خرید تور تابستان

وزیر یک‌چیز می‌گوید، آموزش‌وپرورش شهرری یک کار دیگر می‌کند!

یک کُنشگر اجماعی مدعی است باوجوداینکه وزیر آموزش‌وپرورش به آن‌ها قول داده بود که مدرسه‌ای را در اختیار آن‌ها بگذارد ولی مدیر ناحیه 2 آن مدرسه را درازای اجاره بیشتر به سمن (ngo) دیگری داد.

رؤیا منوچهری کُنشگر اجتماعی و مسوول خانه ایرانی شهرری (یکی از مراکز جمعیت امام علی ع) درباره این اتفاقات به خبرنگار انصاف نیوز گفت چند سالی است که مدرسه‌ی متروکه‌ای در روستای الیمون: در محله قلعه گبری وجود دارد. نزدیک یک سال است که در تلاش برای اجاره‌ی این مکان از آموزش‌وپرورش بودیم و وزیر آموزش‌وپرورش وعده‌ی آن را به ما داده بود ولی در پایان این اتفاق نیفتاد.

وی افزود: در روستای الیمون چالش‌هایی مانند اعتیاد و بزهکاری بسیار است. به دلیل آشکار بودن آن  می‌خواستیم در این منطقه یک پایگاه ایجاد کنیم تا بتوانیم در روستا کارایی داشته باشیم و معضلات محله را به جامعه بازتاب دهیم.

این فعال اجماعی با نام بردن از آنچه «زد و بند» خواند گفت: با انگیزه کارایی در منطقه، خواستیم مدرسه را بگیریم ولی متاسفانه خیلی زد و بند بین سازمان‌ها و سمن‌ها (ngo) هست. برخی از این سازمان‌ها فقط به اسم سازمان مردم‌نهادند و به‌رسم یک سازمان دولتی هستند زیرا مایک سال دوندگی کردیم و در پایان خود وزیر آموزش پرورش هم نتوانست کاری کند که مدیریت مدرسه به جمعیت امام علی برسد.

منوچهری در ارتباط با روحیه کودکان تحت پوشش این مرکز که قرار بود در این مدرسه درس بخوانند خاطرنشان کرد: از دید من این کار غیرانسانی است، مدیر ناحیه ۲ به مرکز ما آمد و از نزدیک انگیزه و امید کودکان را برای مدرسه رفتن دید ولی کاملا از آن چشم‌پوشی کرد. این در حالی است که قرار بود وزیر آموزش‌وپرورش مدرسه را رایگان در اختیار ما بگذارد. امکانش بود ماهم اجاره‌ی کمی بدهیم ولی مدیر ناحیه 2 آموزش‌وپرورش آن را با اجاره‌ی بیشتر به سازمان مردم‌نهاد دیگر دادند.

مسوول یکی از مراکز جمعیت امام علی در شهرری افزود: در اواخر شهریور هشتگی #ازمهرجانماند در فضای مجازی ایجاد شد. انگیزه این هشتگ ادامه تحصیل کودکانی بود که اوراق هویتی مانند شناسنامه یا گذرنامه نداشتد. ما هم در خانه ایرانی شهرری برای گرفتن کارت هویت کودکان پاکستانی درخانه ایرانی شهر ری تلاش فراوان کردیم ولی درنهایت با مخالفت اداره اتباع روبه‌رو شدیم

او ادامه داد: دلیلشان برای مخالفت؛ ناشناخته بودن مهاجران پاکستانی بود. اداره اتباع گفت کمک به مهاجران پاکستانی در هیچ زمینه‌ای جزو سیاست‌های ایران نیست.
منوچهری با اشاره به مخالف‌های اداره اتباع تصریح کرد: صورت‌مساله را پاک کردن اشتباه است اگر عدم شناخت وجود دارد و یا ابهامی به پاکستانی‌ها است باید به آن موضوع ورود کنیم و دوری کردن خود باعث به وجود آمدن آسیب است،

وی افزود: نباید این مسائل را مخفی نگه‌داریم و روی آن سرپوش بگذاریم، درهرصورت این افراد در کشور ما هستند و باید به آن‌ها توجه شود، آن‌ها قابلیت این رادارند که در زمینه‌های مختلف نیروی کار قوی تبدیل شوند. پاکستانی‌ها در کشاورزی، دام‌پروری و سوزن‌دوزی زنان پاکستانی که در آن مهارت بالایی دارند و این موضوع باعث پیشرفت در کشور هم می‌شود.

منوچهری در مورد با اشاره به مشکلات پیش‌آمده برای مرکز بیان کرد: امروز ۲۰ آبان است و کودکان به دلیل مشکلات اداری که پیش‌آمده یک ماه ونیم از درس عقب‌مانده‌اند و ما در پایان مجبور شدیم در همین مکان به آن‌ها درس بدهیم و وزیر آموزش‌وپرورش نتوانست کمکی کند.

او اضافه کرد: وزیر آموزش‌وپرورش نتوانست مدرک هویتی در اختیار کودکان قرار دهد. مدرسه‌ای برای تحصیل این کوکان هم آماده نشد؛ زیرا آموزش‌وپرورش شهرری مدرسه را به سازمان مردم‌نهاد دیگری داد و گویا آن‌ها خودی‌تر بودن.

کودکان خانه ایرانی شهرری با یک ماه ونیم وقفه از شروع ماه مهر، آغاز سال تحصیلی را در همان مرکز جشن گرفته و مشغول تحصیل و فعالیت‌های ورزشی هنری شدند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا