فراخوان جبهه مشارکت به راهپیمایی 22 بهمن
در آستانه ی سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ٢٢ بهمن جبهه مشارکت با صدور بیانیه ای به مناست این روز و تبریک به ملت ایران، از مردم خواسته است با حضور و مشارکت فعال در مراسم بزرگداشت این روز ملی، وحدت و انسجام خود را در پاسداری از ارزش ها و اهداف اصلی انقلاب به نمایش گذارند و عزم خود را برای تحقق این اهداف به رغم همه سختی ها و مشکلات اعلام دارند.
به گزارش دریافتی انصاف نیوز، متن کامل این بیانیه به شرح زیر است :
بسم الله الرحمن الرحیم
در تاریخ هر ملتی روز یا روز هایی است که با سرنوشت آن ملت گره خورده است. ٢٢ بهمن برای ملت ایران چنین روزی است. این روز بزرگ تاریخی، برای مردم ایران که دلبسته آزادی و طالب استقلال و مشتاق حکومتی عدل بنیاد و داد محور و اخلاق پرورند سر آغاز زندگی نوینی است که به رغم همه کژاندیشی ها و انحرافات قابل پیش بینی یا بدعت های به وجود آمده در مسیر انقلاب همچنان منشأ امید و سرچشمه نشاط است.
فرزندان انقلاب اسلامی با تأسی به امام خود همواره بر این باور بوده و هستند که تنها در سایه آزادی و استقلال امکان بنا نهادن حکومتی مردمی و مبتنی بر اسلام ناب وجود دارد و در چنین فضایی پیشرفت و آبادانی میهن تحقق پیدا می کند.
اینک ٣٥ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی جبهه مشارکت ایران اسلامی با گرامی داشت یاد امام عزیز و شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس و با تعظیم به انسانهایی که از عزیزترین سرمایه های خود مایه گذاشتند تا انقلاب بماند نکاتی را به عرض ملت ایران می رساند:
١- درخت تنومند انقلاب اسلامی در زمانه ی ما چنان بارور شده است که به رغم بدخواهان خارجی و کج اندیشان داخلی استوار ایستاده است و تند بادهای مسموم با اراده و ایستادگی صاحبان اصلی کشور یعنی مردم و بخصوص جوانان نتوانسته است اساس انقلاب را منحرف کند و ایران همچنان در مسیر اصلاح به پیش می رود و امید می رود باز همه ی سرمایه های مادی و معنوی کشور و به ویژه توان انسانی آن بدون تنگ نظری های گذشته در راه خدمت به ایران مجال بروز پیدا کند. بر همه ی ما لازم است تا با تمام توان برای زدودن غبارهای سیاه ظلم و فقر و فساد و تبعیض به پا خیزیم و اجازه ندهیم زنگاره های جهل و خرافه و تحجر و خودکامگی چهره ی منور انقلاب را ملکوک کند.
٢- یکی از بزرگترین سرمایه های کشور تکثر فکری و فرهنگی و سیاسی، تنوع قومی و نژادی و زبانی، تفاوت باورهای دینی و مذهبی و فراوانی سبک های زندگی است. اشتباه بزرگ خانمان سوز در چنین سرزمینی این است که این وضعیت را تهدید و خطر بدانیم و در صدد نفی این واقعیت ها برآییم و زندگی را بر کسانی که چون ما نمی اندیشند یا همانند ما نمی پوشند یا با زبان ما سخن نمی گویند سخت کنیم و در صدد حذف آنچه نمی پسندیم بر آییم. پسندیده آن است که همه این غیر خودی های ظاهری و دگر باشی های طبیعی را خودی بدانیم و بکوشیم همه را در زیر چتر ” ایران” به وحدت ملی بخوانیم و اصل برابر حقوقی همه ی إیرانیان را به رسمیت بشناسیم و مجال مشارکت همگان برای توسعه و رفاه ملی را فراهم کنیم.
٣- در جهان ناعادلانه ی امروز در سطح بین المللی، آشکار یا پنهان، زور حرف اول را می زند. هر دولتی در راه تأمین منافع ملی خود ابایی از تضییع حقوق ملت های دیگر ندارد و استراتژی همه ی دولت ها، تضعیف و در صورت امکان حذف رقیب بین المللی خود است. این روابط حاکم بر جهان به ویژه ملت ما را به هوشیاری و بیداری بیشتر فرا می خواند چرا که دکترین انقلاب اسلامی درانداختن طرحی نو در جهان بوده است. متأسفانه تبلیغات سیاه دشمنان انقلاب و از آن تأسف بارتر رفتارهای نابخردانۀ بعضی افراد و گروه ها در داخل کشور، بخصوص در چند سال اخیر، این هدف خیرخواهانه ی انقلاب را وارونه و به صورت جنگ طلبی نشان داده است تا جایی که حیات طبیعی ملت را نیز با مخاطره جدی روبرو ساخته است. در حالی که اساس انقلاب ما چون دین مبین اسلام بر رحمت، برادری، عدالت، خیرخواهی و سعادت همه ی مردم جهان استوار است. خوشبختانه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید این برآورد وجود دارد که این دولت در عرصه ی سیاست خارجی باز تاب دهنده ی خواست های مردم ایران باشد و بیش از پیش در تنش زدایی و ایجاد فضای مفاهمه و صلح در جهان تلاش کند.
٤- پس از ٨ سال دوران سخت و پر هزینه، ملت ما اینک شاهد فضای جدیدی است که شاکله ی اصلی آن را امید تشکیل می دهد. حضور حماسی مردم در ٢٤ خرداد با هدایت آقایان خاتمی و هاشمی و پیروزی آقای روحانی روند استهلاک […] کشور را متوقف کرد و نقشه ی راه پیشرفت و توسعه را پیش پای مسئولان گشود. تجربه ی سال های گذشته و فراز و نشیب های پس از انقلاب به ما آموخته است که اینک کشور نیازمند وحدت در عین رقابت سالم و منصفانه ی جریان های سیاسی و فکری است. به خوبی آموخته ایم که تنها با اتکای به آرای مردم می توان از بحران ها رهایی یافت و در دنیای امروز در برابر سخت افزارهای زیاده خواهان تنها با قدرت نرم مردمی می توان ایستاد. آموخته ایم که فصل الخطاب همه ی منازعات مرسوم سیاسی باید قانون و انتخابات آزاد، سالم و منصفانه باشد. در عین حال می دانیم که همه ی شهروندان ایرانی چه در اکثریت باشند چه اقلیت، دارای حق غیر قابل سلب برای مشارکت سیاسی و اجتماعی هستند و باید سهم و رای آنها در اداره ی امور و ساختن کشور مراعات گردد. در این میان رفع حصر از آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد و آزادی زندانیان سیاسی می تواند فضای همدلی و همراهی نیروهای انقلاب را گرم تر کند اما نیروهای اصلاح طلب هرگز تلاش خود برای تحقق آرمانهای امام را منوط به تحقق این شروط به حق نمی کنند. ما امیدواریم واژه ی «حذف» از فرهنگ سیاسی ایران حذف شود. البته باید هشدار داد نیروهای بحران زی که منافع اقتصادی آنها با این انتخابات به خطر افتاده است نتوانند به نام انقلاب و مردم در دوران دولت برآمده از آرای مردم باز به ویژه خواری و رانت جویی خود ادامه دهند.
٥- روز ٢٢ بهمن برآیند همه ی این آرمان ها و نمایانگر وحدت ملی ایرانیان حول اهداف جاودانی انقلاب اسلامی است. با این معنا حضور در راهپیمایی این روز برای همه ی دلبستگان استقلال و آزادی و حاکمیت رأی مردم ضروری است. ما می توانیم ٢٢ بهمن را روزی متفاوت از تمام روزهای دیگر سال بدانیم. این روز می تواند نوروز سیاسی ایران باشد. روزی که همه ی ایرانیان بر اصول مشترک خود اجماع می کنند و اختلافات کوچک و بزرگ خود را کنار می گذارند و تنها بر یکرنگی و یگانگی ملی خود پای می فشارند. این حالت تنها در صورتی تحقق می یابد که مراسمی کاملا ملی و نه جناحی و حکومتی داشته باشیم. برگزار کنندگان این مراسم تنها خدمتگزار مردم برای تأمین آسایش و امنیت آنها برای حضور در این جشن ملی هستند و نه آمران به اینکه آنها چگونه باشند و اگر خدای ناکرده بخواهند چون [برخی مواقع] به بهره گیری جناحی فکر کنند و امیال خود را بجای خواسته ی ملت جا بزنند گناهی نابخشودنی مرتکب شده اند. بدیهی و طبیعی است که اختلافات سیاسی یا اقتصادی و بخصوص در باره ی مساله ی هسته ای وجود داشته باشد اما اگر آنچنان که شنیده می شود عده ای تند رو بخواهند با طرح شعارهای انحرافی یا قطعنامه های جناحی از این مناسبت سوء استفاده کنند در حقیقت به کار شکنی در رویکرد جدید دولت و نظام در عرصه ی بین المللی پرداخته و با این اقدام خود نه تنها پایه های تازه بنا شده اعتماد سازی جهانی را ویران می کنند بلکه تخریب گر اعتماد مردم به توانایی نظام در رفع مشکلات آنها خواهند بود.
جبهه مشارکت ایران اسلامی ضمن تبریک این مناسبت بزرگ به همه ملت ایران از عموم مردم کشور می خواهد برای تجدید بیعت با آرمانهای اصیل خود با حضور پر شور و با سردادن شعارهای ” استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی ” ، ” نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی ” و ” الله اکبر ” اراده خود را بر تداوم سربلندی ایران نشان دهند. همه اعضای جبهه در سراسر کشور در این روز در کنار ملت در این راهپیمایی ملی شرکت خواهند کرد.
جبهه ی مشارکت ایران اسلامی
11 بهمن 1392
انتهای پیام