خرید تور تابستان

فتاح خطاب به روحانی: مسووليت قطع يارانه‌ها را مي‌پذيرم

روزنامه اعتماد نوشت: فتاح كه تا پيش از اين در كسوت وزير نيروي دولت نهم شناخته مي‌شد چندي است كه به راس كميته امداد آمده است و قصد دارد تا با ايجاد برخي تغييرات در مجموعه كميته امداد بيش از گذشته به سمت كمك به اعضاي اين كميته بيايد. به گونه‌اي كه طي مدت رياست وي در اين كميته تصميمات خاصي براي اعضاي كميته امداد گرفته شده است. وي در تازه‌ترين اظهارنظر خود از دولت خواسته است تا بحث هدفمندي يارانه‌ها رابه اين كميته واگذار كند. وي كه روز گذشته به جمع پارلمان بخش خصوصي رفته بود خواهان حذف هر چه سريع‌تر يارانه‌هاي نقدي شد و اعلام كرد: « به آقاي روحاني گفتم از چه مي‌ترسيد كه يارانه‌ها را قطع نمي‌كنيد، الان كه راي گرفته‌ايد و دور بعدي رياست‌جمهوري هم كه نيستيد، من مسووليت قطع يارانه‌ها را مي‌پذيرم، بگذاريد فحش آن را به من بدهند.»

اين در حالي است كه مجلس نهم در آخرين روزهاي فعاليتش، در نخستين روزهاي سال ١٣٩٥ طرحي را تصويب كرد كه بر اساس آن دولت موظف مي‌شد ٢٤ ميليون نفر را تا پايان همان سال از دريافت يارانه محروم كند. در آن زمان وزارت كار نسبت به انجام اين كار مردد بود و به مجلس وعده داد به مرور اين كار را انجام دهد. سيدپرويز فتاح همچنين گفته است: «براي مبارزه با فقر بايد به صورت ريشه‌اي وارد عمل شد؛ به خصوص اينكه فقر را بايد به صورت ريشه‌اي درمان كرد. به طبقه محروم و فقير نبايد به چشم آسيب نگاه كرد چراكه برخي از اين فقرا نخبه هستند ولي درگير فقر شده‌اند. »

وي به موضوع يارانه‌هاي نقدي اشاره كرد و گفت: «به آقاي روحاني گفتم از چه مي‌ترسيد كه يارانه‌ها را قطع نمي‌كنيد، الان كه راي گرفته‌ايد و دور بعدي رياست‌جمهوري هم كه نيستيد، من مسووليت قطع يارانه‌ها را مي‌پذيرم، بگذاريد فحش آن را به من بدهند. كارهاي بزرگ انجام دادن سختي هم دارد و به رييس‌جمهور گفتم شما بگوييد هركس نيازمند است برود كميته امداد و ما بررسي مي‌كنيم. ۴۰ هزار ميليارد تومان پول را سالانه به عنوان يارانه پرداخت مي‌كنند كه اگر نصف آن را هم حذف كنند ۲۰ هزار ميليارد تومان مي‌شود.»

وي با بيان اينكه كميته امداد امام خميني (ره) ديگر آن كميته امداد قديمي نيست كه نان و آرد را بين مردم توزيع كند، گفت: «زير بار بيمه سلامت نرفتيم و خود براي افراد تحت پوشش بيمه تعريف كرده و دفترچه بيمه داده‌ايم. اين در حالي است كه هر يتيم تحت پوشش، بيش از ۶ نفر حامي دارد. ما فراجناحي عمل مي‌كنيم؛ افراد تحت پوشش ما شيعه و سني هستند و مذهب براي ما مهم نيست؛ ما فرامذهبي عمل مي‌كنيم؛ ضمن اينكه ظرف مدت ۴ سال قرار بر اين است كه همه افراد تحت پوشش‌مان خانه‌دار شوند؛ البته اگر نتوانيم در كشور اين افراد را خانه‌دار كنيم، بايد مدرك‌هاي دانشگاهي خود را پاره كنيم، اين كار هم شدني است. به هرحال من تحصيلكرده عمران هستم و اين كار را ساماندهي خواهم كرد. »وي با اشاره به اقتصاد انفاق، اظهار داشت: «شركتي داريم كه ١٠ سال قبل با ١٠ نفر يتيم كار خود را آغاز كرده است، اين در حالي است كه اكنون اين شركت، ١٠ هزار كارمند دارد. »

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. سلام-باید یارانه روستائیان ساکن در روستاها اعم از فقیر و پروتمند به هیچوجه قطع نشود همچنین یارانه فقیران روستائی دوبرابر یا سه برابر میزان فعلی شود آنگاه جلو مهاجرت بیشتر به شهرها قطع می شود وکسب وکار در روستاها رونق می گیرد در مورد شهرها نظر آقای فتاح درست است

    1. برادر من انقدر قاطع و مطلق درباره هر چیزی نظر ندهید در برخی مناطق کشور روستائیان به لحاظ مالی در وضعیت بهتری از اغلب شهرنشینان قرار دارند.برای نمونه به دو استان گیلان و مازندران نگاه کنید ! درباره فقیران هم که فرمودید تجربه نشان داده دادن اعانه و کمک های بلاعوض نه تنها سبب رفع فقر نشده بلکه آن را گاها تشدید هم کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا