آیا بسیج مدرسه عشق نبود؟
بامداد لاجوردی، بخش تحلیلی انصاف نیوز:
رییس بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرگزاری دولت (ایرنا) با محوریت قرار دادن مجموعه ی خود و حاشیه قرار دادن یکی از قوای نظام گفته اند که: هیچ دولتی منطبق با افکار بسیج نبوده است!
حال این گفته ی سراسر رمز و راز را می شود به چند شکل تحلیل کرد؛ شکل نخست آن است که از بدو انقلاب تا کنون هیچ دولتی اعم از دولت های آیت الله خامنه ای، هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و حتی محمود احمدی نژاد نتواسته است با معیارهای حضرات همخوان باشد؛ البته یک معنای دیگر نیز در دل همین عبارت نهفته است که اصولا معیارهای مدیران کنونی سازمان بسیج دانشجویی هیچ سنخیتی با خواست عمومی و اکثریت مردم ندارد چرا که دولتهایی که ایشان سازمان خود را منطبق با آنها نمی داند منطقا با اکثریت آراء مردم بر سر کار آمده اند.
از نظر سید ودود حیدری، دولتی منطبق با افکار بسیج است که تمام وقت خود را به مردم و خدمت به آنها اختصاص دهد و البته بر طبق اظهار نظر ایشان می توان نتیجه گرفت که از نظر ایشان سازمان بسیج دانشجویی از بدو شکلگیری خود تا کنون که بیش از 25 سال می گذرد نتوانست حتی یک نیرو تربیت کند که به تعبیر ایشان “تمام وقت خود را به مردم و خدمت به آنها اختصاص دهد” تا این سازمان بتواند به صورت مصداقی و عینی از آن شخص و دولت وی حمایت کند. به گونه ای که اگر حتی دانشجویی در 25 سالگی در سال 1367 که این سازمان تاسیس شده است به نوعی عضوی از این تشکیلات می شد امروز یک شخصیت 50 ساله بود و نیروی تربیت شده در این سازمان بود.
اما رییس این سازمان ضروری است که با این دیدگاه خود، اعتراف کند که در نتیجه ی عملکرد بسیاری از سابقون وی در این سازمان، این مجموعه توانایی تربیت یک نیروی معتمد خود که معیارهای خودشان را عمل کند نداشته است.
ضمنا سید ودود حیدری در خبرگزاری ایرنا از خط قرمزهای این سازمان گفته که بسیج دانشجویی به هیچ عنوان در انتخابات مختلف از فرد یا گروهی حمایت نمی کند. حالا حکایت این حمایت نکردن از شخص خاص در انتخابات مشابه رفتار ناظم ها و معلم های دوره ی مدرسه است که با صدای بلند می گفتند «نمی خواهم اسم ببرم، فلان کار را نکن» اما این گفته ناظم و معلم همانا و اینکه همه ی دانش آموزان اسم آن دانش آموز را می فهمند همانا.
اما ایشان چندان هم نباید به این ویژگی خود ببالند، چرا که بالاخره این تشکل بایستی مسوولیت تصمیمات و خطاهای احتمالی تشکیلاتی و سیاسی خود را بر عهده گیرد و نه اینکه تمام خوبی های عالم خلقت را منشعب از خودش بگیرد و تمام بدیها را نیز به دلیل انحراف از خود بداند.
بالاخره این گفتهها چند حالت را برای سازمان پدید می آورد، یکی اینکه این سازمان در تعیین مصداق عینی در کنش های سیاسی ایران ناتوان است و دیگر اینکه این سازمان نمی خواهد مسوولیت خطاها یا کم کاری های خود را بپذیرد.
یاد بسیجیانی که پیشتبان جبهه و دولت مهندس موسوی و آیت الله خامنه ای در سخت ترین شرایط دوران جنگ بودند، گرامی باد.
انتهای پیام