خرید تور تابستان

آخرین وضعیت حکم پرونده پزشکی کیارستمی /«ناراضی هستیم»

وکیل خانواده‌ی عباس کیارستمی گفت: حکم پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی هنوز ابلاغ نشده است و حکم را رییس دادگاه انشاء کرده است و تا آخر هفته به احتمال زیاد صادر و به ما ابلاغ می‌شود.

مانوش منوچهری که با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد خاطرنشان کرد: ولی آنچه که ما از مفاد حکم اطلاع داریم و همان طوری که قبلا بارها گفته‌ایم، مبنای حکم که نظریات پزشکی قانونی بوده و تاکید کمیسیون‌ها و بررسی‌هایی است که آنها داشته‌اند، ما آنها را قبول نداشته‌ایم، حکم هم قاعدتا برهمین مبنا صادر شده است بنابراین ما از این حکم راضی نیستیم.

وکیل خانواده عباس کیارستمی یادآور شد: ما از مبنای روند بررسی کمیسیون‌های پزشکی قانونی راضی نیستیم حکم هم بر همین مبنا صادر شده است. ما به دنبال دریافت گزارشی از زمان بستری مرحوم عباس کیارستی هستیم ولی هنوز گزارشی به ما ارائه نشده است.

منوچهری در ادامه در پاسخ به این سوال که در برخی خبرگزاری‌ها آمده که پزشک معالج مرحوم کیارستمی به پرداخت پنج درصد دیه محکوم شده است، گفت: ما هم این را شنیده‌ایم که حکم صادر شده مفادش این است، ولی هنوز این حکم ابلاغ نشده است.

بهمن کیارستمی هم مرداد ماه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به رای هیات تجدیدنظر که در آن مقطع به دست وکیل پرونده پدرش رسیده است، بار دیگر تاکید کرده بود:« همان‌طور که از ابتدای پیگیری‌هایمان اعلام می‌کردیم همچنان ما پیگیر رای نبوده و نیستم ما منتظر ارایه گزارش یک ماه اول درمان در ایران هستیم.»

عباس کیارستمی، کارگردان «خانه دوست کجاست؟» که برای ادامه درمان بیماری خود به فرانسه سفر کرده بود، در سن ۷۶ سالگی و در ماه تولدش تیر ماه درگذشت.

این کارگردان سرشناس سینمای ایران و هنرمند عکاس که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده بود و پس از آن چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام ۸ تیر ماه سال ۹۵ برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت.

کیارستمی در کارنامه‌ی فیلم‌سازی‌اش ساخت فیلم‌های کوتاه «نان و کوچه»، «زنگ تفریح»، «تجربه»، «دو راه حل برای یک مساله» و .. و فیلم‌های بلند «گزارش» ۱۳۵۶، «اولی‌ها» ۱۳۶۲، «خانه‌ی دوست کجاست؟» ۱۳۶۵، «مشق شب» ۱۳۶۶، «کلوزآپ، نمای نزدیک» ۱۳۶۸، «زندگی و دیگر هیچ» ۱۳۷۰، «زیر درختان زیتون» ۱۳۷۳، «طعم گیلاس» ۱۳۷۶، «باد ما را خواهد برد» ۱۳۷۷، «ABC آفریقا» ۱۳۷۹ را دارد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا