کردستان هم بهانه حمله به روحانی!
«حسین دهباشی» سازنده یکی از فیلمهای تبلیغاتی حسن روحانی در سال 92 که از آن تاریخ تا سال 94 هیات مدیره منطقه آزاد کیش شده بود و پس از آن به انتقادهای عجیب از دولت پرداخت، این بار به بهانهی کردستان به دولت روحانی حمله کرد.
به گزارش انصاف نیوز، وی در یادداشتی تلگرامی با عنوان «بوقها برای که به صدا در میآیند؟» نوشت:
الف:
شب گذشته، در چهارمین شب از ماه محرم، شهر سنندج و برخی دیگر از شهرهای کردستان ایران، شاهد حرمتشکنی و شادمانی اقلیتی از تجزیهطلبان به مناسبت همهپرسی تجزیه کردستان عراق بود. بلادرنگ تصاویر ویدئویی این ساختارشکنی آشکار در شبکههای ماهوارهای و مجازی بازتاب گستردهای یافته و از سوی مخالفان یکپارچگی ایران، به شدت استقبال شد.
ب:
هنوز یک هفته بیش از سرکوب بیرحمانه تجمع کارگران مظلوم کارخانهجات اراک که تنها مطالبه حقوق معوقه خود را داشتند نمیگذرد. سرکوبی که صرفا به بهانه عدم اخذ مجوز از مراجع قانونی رخ داد. حال شاهد آن هستیم که راهپیمایی دیگری و این بار با شعارهایی سرشار از حرمتشکنی شعائر ایام سوگواری و وحدت ملی در کردستان انجام شده و با بیتفاوتی و همراهی نهادهای ذیربط کشور برگزار میشود. آن سرکوب اراک کجا و این سکوت کردستان کجا! چرا؟
ج:
مسئولیت واقعه تلخ دیشب و تکرار احتمالی آن اگر بر عهده شخص استاندار کردستان (رئیس شورای تامین استان)، وزیر کشور (جانشین فرماندهی کل قوا در نیروی انتظامی و رئیس شورای امنیت کشور)، وزیر اطلاعات(عالیترین مقام امنیتی کشور) و رئیسجمهور(رئیس شورای عالی امنیت ملی) نیست، برعهده چه کسی است؟
د:
همزمان، نگارنده و برای حدود دوساعت و جهت جامعهآماری نزدیک به دوازده هزار نفر در توئیتر نظرسنجی را انجام داد با این پرسش که «به نظر شما افرادی که امشب در شهرسنندج برای تجزیه کردستان عراق شادنوشی و پایکوبی کردند در انتخابات اخیر رییسجمهوری به چه کسی رای دادند؟» در این مدت و علیرغم جو مسموم و موهنی که از سوی یکی از جریانهای سیاسی برعلیه این نظرسنجی ایجاد شد، اکثریت مطلق و بسیارفاحش رای دهندگان نامزد مورد تأیید همین جریان را منتخب آن دسته از تجزیهطلبان برشمردند که در انتخابات اخیر شرکت کرده بودند.
ه:
این سخن غلط و گزافی است که گفته شود «همه» اصلاحطلبان از تجزیه کردستان عراق و به طبع آن داعیه کردستان ایران حمایت میکنند.(گرچه برخی مشاهیر ایشان نظیر جناب آقای دکتر صادق زیباکلام صادقانه و صریح چنین کرده و بیشتر ایشان نیز سکوتی علامت رضا بسنده کردند)، همچنانکه این گزاره کاملا نادرستی بود که «همه» اصلاحطلبان معترض به وقایع سال ۱۳۸۸، در پی براندازی نظام سیاسی کشور بودند. اما آیا همه براندازان سال ۸۸ و همه تجزیهطلبان جاری اگر نگوییم الزاما اصلاحطلب از طیفهای نزدیک به ایشان (دستکم در ایام انتخابات) نیستند؟
و:
اصولگرایان بازی سیاست را بلد نیستند و لاجرم در اکثریت قریب به اتفاق انتخاب بازنده کارزار جلب آرا و افکار عمومی، اما میتوان منصفانه اینها را هم افزود که هیچکدام از اصولگرایان و در هیچ مقطعی و حتی در زمانی که قدرت در هرسه قوه کشور در دست جریان رقیب بوده، حتی تصور براندازی نظام یا تجزیه یکپارچگی ایران را نکردهاند. اما آیا این تقوای سیاسی و اخلاق مدنی، اعتباری هست که نصیب «همه» اصلاحطلبان شود؟
ز:
نگارنده کمترین تردیدی در این ندارد که جناب آقای مهندس موسوی، یکی از میهندوستترین رجال سیاسی ایران بوده و هست و در عین حال باوجود همه محبتی که به ایشان به عنوان شخصیتی محرومیتستیز، ضداستکباری و پاکدست دارد، همواره این سئوالات روحاش را میخلد که چرا مثلا حرمتشکنان روز عاشورا را امت خداجو خواند؟ یا چرا جریان جنبش سبز را با شعارهایی نظیر «اصل نظام نشانه» و… به صراحت مرزبندی نکرد. و حالا این کابوس صاحب این قلم را همراهی میکند که جناب آقای حسن روحانی عزیز، که در وطندوستی ایشان شکی نیست و نه تنها به اسم که به مسمّا نیز در کسوت روحانی شیعه هستند، در ادامه فرمانبری از برخی مشاوران در طرح عناوین زیبا اما خطرناکی چون منشور حقوق شهروندی، در حالیکه هرگونه اعتراض صنفی و مدنی در دولتشان به شدت سرکوب میشود به جای پاسخی قاطع به حرمتشکنی حضرت سیدالشهدا(ع) و وحدت ملی ایران، چونان ایام انتخابات از سرهمدلی با ساختارشکنان و تجزیهطلبان، با تکرار شعارهایی قومگرایانه، مطالبات منطقهای را افزایش داده و زبانِ دشمن لال، این کشور نازنین و مردم نجیب و شریف را تا آستانه هرج و مرج و جنگ داخلی پیش ببرند.
ک:
تردیدی در این نیست که شخص مرحوم جناب آقای مهندس بازرگان و همراهانشان ، افرادی بسیار صادق، مومن و ملیگرا بودند. حاصل آنهمه صداقت، ایمان و ایراندوستی اما چون با کهنسالی و محافظهکاری عجین شد، نرمش بیحد در مقابل دول بیگانه و نیز گفتارهای مسمومی چون اعطای خودمختاری به برخی پارههای ازلی و ابدی این کشور همراه شد و اگر نبود فرامین قاطع رهبری وقت و خروش امواج مردمی، قطعا کردستان، خوزستان و… از دست رفته بودند. خدا نکند دولت دوازدهم به این لحاظ پا جای پای دولت موقت بگذارد. رحماء علی الکفار باشد و اشداء بینهم…
انتهای پیام
نقل قولی از زنده یاد مهدی بازرگان می کنم که گفت: کسی که به ما نر… بود کلاغ ک.. دریده بود”
حالا این بنده خدا هم سوراخ روزیی پیدا کرده ولی مزخرف گفتن هم حدی دارد مرد حسابی. آیا والدینت میدانند که رزقت را چگونه در میاوری؟ این نان خوردن دارد؟
این دوستمان نمی دانم چگونه این همه مسایل را مخلوط و مغلوط بیان می کند و هیچ دیواری هم کوتاه تر از دیوار دولت ندیده!
[…]
کردستان را دریابیم، به محرومیتش پایان دهیم و مدیرانی بومی برایشان برگزینیم تا احساسی دیگر پیدا نکنند! هرچند کردها مام میهن را برهر جدایی ترجیح می دهند.
آقای روحانی هم ، همین که اوضاع کشور را از این بلبشویی نجات داده و به هم ریختگی آخر دوران احمدی نژاد را جمع و جور کرده، کاری کرده کارستان. خسته نباشد.
آخه جناب نسبتا محترم دهباشی، به چه حقی واژه تجزیه طلب را برای مردم کرد استفاده کردی، اونها فقط از همه پرسی استقبال کردند، شما هم فکر کنم همه چی رو قاطی کردید و از جایی دیگه کینه به دل دارید