خرید تور نوروزی

راه خروج از بن‌بست پروژه‌های نیمه‌تمام

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی و صنایع معادن تهران گفت:«تا زمانی که بخش‌خصوصی همچنان مطالبات خود را از دولت دریافت نکرده، واگذاری پروژه‌های جدید به بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست.»

سیده فاطمه مقیمی در گفت وگو با خبرآنلاین با بیان اینکه سالهاست که موضوع واگذاری پروژه های نیمه تمام  به بخش خصوصی مطرح است اما تاکنون این امر اتفاق نیفتاده ،اظهارداشت:« اگر قرار بود این کار به قاعده انجام شود، برای اینکه دولت بتواند اشتغال ایجاد کند،از محل بودجه عمرانی می شد منابعی را در نظر گرفت که هم رونق اقتصادی  ایجاد شود وهم اشتغال تازه بوجود بیاید.»

او افزود:« در حال حاضر دلیل باقی ماندن بسیاری از پروژه های نیمه تمام، عدم پرداخت بدهی ها و عدم وجود نقدینگی است. تقدم و تاخر یا به عبارتی اولویت بندی در برخی از کارهامی تواند مثمر ثمر باشد و در این موضوع می تواند رونق اقتصادی ایجاد کند.»

این فعال اقتصادی با بیان اینکه متاسفانه بیشتر پروژه های نیمه تمام توجیه اقتصادی ندارند،عنوان کرد:«بسیاری از آنها نه تنها کارشناسی نبوده،بلکه از نظر اجرایی شدن و ساختار فنی نیز زیر ذره بین بوده و قابلیت اجرا نداشته اند.»

مقیمی با بیان اینکه مادامی که مطالبات پیمانکاران بخش خصوصی پرداخت نشود،آنها روز به روز ناتوان تر خواهند شد،اضافه کرد:« هنگامی که مطالبات بخش خصوصی از سوی دولت پرداخت نشود، بزرگ شدن دولت را به همراه خواهد آورد. به عبارتی هنگامی که بخش خصوصی درآمد کمی دارد هنوز هم مجبور است مالیات قبلی خود را به علت مشکلات مالی با تاخیر پرداخت کند.»

او ادامه داد:« از سوی دیگر به تعویق افتادن پرداخت مالیات نیز با جریمه هایی همراه است. این در حالی است که دولت نسبت به تاخیر در پرداخت های خود تعدیلی ندارد. اما بخش خصوصی باید برای هرگونه تاخیر و تعویق در پرداخت مواردی همچون مالیات، بیمه و… جریمه بپردازد.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. گر خدا خواهد، عدو سبب خیر شود!
    نزدیک به چهل سال، در معمای عجیب، دولتهای وقت تا کنون ترجیح دادن بنزین یارانه ای تولید یا وارداتی بدهند، و اما به جایش میلیون ها خودرو فرسوده و تولید با کیفیت پایین در کشور تردد کنند، ضمن اتلاف سالانه میلیاردها دلار ثروت ملی، جان و مال مردم نابود شود. ارزش جانهای از دست غیر قابل محاسبه، که در میانشان انسانهای شریف از کارگر و تکنسین تا دکتر و مهندس و دانشمند و افراد فرهیخته و معنوی بوده اند!
    به راستی معمای توزیع بنزین وارداتی و اجازه عدم اسقاط خودرهای فرسوده و اجازه دادن به تولید خودروی بی کیفیت چی بود؟!
    اگر به جای این مثلا 10 ملیون خودوری بی کیفیت، در عرض ده سال ده میلیون عدد خودروی ایمن و با کیفیت کم مصرف وارد میکردند و رایگان به ازای خودروهای قدیمی و فرسوده، به کردم میدادند، آیا کار عاقلانه تر نبود؟!
    این هشدار لااقل این ناچیز بیش از 10 سالست در فضای مجازی میخوانم و میگویم، ولی گوش شنوایی در مسئولان نیست!

  2. بایست با بررسی دقیق و منصافنه و بدون اعمال نفوذ اصحاب رانت خوار، پروژه ها اولویت بندی کردف اول آنها بالای مثلا 70% پیشرفت داشتند، بیشترین بودجه را اختصاص داد وبه سرعت به بهر برداری برسند، بین 50 تا 70 درصد اولویت دوم. بقیه تا تعطیل کرد تا پروژه های بالای 50 درصد تکمیل شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا