خرید تور تابستان

چند نکته درباره آزادی مرزبانان / بهروز شجاعی

به گزارش انصاف نیوز، بهروز شجاعی در یادداشتی درباره ی آزادی مرزبانان نوشت: سرانجام مرزبانان به وطن بازگشتند، از این رخداد مبارک، خوشحالم و افسوس می خورم که رویای زنده ماندن جمشید دانایی فر به حقیقت مبدل نشد، اما در این میان چند نکته به نظرم مهم می آید.
1 – دولت تدبیر و امید بدون شک در به گروگان گرفتن این پنج مرزبان، به درازا انجامیدن گروگانگیری و شهادت دانایی فر مقصر است. آن طور که از شواهد امر مشخص است دولت آنطور که باید و شاید این گروگانگیری را جدی نگرفت و همه امکانات و ظرفیت‌های خود را برای آزادی این پنج فرزند ایران زمین بسیج نکرد، آزادی این پنج نفر نیازمند یک کار دقیق دیپلماتیک و اطلاعاتی بود و کم از مذاکرات ژنو نبود اما تلاش های صورت گرفته بیشتر بر روی دوش یک وزارتخانه بود. دولت و شخص رییس جمهور باید از ملت ایران و به ویژه خانواده ای این عزیزان عذرخواهی کند.
2 – اگر نهادها و دستگاه‌هایی خارج از مجموعه ی دولت تلاش کردند این ماجرا را مدیریت کنند و به شیوه ی خود که با تاکید بر پرهیز از امتیاز دادن و تلاش برای تسلیم شدن این گروهک تروریستی بدون آنکه دست برتری در این ماجرا داشتند بر سر راه دولت سنگ اندازی کردند باید به مردم معرفی شوند و عذرخواهی کنند.
3 – درست است که چندین فرمانده ی مرزبانی و مسوول مقصر در این ماجرا بلافاصله برکنار و توبیخ شدند، اما این برخوردها کافی نیست و باید فکری اساسی برای تقویت مرزبانی کرد، مرزبانی جای سربازان وظیفه و گروهبان نیست، مرزبانان ما باید از نیروهای کاملا آموزش دیده و مجهز باشند و به درستی پشتیبانی شوند.
4 – مسوولان باید از این چهار مرزبان تجلیل شایسته‌ای به عمل آورند و از یاد نبرند که جایگاه شهید دانایی فر نزد ملت ایران کمتر از شهدای هسته‌ای نیست، نامگذاری چند میدان و خیابان در شهرهای مختلف به یاد و نام دانایی فر کمترین کار است.
5 – نقش علمای اهل سنت و به ویژه مولوی عبدالحمید در بازگشت این مرزبانان به وطن غیرقابل انکار است، امیدوارم مسوولان نظام با این اتفاق در سیاست‌های خود نسبت به اهل سنت و اقلیت‌های مذهبی تجدیدنظر کنند، داشتن یک مسجد در پایتخت و برگزاری نماز جمعه اهل سنت در پایتخت کوچکترین کاری است که باید برای جبران این لطف بزرگ کرد.
6 – امیدوارم مسوولان نظام در سیاست های خود نسبت به استان های مرزی تجدیدنظر کنند، استان های مرزی و هموطنان ما در استان های مختلف مرزی حق دارند که در استانی برخوردار زندگی کنند و از نظر اقتصادی در تنگنا نباشند، آیا اگر فردی در رفاه باشد، احساس تحقیر و تبعیض نکند، برای کار و تفریح در استان مرزی خود در مضیقه نباشند هر کدام از هموطنان مرزنشین ما تبدیل به یک مرزبان نخواهند شد؟
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا