فتح باب | فعال سیاسی اصلاحطلب کُرد اهل تسنن
به گزارش انصاف نیوز، «جلال جلالیزاده»، فعال سیاسی اصلاحطلب کُرد اهل تسنن، در یادداشتی تلگرامی در پی پاسخ رهبری به نامهی مولوی عبدالحمید نوشت:
اصل انقلاب اسلامی مبنی بر جلوگیری از هرگونه تبعیض و بیعدالتی در میان اقوام و مذاهب مختلف ایرانی بوده و در این مورد بر حفظ و رعایت اخلاق اسلامی تأکید شده است. بهطور قطع در تصویب قانون اساسی نیز بر این مهم اشاره شده به این صورت که همهی اقوام ایرانی در برابر قانون مساوی بوده و برابر بند ۱۴ اصل سوم قانون اساسی؛ دولت موظف است همهی امکانات خود را برای تأمین حقوق همهجانبهی افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون به کار گیرد.
اما بهرغم آنچه در قانون اساسی بر آن تأکید شده، در چند سال اخیر به انحای مختلف، شاهد اعمال تبعیض و بیعدالتی در انتصابها بودهایم که با عدم استفاده از شایستگان اخلاق در مسوولیتها و مدیریتها تجلی یافته است.
در همین راستا، کارشناسان، عقلا و بزرگان اهل سنت بارها بهواسطهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فعالان مدنی و سیاسی و بسیاری از روحانیون، با مسوولان عالی مقام کشوری مکاتباتی داشته و در این نامهها، رفع هرگونه تبعیض و بیعدالتی را خواستار شدهاند.
به تازگی نیز مولوی عبدالحمید نامهای به مقام معظم رهبری نوشته که رهبر انقلاب نیز با درایت و بزرگواری در پاسخ به نکتههای مهمی اشاره فرمودهاند، کمااینکه همهی ارکان نظام را موظف کردهاند در راستای رفع تبعیض و بیعدالتی نسبت به ایرانیان از هر قوم، نژاد و و مذهبی تلاش کنند؛ بنابراین هماکنون مسوولیت بسیار مهمی متوجه قوای سهگانه و سایر ارکان نظام شده است، آن هم در شرایطی که بعد گذشت از 40 سال هنوز آنطور که باید از این نیروها استفاده نشده است.
امیدوارم که این پاسخ مقام معظم رهبری فتح بابی باشد برای استفاده از نیروها و شایستگان اهل سنت. همچنین مجالی برای توسعهی مناطق مرزی که این روزها با مشکلات بسیاری برای کولبران، افزایش جوانان بیکار و گسترش دامنهی فقر و بیکاری بین مردم مواجه شده است.
درواقع سخنان رهبری میتواند فتح بابی باشد برای رفع اینگونه از مشکلات البته اگر نیروها و مدیران اجرایی بتوانند به موقع و آنطور که باید عمل کنند. نیروهای شایستهی زیادی میتوانند کمک حال توسعه باشند اگر تبعیضها در سطوح مدیریتی برطرف شود.
آن سوی نگاه و رویکرد استفاده از همهی شایستگان نیز بهطور قطع برطرف شدن همین مشکلات و گرفتاریهای موجود در توسعه است، به ویژه رشد و استفاده از امکانات مناطق مرزی بسیار حائز اهمیت است. قوای سهگانه و سایر ارکان نظام آستینها را بالا بزنند و راهبردهای اجرایی برای این مسوولیت تازه را طراحی کنند.
انتهای پیام
مطالب سخنان دکترجلالی زاده بسیار صادقانه ست،واقیعت امرمشکلات هموطنان اهلسنت کشوربرمبنای استفاده وبکارگیری تحصیل کردگان در نهاد وارگان های دولتی درسطح پست های روسا،مدیر، مدیریت ها،مثل سایر هموطنان کشور،
درودبر دکترجلالی زاده فعال سیاسی اصلاح طلب اهلسنت بسیارمطالب واقع گرا ومنطقی است اصل واقیعت امر مشکلات جامع اهلسنت بر همین مبناست