خرید تور تابستان

خانم پوریامین تحت فشار بود

یک منبع آگاه در نهاد ریاست جمهوری درباره ی ماجرای اختلاف بر سر مجری گفتگو با حسن روحانی می گوید: خانم پوریامین خودش گفت که من تمایلی به حضور در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور ندارم، تحت فشار هستم و صحبت‌هایی شده که فکر می‌کنم اگر اجرای این برنامه را بر عهده نگیرم، بهتر باشد اما با ایستادگی تیم رسانه‌ای آقای رئیس‌جمهور، این گفت‌وگو انجام شد و فکر می‌کنم در حال پشت سر گذاشتن مسیر مهمی هستیم.
به گزارش انصاف نیوز، این گفته نشان می دهد که اتفاق چهارشنبه شب گذشته حلقه ای از یک «مسیر» با هدف و برنامه انجام شده و تیم دولت از نتیجه راضی به نظر می رسد. وی درباره ی این مسیر توضیح می دهد: مسیری که نشان می‌دهد باید استانداردهایی را در حد رئیس‌جمهور در مصاحبه و گفت‌وگو با رسانه ملی جا بیندازیم. این خانم پس از انجام مصاحبه از ایستادگی خود خوشحال بود و اعلام کرد این مسائل با همین ایستادگی‌ها حل می‌شود و تنها باید به میزانی صبر کنیم.
مطهره شفیعی در این باره در آرمان نوشت: چهارشنبه شب، شب آرامی برای جام‌جم‌نشینان نبود چرا که رئیس‌جمهور قرار بود راس ساعت 21 گفت‌وگویی زنده با مردم داشته باشد اما یک ساعت ونیم گذشت تا دکتر روحانی بر صفحه تلویزیون ظاهر شود. خبر آمد اختلافاتی موجب این تاخیر شده و هنوز برنامه به پایان نرسیده بود که مشخص شد دولت درصدد بوده تا با دو مجری این برنامه اجرا شود اما صداوسیما با آن مخالفت کرده است. ضرغامی هم به شورای نظارت بر عملکرد صداوسیما نامه نوشت و گله کرد تا اینکه دیروز این شورا پاسخی به نامه رئیس رسانه ملی و اتفاقات آن شب داد. در این راستا یک منبع آگاه در نهاد ریاست‌جمهوری با آرمان به گفت‌وگو نشست و توضیحاتی درباره آن شب و آنچه سبب گلایه توام دولت و رسانه ملی شد، ارائه داد.
شب چهارشنبه، شب پرگلایه‌ای بود. دولت اصرار به حضور خانم پوریامین داشت و صداوسیما این موضوع را نمی‌پذیرفت که در نهایت حرف دولت به کرسی نشست. آن شب چه خبر بود؟
به هر حال دولت سعی دارد تا مشی اعتدالی با صداوسیما داشته باشد اما متاسفانه ما در این مدت پیشنهادی از صداوسیما نداشتیم که رئیس‌جمهور را دعوت کنند و آنها از زمان آغاز به کار دولت یازدهم هم برنامه‌ای برای مصاحبه ویژه با رئیس‌جمهور نداشتند. موضوعی وجود دارد که بیش از همه در اینجا توجهات را به خود جلب می‌کند و آن هم دو برنامه کنفرانس خبری آقای رئیس‌جمهور بود که طی آن خبرنگاران تمام رسانه‌ها و مدیرانشان حضور داشتند و بصورت آزاد از رئیس‌جمهور سوال می‌کردند اما ظاهرا خط خاصی باید به مجریان صداوسیما القا شود. متاسفانه مجری معتبری در صداوسیما نمانده که رغبت داشته باشد با رئیس‌جمهور صحبت کند. واقعیت این است که سطح عمومی پرسشگران و مجریان این رسانه نازل شده است و آن معدود مجریان معتبری که مانده‌اند علاقه و رغبتی برای حضور در این برنامه ندارند. دلیلش هم این که تبعات حضور در چنین برنامه‌ای برای آنها ابهام دارد و نگران تبعاتش هستند.
منظورتان از ابهام این است که نگران متهم شدن به دفاع از رئیس‌جمهور یا مخالفت با دولت می‌شوند؟
به هر حال وقتی به آنها پیشنهاد حضور در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور را می‌دهیم، احساس آرامش نمی‌کنند حتی برخی از آنها، دیگر پاسخگوی تماس‌های ما نیستند البته معدودی از مجریان که شاید یکی یا دو نفر باشند، به انجام این کار بسیار اصرار دارند که ما در مقابل آنها و اصرارهایشان باید تردید داشته باشیم چون بیش از حد فشار می‌آورند که حتما مصاحبه با آقای رئیس‌جمهور را آنها انجام دهند. آنچه ما در فضای بی‌طرفانه خواستار آن هستیم در این راستاست که مجری از طرف مردم باشد و به نحوی نباشد که مردم احساس کنند آن مجری، هویت کارشناسی و شرف رسانه‌ای خود را زیر پا گذاشته است. تلاش ما در انتخاب مجری هم توجه به همین موضوع است و می‌خواهیم که با این سیاست عمل کنیم. درصدد هستیم مجری‌هایی انتخاب کنیم که مردم در نگاه اول به آنها، حس اعتماد نسبی پیدا کنند. همچنین مجریانی باشند که ریسک حضور در مقابل رئیس‌جمهور را داشته باشند چون عموم مجریان این ریسک را نمی‌کنند و از تبعات آن می‌ترسند. متاسفانه طی این سال‌ها مجری‌ای در این سطح از گفت‌وگو در رسانه ملی تربیت نشده است و گزینه‌های انتخابی ما محدودند.
خانم پوریامین دارای این ویژگی‌ها بود؟
خانم پوریامین خودش گفت که من تمایلی به حضور در گفت‌وگو با رئیس‌جمهور ندارم، تحت فشار هستم و صحبت‌هایی شده که فکر می‌کنم اگر اجرای این برنامه را بر عهده نگیرم، بهتر باشد اما با ایستادگی تیم رسانه‌ای آقای رئیس‌جمهور، این گفت‌وگو انجام شد و فکر می‌کنم در حال پشت سر گذاشتن مسیر مهمی هستیم؛ مسیری که نشان می‌دهد باید استانداردهایی را در حد رئیس‌جمهور در مصاحبه و گفت‌وگو با رسانه ملی جا بیندازیم. این خانم پس از انجام مصاحبه از ایستادگی خود خوشحال بود و اعلام کرد این مسائل با همین ایستادگی‌ها حل می‌شود و تنها باید به میزانی صبر کنیم.
در اذهان افکار عمومی است که آقای احمدی‌نژاد برای گفت‌وگوی خود مهدی کلهر را به عنوان مجری روبروی خود می‌نشاند. شما چرا به این موضوع استناد نکردید؟
این موضوع را همه آقایان به خاطر دارند اما باید ببینیم که سیاست‌های صداوسیما تغییر کرده است یا خیر. این را باید از مسئولان صداوسیما بپرسید. ما آن موقع در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیمات رسانه ملی دخیل نبودیم. این را باید از صداوسیما بپرسید که چرا این موضوع در این ایام به این اندازه برای آنها مهم شده است و آن موقع به آن اهمیت نمی‌داند.
آقای روحانی در برنامه‌ای ضمن انتقاد از صداوسیما، وعده داده بود برای اصلاح این موضوع برنامه‌هایی دارد.
به نظر من اتفاق چهارشنبه شب جزئی از همین مسیر است. رئیس‌جمهور با وجود اینکه برنامه‌اش با تاخیر انجام شد اما ایستادگی کرد و به تشخیص خودش، پایبندی نشان داد.
این ماجرا تمام شد؛ اما دولت برنامه‌ای برای تعامل بهتر با صدا وسیما در نظر دارد؟
ما صداوسیما را متعلق به مردم می‌دانیم، رسانه مردم است و باید این طور باشد. مردم باید صدای مسئولان خود را از صداوسیما بشنوند و از گفت‌وگوی مدیران و روسای قوا در رسانه ملی احساس خوبی داشته باشند البته زمان می‌برد تا آن تصوراتی که ممکن است در برخی ذهن‌ها درباره تعامل دولت و رسانه ملی به وجود آمده است، بطور کامل اصلاح شود. این مسیر، مسیر رو به گشایش و روشنی است. فکر می‌کنم دولت و سازمان صداوسیما قصد دارند به تدریج چارچوب‌های همکاری روشن‌تری با یکدیگر داشته باشند و به نظر می‌رسد یکی از مسائلی که شورای نظارت به آن خواهد پرداخت همین چارچوب‌های همکاری است تا این تعامل در استانداردها و یک قاب مشخصی از همکاری تعریف شود و دیگر شاهد این اختلاف نظرها که مهم هم به نظر نمی‌رسد، نباشیم.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا