انتقاد دانشجویی به عدم پیگیری وضعیت امام موسی صدر
انجمن اسلامى دانشكده پزشكى دانشگاه علوم پزشكى تهران در سالروز ربودن شدن امام موسی صدر در بیانیهای نوشت: ا اينكه رسانه هاى جمعي ايران و تريبون هاي رسمى بر تلاش براى آزادي امام موسى صدر تأكيد ميكنند و همچنين بعد از سقوط ديكتاتور ليبى در پى بهارعربى و مساعدتر شدن زمينه تحقيق و بررسي، چه دستها و نيتهاى پشت پردهاي مانع تلاش و اقدام از طرف دستگاه ديپلماسي جمهوري اسلامى شده است؟
به گزارش دریافتی انصاف نیوز، متن این بیانیه در پی میآید:
«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّـهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِيلاً»
٣٩ سال گذشت از زماني كه دستان استعمار و استكبار رهبر عاليقدر مقاومت اسلامى را ربودند و داغى فقدانش را بر پيكره ى امت اسلام زدند، اما ندانستند بذر آموزه هاى حيات بخش و وحدت آفرين امام موسى صدر ، اميد را در سينه هاي منتظران ايشان زنده نگه داشته است.
امام موسى صدر منادى وحدت و اعتدال در جهان اسلام و جايگزين كننده ى صلح به جاي جنگ در لبنان بود، همانطور كه امام به جوانان فرمود«امیداوارم که شما جوانان، از تنگ نظری قدیمیان و از تندروی امروزیان که نتیجه آن (باز هم) تنگ نظری بوده است بر حذر باشید!»
زمانى كه پيكره ى كم جان امت شيعه در لبنان زير فشار هاى جهل داخلى و توطئه هاى صهيونيسم كمر خم كرده بود، دم مسيحايي اين فرزند راستين پيامبر، جان دوباره اي به ملت لبنان به ويژه شيعيان آن ديار بخشيد .
جنبش مقاومت امل كه صفوف مجاهدان مسلمان را به هم پيوست و شجره طيبه اي شد كه هم مبارزان انقلاب اسلامى ايران چون مصطفي چمران، مرضيه دباغ و… در آنجا قدم هاي ثابتى را براى دفاع از سنگرهاي انقلاب در ايران بردارند، هم زمينه اي مبارك شد كه حزب الله لبنان به عنوان مهمترين پايگاه مقاومت جهان اسلام تشكيل شود حاصل تلاش هاى اين رهبر بزرگ لبنان است.
ارى، امام از ميان ما غايب شد اما آثار مجاهده هاى بي نظير او هنوز در ميان مسلمانان به ويژه مردم لبنان نفس ميكشد.
پيروزي شكوهمندانه انقلاب اسلامى ايران كه قطعا قسمت مهمى از پيروزي خود را مرهون فعاليت هاي امام موسى صدر است اين اميد را در دل دوستداران و منتظران ايجاد كرد كه دستگاه ديپلماسى جديد از هيچ گونه تلاشي براى پيدا كردن امام كوتاهى نمى كند و اندكي صبر كه سحر نزديك است و موسى صدر به آغوش امت اسلامى باز خواهد گشت. اما به اذعان سركارخانم ربابه صدر خواهر گرامى امام موسى صدر تنها تلاش صورت گرفته براى آزادي ايشان در دوران وزارت امور خارجه دولت اصلاحات بوده است و در سال هاى ديگر دستگاه ديپلماسي ايران قدمي براى اين حل اين پرونده ى مهم جهان اسلام برنداشته است. اين سوال پيش مي آيد با اينكه رسانه هاى جمعي ايران و تريبون هاي رسمى بر تلاش براى آزادي امام موسى صدر تأكيد ميكنند و همچنين بعد از سقوط ديكتاتور ليبى در پى بهارعربى و مساعدتر شدن زمينه تحقيق و بررسي، چه دستها و نيتهاى پشت پردهاي مانع تلاش و اقدام از طرف دستگاه ديپلماسي جمهوري اسلامى شده است؟ آيا دستگاه ديپلماسى جمهورى اسلامى كه مهمترين وظيفه خود را حمايت از جريان مقاومت اسلامى مى داند، سرنوشت امام موسى صدر به عنوان شهروند ايران و يكي از مهمترين پايههاى مقاومت اسلامى را در اولويت خود نگذاشته است؟!
مطالبهى دانشجويان مسلمان ايران در سالروز ربودن شدن امام موسى صدر، روشن شدن پرونده ى ربايش ايشان و پاسخگويى نهاد هاي بين المللى و به ويژه دولت ليبى به عنوان مقصر و عامل اين ماجراست. همچنين دستگاه ديپلماسى جمهوري اسلامى و در رأس آن وزير امور خارجه بايستى گزارش روشنى از اقدامات اين نهاد در جهت حل شدن پرونده امام موسى صدر به مردم ايران و لبنان و به ويژه خانواده ايشان ارائه دهند.
از ذات اقدس ربوبيت، بحق امام الاسرا، حضرت موسى كاظم (ع)، آرزوى صحت و سلامت امام موسى صدر و بازگشت شكوهمندانهی ايشان به آغوش جامعهى اسلامى را خواستاريم.
انجمن اسلامى دانشجويان دانشكده پزشكى دانشگاه علوم پزشكى تهران
نهم شهريور ١٣٩٦
انتهای پیام
امیدواریم این مصلح بزرگ به آغوش جهان اسلام و انسانیت بازگردد و این برقرار کننده ی همزیستی مسالمت آمیز، دوباره سخن بگوید.
دردوران اصلاحات به دلیل این موضوع روابط ما با لیبی به پایین ترین سطح خود رسید.
مرحوم دکتر حبیبی در خاطرات خود اذعان دارد که قرار بود برای پیگیری ربایش امام پیگیری شود، اما از قم مانع شدند!!؟
به امید دیدار دوباره اش…
زنده بودن امام موسی صدر به ضرر بعضی ها است به همین دلیل مایل به پیگیری نیستند علارغم تاکیدی که به ظاهر میکنند.