نقدی بر گفتگوی تلویزیونی رییسجمهور روحانی
گفتوگوی شامگاه سه شنبه رییس جمهور روحانی که با سوالات صریح مجری و درخواست او برای پاسخ صریح سید حسن روحانی همراه بود، بارتاب قابل قبولی در شبکههای اجتماعی، همچنین در بین برخی از کارشناسان رسانه و اهالی سیاست داشته است.
علی گرانمایهپور ـ مدرس دانشگاه ـ در گفتوگو با ایسنا در این باره به بیان توضیحاتی پرداخت و با اشاره به گفتوگوی تلویزیونی هفتم شهریور ماه رییس جمهور با مردم خاطرنشان کرد: از منظر سیاسی آقای رییسجمهور نه قول جدیدی دادند و نه حرف تازهای زدند، تنها کلیات را مطرح و برنامهها را مرور کردند، اما از منظر رسانهای میتوان گفت که شیوه و روال گفتوگوی دیشب نسبت به گفتوگوهای پیشین صداوسیما با روسای جمهور متفاوت بود و برای اولین بار یک مجری کارشناس روبهروی آقای رییس جمهور نشست که همانند مجریهای دیگر دست به سینه و با هراس سوال نپرسید.
این کارشناس رسانه با بیان اینکه تا زمانی که رسانه خصوصی نداشته باشیم، مجری و سوالات چالشی هم نخواهیم داشت، اظهار کرد: به طور کلی در فضای رسانهای ما، سوالات چالشی رسم نیست؛ بنابراین هرچقدر هم که مجری بخواهد چالشی برخورد کند باز هم آن طور که باید نمیشود. ما زمانی میتوانیم مجری و سوالات چالشی داشته باشیم که رسانه خصوصی وجود داشته باشد چرا که رسانه خصوصی میتواند خط قرمزهای نوشته و نانوشته را رد کند.
گرانمایهپور با اشاره به نحوه برخورد و طرح سوالات مجری برنامه شب گذشته بیان کرد: مشخص بود که مجری به مباحث مسلط بود و برخلاف مجریهای دیگر کلیگویی نمیکرد. این نشان میدهد که صداوسیما به این نتیجه رسیده که افکار عمومی از گفتوگو با رییس جمهور مطالبات متفاوتی دارند و میتوان این گونه استنباط کرد که مردم علاقه دارند رییس جمهور از منظر متفاوتی داشتههای خودش را مطرح کند.
انتهای پیام