خرید تور نوروزی

برای ونزوئلا نشدن رأی دادیم اما…!

«احسان حدیدی» (قائم مقام)، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی درباره‌ی عملکرد دولت روحانی در حوزه‌ی اقتصادی کشور نوشت:

جوانی از من پرسید وقتی کاغذ پنجاه درصد گران شده و بیمه‌ی سلامت دچار مشکلاتِی شده، هنوز به شعار (حُسنِ حضور ما به حضور حَسن است) پایبندی؟

یادش بخیر! این شعار برای هنگامه‌ی انتخابات سال ۹۲ بود ولی الان به پایان زمانه‌ی ۹۶ نزدیک می‌شویم و حالا باید پاسخگوی تشویق افراد به انتخاب گزینه‌ی اعتدالی شد.

لیک جواب دو جمله بود:

«به روحانی رأی دادم تا ونزوئلا نشویم، نه اینکه چهار ساله ژاپن شویم!

برای معجزه‌ی خلق الساعه به او رأی ندادم، برای جلوگیری از تحریم نفت در براب غذا و دوری از آتش جنگ، رأی دادم».

بله وضعیتِ امروز، حق مردمِ ایران نیست اما باید صبوری کرد و حامیِ منتقد بود.

تاریخ ایران، مُکرر اندر مکرر در خروش و جوشش سریع و بعد خاموشی و ایستایی است!

باید از تاریخ عبرت بگیریم که «احمدی‌نژاد محصول ناامیدی از خاتمی بود».

احمدی نژاد را آقای مصباح بر سرکار نیاورد، بلکه تندروی و سردرگمی اصلاحات و بالطبع دلسردی و ناامیدی مردم، برایش فرش قرمز شد.

و امّا بعد!

متاسفانه آنچه کارشناسان، از روز اول به شیخ هشدار دادند و ایشان گوش نکرد، نتایج بزرگِ امروز را تحت الشعاع قرار داده است. فقط دو معضل قطع نکردن یارانه و عدم اصلاح روند معیوب بیمه‌ی سلامت، مشکلات را دوچندان کرده است.

گویی با ملت رودروایسی داشتند و ماهیانه (…/…/…/..۳/۵ تومان) یارانه را که وزاری دولت برای تأمینش باید جانی را به لب رسانند، نگه داشتند که قطع رضایت نشود ولو فردا همین دولت را بر زمین زند!

چقدر دکتر پزشکیان تذکر و یادآوری کرد که این روند سیستم درمانی، چاه ویلی است که هرچه پول بریزید، پُر نمی‌شود!

ای کاش رییس جمهور شجاعت اصلاح را برگزیند تا بدتر و دیرتر نشده است.

البته نباید دست روی دست گذاشت و فقط منتظر اقدام ایشان بمانیم بلکه باید با تمام ابزار رسانه‌ای و سیاسی این اصلاحات را خواستار شویم وگرنه، «تَکرار» در ۹۸ و ۱۴۰۰ دست نیافتنی می‌شود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. به نام خدا
    باسلام
    واقعا خیلی پر رو هستید و عجیب است که باز هم به دنبال «تکرار» هستید. ژاپن اگر ژاپن شد با همت و کوشش مردم و دولتش است یعنی یک حرکت همگانی نه این که به لطف آمریکا چشم داشته باشی. البته امروز هم ژاپن در حال باج دادن به آمریکا وبه طورکلی غرب است تا نکند خدای ناکرده صلح بین الملل و حقوق بشرشان مشکل دار شود. ایستادگی و ساخت درون کشور ومبارزه با فساد هزینه دارد. جامعه ای که با تبلیغ بعضی روبه سوی غربی شدن و به اصطلاح بعضی ها مدرنیسم دارد چه طور می تواند فرهنگ ایرانی اسلامی درون گرا و عزتمند را درکشورش پیاده کنید. پیوسته احمدی نژاد رامتهم می کنید که البته تاحدزیادی حق دارید ولی خود چه کرده اید. هر موقع سوال می کنیم مارا از یک جنگ تخیلیتان می ترسانید و …. خلاصه این ره که می روید به ترکستان است.

    1
    18
    1. آقای محرمی اینکه آمریکا برای ما خوب نمی خواد من هم شکی ندارم ولی دوست عزیز شما و دوستانتان یک غفلت بزرگ دارید.اگر ژاپن،امروز در دنیا آقایی می کند به دلیل این است که همه باهم خواستند .نه مثل کشور ما که یه عده فقط حرف می زنند آن هم حرف مفت. یه عده باید جون بکنند.ژاپن برای همه ژاپنیها بوده و هست ولی اینجا تو باید یا ژن خوب باشی یا از همه چیبرای یه لقمه نان بگذری.دوست عزیز یه عده برای اینکه تواین کشور بتوانند مملکت را به تاراج ببرند وادار هستند دشمن تراشی بکنند دشمن اصلی ما برای ایران آباد و آزاد در درون کشور هست. دشمن ما بی عدالتی است دشمن ما مسئولین و مدیران بی سواد است دشمن ما سیاسیونی است که عین بختک بر سر مملکت آوار شده اند ودر دهه هشتاد و نود زندگی شان چندین مسئولیت بزرگ دارند.دشمن ما بیکاری جوانانمان هست که جلوی چشممان دارند آب می شوند و آقایون بختک وار می فرمایند مقصر خودشان هستند که مهارت ندارند در صورتیکه اینها محصول سیستم آموزشی هستند که اینها برایشان فراهم کردنند و این سیستم عین زالو همه چی را ازاین جوانها گرفت.با این همه دشمن درونی ما چه نیازی برای دشمن خارجی داریم.اگر زاپن امروز رشد کرده،محصول اندیشه و تفکرشان هست نه درشت گویی و چنگ زدنشان به این و آن.اندکی فکر شاید بد نباشد.و در دینی که ما اعتقاد داریم تفکر اینقدر ارزش دارد که یک ساعت آن معادل 70 سال عبادت است.

      12
  2. […] اگه گیر من میوفتادی […]
    […] تو شکمت پره از پول بیت الماو و داره از دماغت میزنه بیرون
    خیلیا با همین پول یارانه دارن زندگی میکنن
    بی […] […]

    1. آقای ایرانی بدون ادب!
      این پرداخت یارانه،اون ضعیف را ضعیف تر می کند! پشتش نه علمی بود و نه کارشناسی…!

      8
      2
  3. اگر نمیتونین با ملت ونزوئلا که تحت تحریمهای جنایتکارانه شدید آمریکا هستند همدردی کنیم حداقل این حرفهای چرت و پرت هم نزنین.

    16
  4. به همه ی دوستان سلام
    خوشبختانه در این دولت فضای حرف زدن باز و نامحدود است. همه نقدهای خود را مطرح کنید تا کشور به دیکتاتوری سقوط نکند!
    یادمان نرود در دولت قبل چنان فضا را امنیتی کرده بودند که حتی نمایندگان مجلس نیزسراز کار سعید جلیلی در نمی آوردند، چه برسد از او توضیح بخواهند!؟
    از رییس جمهور روحانی می خواهیم به نقدهای مشفقانه ، به خصوص دانشجویان مطالبه گر اما دوست گوش فرا دهد و تنها واعظی هدایت گر نباشد!

  5. دردوره قبل انتقادها بیشتر بود وبه هیچ منتقدی انگ بیسوادی وبیشناسنامه ای وحواله جهنم نمیشد.ثانیا ما رااز ونزوئلا شدن ترساندندودارند به سمت گینه بیسائو شدن حرکت میکنند.انصافا شعارها یی مثل اگر رقیب بیاید درپیاده روها دیوارمیکشدوفلان وبهمان میکند درحدجام جهانی پوپولیستی بود وبا جنگ روانی وعوام فریبی رای ……….

  6. پاسخ به ایرانی…
    در مورد بی شناسنامه، این که هرکسی از طرف خودش حرف بزنه، نه این که پشت مردم قایم بشه! مثلا کیهان از طرف خودش!
    انگ نمی زدند! بلکه در جاهایی ازش مراقبت می کردند! طفلی ها مراقبِ منتقدین بودند!
    مگر محدودیت ها رو برای سید محمد خاتمی بیشتر نکردند! مگر دانشجوها را نمی خواهند محدود کنند! قطعا بیشتر زورشان نمی رسند! اقلیت پررو!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا