خرید تور نوروزی

دو کنسرت در شهر مشهد بدون هیچ حاشیه‌ای اجرا شد

مدیرمسوول روزنامه‌ی «شهرآرا» که به تازگی منصوب شده است، از برگزاری دو کنسرت در شهر مشهد خبر داد و گفت: امروزه بزرگترین چالش‌ها با گفتمان در حال برطرف شدن است؛ ما در شهر امام مهربانی‎ها زندگی می‌کنیم و معتقدیم امام‌رضا(ع) در زمان خودشان هم گفت‌وگو و گفتمان را مدنظر داشتند و بطور قطع در شهر مشهد هم همه چیز از جمله محدودیت‌های کنسرت هم با گفت‌وگو قابل حل است.

دو اجرا در شهر مشهد بدون هیچ حاشیه‌ای انجام شد

مجید خرمی در گفت‌وگو با خبرنگار انصاف نیوز با بیان این که «کنسرت شاید یکی از دغدغه‌های مردم مشهد بویژه نسل جوان باشد»، تصریح کرد: اگر آرام باشیم و حاشیه ایجاد نکنیم، اجراها در شهر مشهد نیز برگزار می‌شوند و در همین رابطه، پیش از آغاز ماه محرم، دو اجرا در شهر مشهد بدون هیچ حاشیه‌ای انجام شد و برای کنسرت علیرضا قربانی و سالار عقیلی بلیت‌فروشی هم شد و اجراها با آرامش کامل برگزار شد.

درباره‌ی مسأله‌ی کنسرت در مشهد باید آرامش برقرار شود

وی با تأکید بر این که «باید از ایجاد حواشی مربوط به برگزاری کنسرت‌ها در شهر مشهد بپرهیزیم»، گفت: در مواجهه با مسایل فرهنگی اگر دچار هیجان‌زدگی شویم، همیشه به مشکل برمی‎خوریم و بنابر این درباره‌ی مسأله‌ی کنسرت در مشهدمقدس هم معتقدیم باید آرامش برقرار شود و بزرگان با یکدیگر گفت‌وگو کنند و بی‌تردید با گفتمان همه چیز حل می‌شود.

اگر قانونی درباره‌ی کنسرت‌ها داریم یکسان اجرا شود

خرمی در پاسخ به این پرسش که «موسیقی چه تأثیری در تلطیف روحیه‌ی شهروندان و افزایش قدرت تحمل‌پذیری آنها می‌تواند داشته باشد؟»، گفت: بی‌تردید موسیقی برای تمام اقشار جامعه آرامبخش روح است و فرقی نمی‌کند مشهد باشد یا تهران؟!، اما حرف ما این است اگر قانونی در کشور در رابطه با برگزاری کنسرت‌ها داریم درباره‌ی تمام شهرهای ایران باید یکسان اجرا شود و اگر هم محدودیت‌هایی وجود دارد، باید شفاف، تبیین شود.

وی افزود: امروز همه پذیرفته‌اند که موسیقی مورد نیاز جامعه است، اما این که برگزاری کنسرت، اکنون دغدغه‌ی مدیریت شهری مشهد است، باید بگویم چنین چیزی نیست.

کنسرت دغدغه‌ی همه‌ی مشهدی‌ها نیست

مدیرعامل موسسه‌ی شهرآرا در عین حال گفت: البته شهروندان مشهد از بخش‌های مختلفی هستند و اکثریت مردم مشهد را خانواده‌های مذهبی تشکیل می‌دهند، هرچند این به این معنا نیست که مردم مذهبی کنسرت نمی‌روند، اما نگاه بنده هم این نیست که گویی تمام مردم مشهد منتظر مانده‌اند که کنسرت برگزار شود و اگر نشود مشکل ایجاد می‌شود.

خرمی افزود: شاید کنسرت دغدغه‌ی بخشی از جامعه باشد که به طور حتم به وقتش تحقق پیدا می‌کند، اما بطور قطع پیگیری این مسأله جزو وظایف ما در شهرآرا نیست.

مشهد یک میلیون تا 1.5 میلیون حاشیه‌نشین دارد

وی همچنین در رابطه با معضل حاشیه‌نشینی شهر مشهد نیز گفت: امروز معضل بزرگتری که در شهر مشهد داریم، جمعیت انبوهی است که در حاشیه‌ی شهر سکونت دارند؛ طبق برخی روایت‌ها، یک میلیون نفر و برخی آمارها نیز جمعیت حاشیه‌نشین مشهد را 1.5 میلیون نفر تخمین می‌زنند و اینها نیازهای فرهنگی، آموزشی، امکانات رفاهی و … دارند که باید فراهم شود و بنظر می‌رسد موسسه‌ی شهرآرا در زمینه‌ی رفع مسایل فرهنگی و سایر معضلات اجتماعی بتواند کمک کند.

خرمی با اشاره به برنامه‌های پیش روی روزنامه‌ی شهرآرا با تأکید بر این که «شهرآرا باید به عنوان یک روزنامه‌ی محلی و شهری عمل کند و از مسایل سیاسی حدالامکان فاصله بگیرد»، اظهار کرد: نگاهمان این است که یک روزنامه‌ی شهری، اجتماعی و آموزشی بتوانیم منتشر کنیم و معتقدیم نگاه اصلاح‌طلبانه‌ای که داریم، می‌تواند در این فرآیند تأثیرگذار باشد و لزومی ندارد که بخواهیم وارد بحث‌های سیاسی بشویم.

نگاه مدیریت جدید شهری به توسعه‌ی مشهدالرضاست

وی افزود: مدیریت شهری جدید شهر مشهد هم نگاهش بر توسعه‌ی مشهدالرضا هست و معتقدیم که می‌توانیم در کنار نخبگان و شایستگان در شهر مشهد در جهت توسعه‌ی شهر اقدام کنیم.

مدیرمسوول روزنامه‌ی شهرآرا درباره‌ی وضعیت فضای کار رسانه‌ای در شهر مشهد نیز از مشهد به عنوان قطب رسانه‌ای کشور یاد کرد که همه باید به این موضوع احترام بگذارند و در عین حال گفت: دو تا از پرتیراژترین روزنامه‌های کشور در مشهد منتشر می‌شود و در حال حاضر مشهد، 4 روزنامه دارد و هفته‌نامه‌ها و رسانه‌های مختلف در این شهر فعالیت می‌کنند و معتقدیم در این فضا، خیلی راحت‌تر می‌توان کار را پیش برد.

پایگاه اصلی کانال‌های تلگرامی در مشهد است

وی اضافه کرد:  کانال‌های تلگرامی خیلی موفقی در مشهد هستند که بالای دو میلیون نفر ممبر دارند و می‌توان گفت: پایگاه اصلی کانال‌های تلگرامی در مشهد است و از این رو معتقدم شهر مشهد می‌تواند در مباحث رسانه‌ای همواره قطب باشد و قطب بماند!

شهرآرا تبدیل به یک برند منفی شده است

خرمی در پاسخ به این که «جایگاه شهرآرا در حال حاضر چگونه ارزیابی می‌شود؟»، به انصاف نیوز گفت: متأسفانه شهرآرا از جایگاه واقعی خودش خیلی عقب افتاده و علت اصلی آن هم سیاسی‌کاری بوده است؛ یعنی مردم توقع ندارند وقتی پولی را به عنوان عوارض و هزینه‌های شهری به مجموعه‌ی شهری شهر مشهد پرداخت می‌کنند، این پول صرف بحث‌های سیاسی شود؛ حال فرقی نمی‌کند کدام جریان سیاسی روی کار باشد و به همین دلیل شهرآرا از مردم تا حدی دور شده و جایگاه اصلی خود را از دست داده و تیراژش بشدت کاهش پیدا کرده و به برند منفی تبدیل شده است.

تیراژ شهرآرا باید چندین برابر شود

وی با اشاره به 13 هزار تیراژ روزنامه‌ی شهرآرا، گفت: شاید این عدد در مقایسه با روزنامه‌های سراسری تیراژ کمی نباشد، اما معتقدیم اگر شهرآرا قرار باشد روزنامه‌ی مردم مشهد باشد، باید تیراژی چندین برابر این عدد و البته تیراژی واقعی داشته باشد که مردم به خرید آن تمایل داشته باشند.

فضا خیلی منفی‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کردیم

خرمی در مواجهه با این پرسش که «چه برنامه‌هایی یرای ارتقاء تیراژ روزنامه دارید؟»، پاسخ داد: نگاه ما به موسسه‌ی شهرآراست و معتقدیم در این موسسه، یک رسانه و روزنامه هست و رسانه‌های متعددی در فضای مجازی داریم و تلاش می‌کنیم در بازه‌ی زمانی دو ساله، حداقل به دو برابر تیراژ واقعی ارتقاء بدهیم، اما واقعیت این است که فضا خیلی منفی‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم.

کانال تلگرامی را تا نوروز به یکصدهزار نفر ممبر می‎رسانیم

وی گفت: در  فضای مجازی در یک بازه‌ی زمانی کوتاه، کانال سه تا 4 هزار نفری شهرآرا را توانستیم به 30هزار نفر افزایش دهیم و این بیانگر این است که شهروندان تمایل دارند که به سمت رسانه‌های شهرداری بیایند. در برنامه‌ی کوتاه‌مدت درصددیم تا عیدنوروز، کانال تلگرامی شهرآرا را به یکصدهزار نفر ممبر واقعی مشهدی برسانیم.

نگاه اصلاح‌طلبانه یعنی حرکت در جهت توسعه‌ی همه‌جانبه‌ی شهر

مدیرمسوول روزنامه‌ی شهرآرا همچنین درباره‌ی عملکرد شهرداری سابق در حوزه‌ی شهری، گفت: وارد این بحث نمی‌توانم بشوم و چنین رویکردی نداریم که بخواهیم مدیریت سابق شهری مشهد را نقد کنیم، اما معتقدیم باید در راستای توسعه‌ی شهر مشهد تلاش و از سیاسی‌کاری دوری کنیم، چراکه پیشرفت نگاه اصلاح‌طلبانه در این است که در جهت توسعه‌ی همه‌جانبه‌ی شهر مشهد حرکت کنیم.

نتایج انتخابات نشاندهنده‌ی نارضایتی نسبت به مدیریت شهری سابق بود

وی افزود: سعی می‌کنیم به گذشته نگاه نکنیم، اما اگر عملکرد مورد تأیید مردم مشهد بود، در انتخابات اخیر، باز هم به آن رویکرد رأی می‌‎دادند و این که به رویکرد دیگری رأی دادند، نشاندهنده‌ی نارضایتی نسبت به نحوه‌ی مدیریت شهری بوده است.

«آیا شهردار جدید مشهد تمایلی به شفافیت دارند؟»؛ این پرسش دیگری بود که خبرنگار انصاف نیوز از مدیرعامل موسسه‌ی شهرآرا پرسید که او پاسخ داد: بطور قطع اینطور است؛ شعار شهردار جدید شفافیت است و تا کنون سه گزارش تاپ به مردم بصورت مستقیم داده‌ و بطور روتین گزارش عملکرد ارایه می‌کند و در این رابطه، نگاهمان این است که بزودی در سامانه‎ای بصورت رسمی تمام مبالغی که ورودی و خروجی و قراردادهایی که در شهر مشهد بررسی می‌شوند را شفاف به مردم گزارش دهیم.

بنا نداریم که شهرآرا بولتن باشد

خرمی با تأکید بر این که «شعار مجموعه‌ی اعضای شورای شهر و شهردار مشهد این است که ما در اتاق شیشه‌ای مدیریت می‌کنیم»، درباره‌ی این که آیا شهرآرا مجاز به نقد مدیریت شهری هست یا خیر؟، گفت: این اتفاق در حال انجام است و طی چند روز اخیر، مترو مشهد و بخش‌های دیگری همچون یکی از پروژه‌های شهرداری را نقد کردیم و در حقیقت چنین بنایی نداریم که شهرآرا بولتن باشد.

حتی صدای مخالف را هم منتشر می‌کنیم

وی گفت: شخص شهردار در ابلاغی که برای بنده به عنوان مدیرمسوول و مدیرعامل شهرآرا زده است، تأکید کرده که شهرآرا و رسانه‌های دیگر موسسه، باید صدای رسای شهروندان مشهدی باشند و به این ترتیب ما حتی صدای مخالف را هم منتشر می‌کنیم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا