خرید تور نوروزی

مردم چقدر به مخابرات بدهکارند: ۶۵۰ میلیارد تومان

طبق آخرین اطلاعات، شرکت مخابرات ایران حدود ٦٥٠ میلیارد تومان در بخش تلفن ثابت با لاوصولی مواجه بوده و برای کاهش این رقم برنامه‌های تشویقی برای مشترکان بدهکار تدوین کرده‌ است.

به گزارش ایسنا، اظهارات مسوولان مخابرات گویای آن است که در هر دوره هزینه نسبتا بالایی از پرداختی‌های مردم برای قبوض تلفن با تاخیر انجام می‌شود و پیش از این بیشترین حجم لاوصولی مخابرات از محل تلفن ثابت و مکالمات بین الملل به شرکتهای مخابرات استانی عنوان شده بود که این لاوصولی‌ها هم در بخش دولتی و هم از سوی مشترکان خانگی است.

زمانی اگر مشترکان تلفن ثابت قبض‌های خود را حتی پس از قطع شدن تلفن پرداخت نمی‌کردند، تلفن آنها نیز قطع می‌شد اما اکنون این قانون برداشته شده و همین موضوع مخابرات را در دریافت هزینه‌های مربوط به قبوض با مشکلات متعدد مواجه کرده است، تا جایی که به گفته مسوولان مخابرات تنها در پایتخت در هر دوره هزینه‌های میلیاردی ناوصولی وجود دارد.

میزان لاوصولی‌های مخابرات در کل کشور  و در استان‌های مختلف هم از ۸ تا ۲۴ درصد متفاوت است و حتی در برخی استانها این رقم به ٦ درصد هم رسیده است. برخی لاوصولی‌های مخابرات مربوط به سرویس‌هایی است که شارژینگ آنلاین ندارند که در این زمینه شرکت مخابرات ایران با شرکت ارتباطات زیرساخت وارد مذاکره شد تا این سیستم فعال شود.

بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، در هر حال به گفته مسوولان مخابرات،‌ با توجه به پیگیری‌هایی که استان‌های مختلف داشته‌اند، شاهد کاهش این لاوصولی‌ها بوده‌ایم و حتی در برخی استان‌ها این رقم به شش درصد هم رسیده است.

اما سال ۱۳۹۴ بود که مصطفی سیدهاشمی – رییس وقت هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران – با اشاره به مطالبات ۷۰۰۰ میلیارد ریالی شرکت مخابرات از دولت و ملت، همه استان‌ها را مکلف کرد تا پایان آن سال، ۳۰ درصد از این مطالبات را وصول کنند.

این کار به دو روش می‌توانست صورت گیرد؛ یکی از این روشها، برنامه ریزیهای خود استان برای بازگشت لاوصولی‌ها و دومین روش، از طریق برون سپاری بود. به عنوان مثال، یک بانک تعهد می کرد تمام لاوصولی ها را تا پایان سال به خزانه مخابرات بازگرداند و هزینه عملکرد خود را بگیرد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. اتفاقا مخابرات بدهکار مردمه. ارقام قبضا عادی نیست. نمیدونم چطور 10-15 بار مکالمه ی یکی دو دقیقه ای ثابت به همراه داخل کشور میشه 20 تومن 30 تومن وقتی تعرفه هر دقیقه 62 تومنه! ما که حساب مکالمات دستمونه. تابلوه بر اون اساس محاسبه نمیشه. خب تعرفه زیادی پایینه، قابل درکه، صحبت کنید منطقیش کنید. اما نمیشه رو کاغذ یه جور باشه رو قبض جور دیگه. این از لحاظ مادی. از لحاظ معنوی هم بدهکاره مردمه. بیشتر خطوط ثابت کشور مال چند دهه پیشن، کیفیت خدمات پایینه. همه دنیا خطوطشون رو مدتها پیش بروز کردن و رفتن ثبت فناوری های جدید و فیبر نوری و کلی خدمات مختلف ارائه میدن، اینا درجا میزنن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا