خرید تور نوروزی

«پلاسکو» تا سه ساعت پابرجا می‎ماند اگر…

نشست خبری روز گذشته‎ی شرکت «کناف» که گفته می‌شود اولین و بزرگترین تولیدکننده ساخت و سازهای خشک در ایران با تکنولوژی آلمان است، با یک پرسش مهم به پایان رسید: «اگر کناف (محصولات ساخت و ساز خشک) در ساختمان پلاسکو استفاده شده بود، وضعیت حادثه چگونه رقم می‌خورد؟!»

پاسخ این پرسش را «داریوش حافظی»، مدیر بازاریابی «کناف» به خبرنگار انصاف نیوز داد و گفت: اگر «پلاسکو» با محصولات ساخت و ساز خشک مقاوم شده بود، حداقل ساختمان می‌توانست تا سه ساعت پابرجا بماند تا آتش‌نشانان مطمئن شوند که محل حادثه کامل تخلیه شده و ایمن است و تا این حد خسارت جانی و حتی مالی نداشته باشیم.

وی گفت: پس از آتش‌سوزی‌های زیادی که در آمریکا و اروپا اتفاق افتاد، مقاومت ساختمان‌ها در برابر حریق اهمیت بیشتری پیدا کرد و این مباحث در تعاریف ساختمان‌سازی کشور ما هم گنجانده شده و به این ترتیب در زمینه‌ی پیشگیری، ساختمان‌ها را باید به گونه‌ای مقاوم کنیم که وقتی حریقی رخ داد، به حدی ایمن باشد که متصرفین و اموال گرانبها و مهم از آن خارج شوند تا روند اطفای حریق صورت گیرد.

حافظی افزود: نه تنها شرکت «کناف» بلکه یکسری شرکت‌ها در دنیا و ایران فعالیت دارند که محصولات مختلف پنل‌های گچی مقاوم در برابر حریق را تهیه می‌کنند که وقتی این مواد به ساختمان‌ها اضافه می‌شود، هنگام حادثه یک تا سه ساعت مقاومت دارد و دچار فروریختگی نمی‌شود!

مدیر بازاریابی «کناف» به حادثه‌ی آتش‌سوزی گسترده در برج دبی اشاره کرد و گفت: دو بار تا کنون این حادثه در برج اتفاق افتاده، اما منجر به ریزش و صدمه‌ی جانی نشدده است، چون تمام افراد را خارج کرده‌اند!

وی گفت: سالهاست پنل‌های گچی را در ایران ارایه کرده‌ایم و بیشتر مراکز مهم دولتی و برج‌های مسکونی از این محصول استفاده کرده‎اند و در حال حاضر بدنبال توسعه‌ی محصولاتی هستیم که با پوشاندن اسکلت فلزی ساختمان با این محصولات می‌توان ساختمان‌ها را در برابر حوادث مقاوم کرد.

در همین رابطه، برزو افقهی، مدیر ارشد فروش کناف نیز تأکید کرد که «تا چه زمانی باید شاهد فاجعه‌هایی مانند پلاسکو باشیم؟! آیا بهتر نیست با استاندارد کردن مصالح و رعایت قوانین و مقررات از بروز چنین فجایعی در ساختمان‌ها پیشگیری کنیم؟»

وی گفت: برداشت جامعه این است که «کناف» محصول گرانی است، اما گران بودن محصول در زمانی معنا پیدا می‌کند که با کالای با کیفیت مشابه مقایسه شود.
افقهی در عین حال گفت که سرمایه‌گذاران غیرمتخصص حوزه‌ی ساختمان تمایل فراوان دارند با کمترین هزینه، بیشترین سود را ببرند و خیلی کیفیت برایشان اهمیت ندارد و به همین دلیل سیستم‌های کناف به نظرشان گران می‌آید.

وی افزود: ساختارهای درای‌وال از جمله فن‌آوری‌های نوین ساختمان در دنیا هستند و از اجزای مختلفی مانند صفحات روکشدار گچی/ سیمانی، پروفیل‌های گالوانیزه، پیچ و ملات‌های مخصوص درزگیری و پوشش نهایی تشکیل شده است و جهت دستیابی به یک ساختار استاندارد باید تمامی اجزای نامبرده، خود نیز استاندارد باشند.
مدیر ارشد فروش کناف گفت: این درحالیست که متاسفانه فقط صفحات روکشدار گچی دارای استاندارد اجباری است، اما سازه‌های گالوانیزه که اهمیت خاصی در ایستایی ساختار را دارند، دارای استاندارد تشویقی است.

افقهی تأکید کرد: الزام و کنترل استفاده 100درصد از محصولات و ساختارهای تمام استاندارد به جهت بالا بردن کیفیت ساخت و ساز و کاهش اثرات زیست محیطی، باید در دستور کار نهادها و سازمان‌های ذیربط قرار گیرد و در این باره، بهترین سازمان نظام مهندسی است که با داشتن بزرگترین و قوی‌ترین دستگاه نظارت در ساختمان می‌تواند مثمرثمر باشد.

به گزارش انصاف نیوز، نشست خبری «کناف» روز سه‌شنبه 24مردادماه در سالن کنفرانس برلین اتاق بازرگانی ایران و آلمان با حضور مدیران این مجموعه برگزار شد و از آخرین دستاورد تکنولوژی در حوزه‌ی ساختمان رونمایی به عمل آمد؛ در این مراسم آقایان «سامان ملک‌پور»، معاون بازرگانی و توسعه کسب و کار، «برزو افقهی»، مدیر ارشد فروش و «داریوش حافظی»، مدیر بازاریابی پیرامون تاریخچه کناف آلمان، سرمایه‌گذاری کناف در ایران و محصولات شرکت صحبت کرده و در عین حال پاسخگوی پرسش اصحاب رسانه بودند.

اما اهم موضوعاتی که در این نشست خبری عنوان شد این بود که محصولات «درای وال » علاوه بر سبک سازی، افزایش بهره‌وری از سطح مفید ساختمان، به عنوان یک عایق رطوبتی وصوتی عمل می‌کند؛ ایمنی در برابر زلزله و ترمیم آسان بخش آسیب دیده در ساختمان از قابلیت‌های این محصول جدید در بازار داخلی است. امروزه آسیب‌های ناشی از حریق در ساختمان‌ها می‌تواند هزینه و آثار مخربی را برجای گذارد که محصولات درای وال این تأثیر را به صفر رسانده و در برابر حریق دارای ضریب ایمنی 100 درصد است.

بهره‌گیری کناف از تکنولوژی‌های روز جهان در ساز و ساخت خشک، انتقال و بومی سازی فناوری به متخصصان داخلی این حوزه از مهمترین فعالیت‎های سال‎های اخیر این برند جهانی است. همچنین استفاده از منابع و مصالح غیراستاندارد در ساخت و ساز سبب شده که آلاینده‎ها آسیب‎های جبران ناپذیری به محیط زیست وارد آورند و کناف به عنوان حافظ محیط زیست مدعی است که تمامی مصالح قابل بازیافت و عطف به کمبود و اتمام منابع آبی از حداقل آب در این محصولات خویش استفاده می‌کند.

مانیتورینگ مصرف انرژی و کنترل کارخانه‎های تحت تولید از دیگر فعالیت‎های مهم در راستای حمایت از این حوزه است، در حال حاضر «کناف» به عنوان یکی از مهمترین تولید کنندگان و تامین کنندگان منابع و مصالح در حوزه‎ی ساختمان در راستای تولید ملی اقدام به تولید این محصول بر پایه‎ی تکنولوژی‎های نوین کرده است. استفاده از محصولات و تولیدات کناف در مسکن مهر یکی از فعالیت‎های دولت در راستای حمایت از تولید ملی است.

این مجموعه عظیم توانسته است طی سال‌های تحریم همچنان به فعالیت خود ادامه دهد و همین طور سرمایه‎گذاری خویش را در کشور توسعه و تولیدات جدید را در سبد محصولات خویش قرار دهد. اشتغالزایی در راستای تولید ملی از دیگر اهداف کناف در ایران بوده است که منجر به ایجاد شغل برای هزاران نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در سراسر کشور شده است. گستردگی سیستم فروش و خدمات پس از فروش و شبکه توزیع و پشتیبانی از دیگر اقدامات کناف در ایران است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا