«ژن» و «افاضه»
دکتر «یدالله اسلامی» دبیرکل مجمع نمایندگان ادوار مجلس در یادداشتی تلگرامی با عنوان «ژن و افاضه» نوشت:
سخنان پسر آقای دکتر عارف که داشتن ژن خوب را عامل برتریها و موقعیتها و موفقیتها بسیار دانسته بود با واکنش درست و معنادار کنشگران شبکههای مجازی همراه شد و به لابهلای روزنامههای کشور راه یافت. پرداختن به آن سخنان و آنچه از زبان ایشان به میان آمده بود موضوع این سخن نیست. این واکنش همگانی بیش از آنکه اسبابی برای عصبانیت و واکنش تند شود فرصتی است برای اندیشیدن و دقت در بیان و سخن. اینک به مدد شبکههای اجتماعی نقد اجتماعی نیز به امری فراگیر تبدیل شده است و دیگر پنهان کاری و یا شرم حضوری هم در کار نیست. هر سخن و رفتار دستاندرکاران ادارهی کشور اسباب توجه همگانی است.
انتظار این بود که جناب دکتر عارف با شناخت این واقعیت اجتماعی به جای واکنش تند و معنادار به کنش شبکههای اجتماعی یا از پاسخ طفره میرفتند و یا به گونهای سعی در اصلاح سخن فرزند خویش میکردند و آسیب روانی جامعه ناشی از خود برتر بینیها را با حساسیت بیشتر مورد توجه قرار میدادند، نه اینکه با به کار گیری واژهی «افاضه» که به معنای منفی و نوعی برخورد و نگاه از بالا و به عبارتی نگاه عاقل اندر سفیه است به این کنشگری فضای مجازی واکنش نشان میدادند.
از یاد نبریم همین شبکههای مجازی و شهروند خبرنگاران هستند که در موقع انتخابات پای به میدان میگذارند و راه جناب دکتر عارف و سایر دوستان را برای رسیدن به کرسی مجلس هموار میکنند. این تلاش آنها بایستی قدر دانسته شده و ارزش گذاشته شود.
در حالی که انبوه تحصیل کردگان بیکار در جامعه در آرزوی یافتن شغلی ساده برای گذران زندگی هستند و انبوهی از نخبگان دانش آموخته رخت سفر میبندند تا در گوشهای از ینگهی دنیا راهی برای زندگی و آرامش دست و پا کنند و دانشجویان برتر درگیر سفر و روادید و گریز از کشور هستند هم سخن آن فرزند و هم واکنش پدر همچنان نمکی بر زخم عمل میکند.
امید که این سخن مفید واقع شود.
انتهای پیام
مسئله فقط نحوه سخن گفتن این پسر و پدر نیست. مسئله بسیار مهم تر این است: این پسر چه کرده که باید از چنین رانتهایی برخوردار شود در حالی که بسیاری از نخبگان کشور در جایگاه واقعی خود نیستند؟
عارف تباه کرد خودشو