خرید تور نوروزی

دلیل سکوت نمایندگان در مقابل لغو عضویت سپنتا نیکنام چیست؟

عصر ایران نوشت: عضو کمیسیون شوراها گفت: نمایندگان در موضوع اعتراض به اعلام نظر شورای نگهبان درباره عضو زرتشتی شورای شهر یزد از رد صلاحیت آتی می ترسند.

هفته گذشته علی لاریجانی ، رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با اعضای شورای شهر درباره موضوع لغو عضویت سپنتا نیکنام تاکید کرده بود این شیوه برخورد مورد قبول مجلس نیست و ورود شورای نگهبان و دیوان عدالت اداری نیز ورود به موقعی نیست.

وی همچنین تصریح کرده بود در صورت ادامه اختلاف در این خصوص بین مجلس و شورای نگهبان پرونده به شورای حل اختلاف خواهد رفت.( اینجا را بخوانید) شب گذشته نیز کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس خبر از ارسال این پرونده به شورای حل اختلاف داد.

در این باره قاسم میرزایی نکو، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور و عضو هیات نظارت بر انتخابات شوراها می گوید: این شیوه ورود شورای نگهبان به موضوع صلاحیت این عضو شورای شهر مورد اعتراض مجلس و مخل قانون است .

میرزایی نیکو گفت: اگر قرار است قانونی تصویب شود و یا قانونی تغییر کند ، این روند نباید در لحظه یا هر لحظه باشد و شورای نگهبان نمی تواند در لحظه قانون جدید اعلام کند.

وی افزود : قانون برای تغییر باید در مجلس بیاید مجلس بررسی شود و مجلس باید هر تغییری در قانون را تصویب کند بعد از مطابقت آن با شرع و قانون اساسی اصلاح مد نظر صورت بگیرد و در صورت لزوم مساله به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس درباره مساله سپنتا نیکنام و تاکید شورای نگهبان برای لغو عضویت وی در شورای شهر یزد گفت : اقلیت های دینی در قانون اساسی تکلیف مشخصی دارند اعم از این که حق کاندید شدن دارند و این موضوع روشن است

وی تاکید کرد: این شیوه برخورد شورای نگهبان در خصوص پرونده این عضو زرتشتی شورای شهر یزد خلاف قانون است و نمایندگان محترم باید متوجه این قضیه باشند و از این قضیه به سادگی عبور نکنند.

میرزایی نکو همچنین تصریح کرد : با این رویه سنگ بر روی سنگ بند نمی شود، اگر پس فردا اعلام کنند که مجلس باید تعطیل شود و دیگر لازم نیست ادامه فعالیت دهد، چه باید کرد؟!

عضو هیات نظارت بر انتخاب شوراها در خصوص حیطه قانونی نظارت بر شوراها نیز گفت : تایید صلاحیت و انتخاب کاندیداها و نظارت بر تایید صلاحیت اعضای شوراهای شهر و روستا و برگزاری و همه مراحل شوراها به عهده هیات عالی نظارت بر شوراها است که توسط مجلس انتخاب می شوند و هیات نظارت، هیات عالی نظارت استان و هیات کل نظارت بر انتخابات در خصوص موضوعات شوراها همگی با نظر مجلس تشکیل می شود.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس همچنین گفت: متاسفانه نمایندگان مجلس از بیان اعتراضات نسبت به این رویه های شورای نگهبان هراس دارند چرا که از رد صلاحیت می ترسند، این شیوه رد صلاحیت شتری است که درِ منزل هر کسی می خوابد.

میرزایی نیکو خاطر نشان کرد: دخالت شورای نگهبان و اعمال نظر آن ها بر اساس قانون تا زمانی است که نتایج درباره انتخابات اعلام نشده است ، زمانی که تایید صندوق اعلام شد دیگر کسی نمی تواند آن را تغییر دهد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. اى آقا ! همه كه على مطهرى نميشن ! مگر ساده است از اونهمه حقوق و مزايا و امكانات و موافقتهاى اصولى و …. بگذرى ؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا