خرید تور تابستان

چرا مادر ستار بهشتی با اشتون دیدار کرد؟

آیا اگر مسوولین داخلی برای مادر ستار بهشتی دعوتنامه ی آنچنانی می فرستادند، با او ملاقات می کردند و حرفش را می شنیدند و به آن رسیدگی و او را راضی می کردند، او به دعوت رنگین کاترین اشتون توجه می کرد تا غربی ها که به دنبال بهانه جویی علیه ایران هستند از آب گل آلود برای خود ماهی بگیرند؟
به گزارش انصاف نیوز، آنطور که فارس از رادیو فردا نقل کرده، یکی از زنان حاضر در ملاقات اشتون، گفته که دعوتنامه ی اشتون را برای ملاقات دریافت کرده و ملاقاتشان رسمی بوده است؛ اتفاقی که احتمالا درباره ی مادر ستار بهشتی هم افتاده و او نیز با کارت دعوت به این ملاقات رفته است.
ستار بهشتی، وبلاگ نویسی بود که سال گذشته در زندان فوت کرد؛ به قول علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس، وبلاگ ستار بهشتی حدود 8 نفر بازدید کننده داشته است. مطهری چها روز پیش با اشاره به موضوع ستار بهشتی گفته بود:  یکی در وبلاگ شخصی خود انتقادی کرده است. وبلاگی که روزانه 8 نفر از آن دیدن می کنند چه ارزشی دارد که ما بیاییم و او را تحت فشار بگذاریم و تحت این فشارها از دنیا برود؟ باید این مسائل بازبینی شود.
یکی از نقدهای بخشی از نمایندگان اصولگرا در روز دوشنبه، به ملاقات چند زنی بر می گردد که با اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه ی اروپا در سفر روز گذشته به تهران در سفارت اتریش ملاقات کرده اند. مادر ستار بهشتی پس از فوت فرزندش بارها درباره ی سرنوشت پرونده ی فرزندش اعتراض کرده است.
به نظر می رسد که در صورتی که نمایندگان اصولگرا که امروز معترض به این ملاقات شده اند، با مادر ستار بهشتی که فرزندش را از دست داده پیشتر ملاقات می کردند، هم این مادر راضی شده بود و هم بهانه ای به دست اشتون نمی افتاد تا در امور داخلی ایران دخالت کند.
در این دیدار، نرگس محمدی، از فعالان سیاسی نیز حضور داشته است.
تذکر به اتریش، بررسی در مجلس
مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه نیز درباره برخی برنامه های غیررسمی و هماهنگ شده در جریان سفر کاترین اشتون، موارد پیش آمده را مبتنی بر نگاه متاثر از برخوردهای گزینشی سیاسی و دوگانه از مقوله مهم حقوق بشر دانست و گفت: اینگونه اقدامات به افزایش سوءظن مردم کشورمان در قبال غرب منجر خواهد شد و به روابط ایران و اتحادیه اروپا کمکی نمی کند. تماس با جامعه مدنی تا زمانی که مداخله در امور داخلی تلقی نگردد و احترام به آداب و ارزشهای کشورها مد نظر قرار گرفته باشد، در برنامه سیاست خارجی امری شناخته شده بوده کما اینکه وزیر امور خارجه کشورمان نیز در سفر به سایر کشورها در این چارچوب با فعالان جامعه مدنی از جمله محققین، اساتید و نویسندگان دیدار و تبادل نظر می کند. در همین زمینه به سفارت اتریش در تهران تذکر رسمی داده شده است.
منصور حقیقت‌پور، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌و گو با خبرنگار فارس با بیان اینکه نماینده اتحادیه اروپا با محکومان فتنه دیدارهایی را داشته است، تصریح کرد: چنین روندی برای ما قابل قبول نیست و هیچ کس حق ندارد خارج از روابط و قواعد دیپلماتیک در کشورمان به اقدامات خلاف مقررات و ضوابط دست بزند. باید اعتماد در عرصه دیپلماسی متقابل باشد تا مذاکرات و پیگیری امور به ثمر بنشیند اما گله‌مندی ما این است که چگونه به این نماینده اتحادیه اروپا زمینه‌ای را فراهم کردند تا با برخی از محکومان فتنه دیدار داشته باشد که این حرکت اشتون به مذاکرات اخیر و اصل سفر او لطمه وارد کرده است. مجلس به احتمال زیاد فردا جلسه‌ای را برگزار می‌کند و ما از طریق قوه مقننه این سفر و دیدارهای انجام شده را مورد پیگیری قرار می‌دهیم و با افراد خاطی که زمینه این دیدارها را فراهم کرده‌اند، برخورد می‌کنیم و قصور آنها را در این مساله نمی‌بخشیم.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا