وزیر احمدی نژاد در موضع انفعال: فرجی پاسخگو باشد!
محمد مهدی زاهدی، رییس کنونی کمیسیون آموزش مجلس و وزیر علوم دولت اول احمدی نژاد درباره ی خبر پذیرش بی ضابطه ی 3000 دانشجوی بورسیه در دولت سابق، با بیان اینکه «در طول سالیان گذشته، پذیرش دانشجوی بورسیه طبق آئین نامه و قوانین مشخص انجام میشد»، گفت: روز گذشته نامه ای به وزیر علوم، جهت شفاف سازی صریح موضوع ارسال کردم و خواستارتوضیح وی در قالب یک گزارش جامع و شفاف به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شدم.
به گزارش انصاف نیوز، این در حالیست که به گفته ی رئیس فعلی سازمان امور دانشجویان، در دولت سابق سه هزار دانشجوی بورسیه بدون رعایت ضوابط پذیرش شدهاند.
این مقام مسئول همچنین درباره نحوه پذیرش آنها میگوید: در طول سالیان گذشته مسیرهایی برای بورس داخل و خارج از کشور ایجاد شده که در آن، موضوع آزمون کتبی مطرح نبوده، بلکه به مصاحبه حضوری توجه شده است.
مجتبی صدیقی اضافه میکند برخی از آنها کف معدلی آیین نامهها را نیز نداشتند و برخی هم که کف معدل را داشتهاند، ولی براساس آیین نامه ما، مشکل قانونی نداشتهاند و به همین دلیل فعلا در دانشگاهها مشغول به تحصیل هستند.
اما محمد مهدی زاهدی در گفتگویی با خانه ملت با بیان اینکه برخی افراد می توانند با معدل 12 از پذیرش بورسیه استفاده کنند، ادامه داد: مدال آوران رشته های ورزشی، قهرمانان جهانی و افراد برتر المپیادی می توانند به عنوان بورسیه، وارد دانشگاه شوند که طبق قانون، پذیرش این افراد منعی ندارد و الزامی است.
وی با تاکید بر اینکه نباید بر اساس کلی گویی ها قضاوت کرد، گفت: باید درصد دانشجویان جذب شده در قالب بورسیه را نسبت به ظرفیت ها محاسبه کنیم، اگر میزان پذیرش بیشتر از حد ظرفیت باشد اشکال قانونی دارد و وزیر علوم باید پاسخگو باشد.
یادآوری: تصمیم 3000 تایی در مهر 91
به گزارش انصاف نیوز، قائم مقام امور بین الملل وزارت علوم در دولت احمدی نژاد نیز در سال 1391 خبر داده بود که دولت اصولگرا تصمیم دارد 3000 نفر دانشجو را بورس کند. قربانی در مهر ماه 1391 خبر میدهد که: در حال حاضر (مهر 1391) حدود 400 دانشجوی خارجی به صورت بورسیه در کشور وجود دارد که این رقم باید به حدود 3000 نفر افزایش یابد.
در پایان گفتنی است که این برای چندمین بار است که کمیسیون آموزش مجلس و برخی از دیگران اصولگرایان مجلس هزینه تصمیمات همفکران خود را بر وزارت علوم دولت روحانی تحمیل میکنند.
وضعیت استعدادهای درخشان دانشگاه تهران
زاهدی همچنین امروز درباره ی پذیرش استعداد های درخشان در دانشگاه تهران گفت: آیین نامه مشخصی بر ای جذب استعدادهای درخشان با ذکر تعداد پذیرش دانشجویان استعدادهای درخشان در دانشگا ها وجود دارد ودر صورتی مشاهده تخلف، سازمان سنجش وآموزش کشور متولی پیگیری تخلفات انجام شده است.
وی با بیان اینکه امکان دارد متقاضیان استعدادهای درخشان بیشتر از ظرفیت باشد، تصریح کرد: در صورتی که داوطلبین استعداهای درخشان بیشتر از ظرفیت تخصیص داده شده به دانشگاه تهران باشند، این دانشگاه قادر به جذب آنها نیست.
انتهای پیام