکاذیب است.
نجفیخواه با بیان اینکه “این سمینار با نظارت مدیریت دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و توسط اعضای انجمن اسلامی این دانشکده برگزار میشود”، اظهار کرد: هدف این سمینار، تنها بررسی عملکرد وزارت علوم با یک رویکرد علمی است.
وی با انتقاد و ابراز نگرانی از تداوم حضور افراد غیردانشگاهی در محیط دانشگاهها، گفت: متاسفانه آرامش و عقلانیت فضای حاکم بر دانشگاه و بویژه دانشگاه مادری همچون دانشگاه تهران، با تداوم چنین رفتارها و رویههایی از بین میرود. بیتردید پایان حضور افراد غیردانشگاهی افراطی در محیطهای دانشگاهی، ضمانتکننده تداوم آرامش در محیط دانشگاه خواهد بود.
انتهای پیام