خرید تور نوروزی

مطالبه احمدی‌نژادی‌ها از نگاه باهنر: «بیایید ما را بگیرید»

محمدرضا باهنر گفت: با توجه به حضور معاونان اقتصادی و دستیاران و مشاوران رئیس جمهور اختیارات آقای جهانگیری عملا کم شده و این موضوع تحلیل برانگیز است.

به گزارش خبرآنلاین، رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری عصر امروز در نشست خبری خود در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آقای احمدی نژاد اظهاراتی را در مورد رئیس قوه قضاییه دارند و بست نشینی هم کردند در حالی که رئیس دولت اصلاحات نیز با محدودیت هستند آیا این مسئله خلاف امنیت ملی هست یا خیر، گفت: بعضی از رفتارهایی که این آقایان که سه نفر هستند، دارند مطالبه‌شان این است که بیایید من را بگیرید تا هزینه دیگری بر نظام تحمیل کنند. شما مطمئن باشید که این مسامحه و تعامل به هیچ وجه معنای آن عدم توانایی نیست و اگر کسی قرار باشد محاکمه شود باید منطقی و عاقلانه این حرکت انجام شود. این آقایان یک رفتاری می‌کنند و مطالبه شان این است که بیایید ما را بگیرید.

اهم اظهارات محمدرضا باهنر را به نقل از خبرگزاری‌ها در ادامه بخوانید:

*متاسفانه امروز چندان نسبت به سیاست‌های متصدیان آموزش عالی راضی نیستیم و فضای نقدهای مشفقانه آن‌طور که باید وجود ندارد و برخی دانشجویان شاید اصلا ورودی به این مسائل ندارند. بهتر از این می‌شود فضای دانشگاه‌ها را مدیریت کرد به نحوی که فضای کشور اصلاح شود خود ما هم به‌عنوان نسل اول انقلاب باید از این ظرفیت عظیم استفاده کنیم.

*اقدام ترامپ و اعلام بیت‌المقدس به عنوان مرکز رژیم صهیونیستی میخی از میخ هایی است که به تابوت رژیم صهیونیستی کوبیده می‌شود و دیری نمی پاید که رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد، رهبران اروپایی هم مجبورند با توجه به افکار عمومی جهان به این حرکت موضع منفی بگیرند.

*جبهه مردمی در حال تجدید ساختار است و شورای مرکزی بیشتر به این موضوع می پردازد و من هم نظرات خود را به آنها گفته‌ام؛ لذا نقاط ضعف جبهه مردمی هرچه زودتر باید برطرف شود.

*در جبهه مردمی تلاش شد تصمیم‌گیری‌ها از پایین به بالا انجام شود اما در مسیر راه جاهایی کار مهندسی شد و سبب شد در عمل با مشکل مواجه شود و البته احساس می‌شد موسسان این جبهه که افراد نهادی بودند باید این مساله را اصلاح می‌کردند و اکنون مشورت‌هایی با نخبگان صورت می‌گیرد که در ساختار آن تجدید شود.

*(شایعه سکه گرفتن وی از احمدی‌نژاد در برخی جلسات دولت دهم): به‌نظر من نپرداختن به این بحث ها بهتر است. اسامی اعلام شده که گفته می‌شود سکه گرفته‌اند معلوم است از پیش تعیین شده است. خودشان این خبر را اعلام می‌کنند و بعد یک برگه را امضا می‌کنند که به تعدادی سکه داده‌اند! در زمان آن‌ها کشور 400 میلیارد دلار درآمد نفتی داشت و باید ببینیم این درآمد کجا خرج شده است.

*زمانی بحث حقوق‌های نجومی مطرح شد و قرار شد پیگیری شود. گروه‌های مختلف بازرسی تعداد متفاوتی عدد اعلام کردند اما هیچ کدام از آنها بیشتر از 1000 نفر نبود در حالیکه ما هزار نفر مدیر در کشور داریم و همه اینها متهم شدند اما متهمین بیشتر از هزار نفر نبودند. این ظلمی به سرمایه اجتماعی و اعتماد به مسئولین است. حالا فرض کنید که مثلا این پنج سکه رد و بدل شده. معنی نسبت این اعداد و ارقام به پرونده‌های موجود چیست؟ از طرفی می‌گویند مستند است و صورت جلسه‌ای با امضای مدیر مسئول وقت نشان داده می‌شود باید دید این اسامی با هدف و برنامه ریزی خاصی اعلام شده یا خیر.

*باید دید کسی که این حرف را نشر داده است قصدش چیست؟ اگر به دنبال شریک جرم می‌گردد راه های بهتری وجود دارد. اگر اینها حساب درستی داشته باشند به محاکم ارائه خواهند داد و بررسی می‌شود و در مقابل دادگاه نشان می‌دهند که اموال عمومی را درست مصرف کرده اند آن وقت افکار عمومی خیلی به دنبال این مسائل نیست. باید ببینیم اینها وقتی مسئول بودند 400، 500 میلیون دلار درآمد نفتی چگونه مصرف شد؟ افکار عمومی خیلی درگیر مسائلی که یک نفر سنگی پرتاب کند نمی‌شود. از طرفی حقوق من در دوران نمایندگی هم روشن است و به خوبی ثبت و ضبط شده و می توان رسیدگی کرد که چه کسی در آمد و حقوقش به ناحق بوده یا به صورت طبیعی بوده است.

*در مورد آقای جهانگیری و برنامه ایشان برای حضور در انتخابات 1400 تحلیل و خبری ندارم اما می‌دانم با توجه به حضور معاونان اقتصادی و دستیاران و مشاوران رئیس جمهور اختیارات آقای جهانگیری عملا کم شده و این موضوع تحلیل برانگیز است.

*درباره پرونده آقای خاوری تلاشهای زیادی از طریق اینترپل انجام شد. پرونده‌های زیادی وجود داردکه متهمین به کشور بازگردانده شده‌اند و پرونده آقای خاوری یک مورد از ین پرونده های مختلف است. ممکن است بعضی اوقات افکار عمومی و رسانه‌ها منتظر تعدادی حکم اعدام در پرونده‌ها باشند اما شاید قوه‌قضائیه به این سرعت به این نتایج نرسد و نمی تواند تحت تاثیر هیجانات حکمی را صادر کند.

*پرونده‌های ریز زیادی وجود دارد واز طرفی پرونده دانه درشت‌ها هم است. البته اینکه تعدادی بازداشت یا محاکمه شده‌اند و یا تحت تعقیب هستند مایه افتخار نیست اما اینکه این پرونده‌ها به دقت رسیدگی می‌شود مایه افتخار است. در موضوع مفاسد برخی رفتارها و فرآیندها باید اصلاح شود. که در چهار پنج سال گذشته بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در این زمینه قدم‌های خوبی برداشته‌اند. در کل در مبارزه با مفاسد اقدامات خوبی انجام شده اما کافی نیست.

*ما از گفتگو و تعامل همواره استقبال می‌کنیم اما این شرطی دارد که طرفین شأن خودشان را حفظ کنند و زیاده خواهی نداشته باشند. در مذاکرات معامله وجود دارد اما اگر مذاکرات از یک طرف بخواهد خط قرمزها شکسته شود از طرف دیگر قطع می‌شود. ما از حضور مقامات اروپایی در کشورمان استقبال می کنیم اما اگر قصد دخالت دارند باید بدانند که دوران دخالت در کشورها گذشته است. با وجود اینکه هنوز هم انگلستان مستعمره دارد و با آنها نیز مذاکره می کند اما قضیه ایران فرق می کند و امیدواریم این رفت و امدها باعث اعتلای کشورمان باشد.

*{درباره گزارش صد روزه دولت}: این صد روزها خیلی فرقی ندارد. در هر صورت روند حرکت‌ها باید سریع باشد و مطالبات مردم باید در متن باقی بماند و به حاشیه نرود. مطالبه اصلی مردم هنوز هم مسئله رونق و اشتغال است چون بسیاری از شهروندان و خانوده‌ها هنوز در گیر این مسئله هستند و متاسفانه شاید کمتر خانواده و خانه‌ای باشد که یک یا دو فارغ التحصیل بیکار نداشته باشد. ممکن است گفته شود رشد یک یا دو درصدی وجود داشته اما این به ذائقه مردم ننشسته است.

*البته دولت تلاشهایی در زمینه قراردادهای نفتی، مسکن و پروژه‌های عمرانی می‌کند. به هر حال پروژه‌های نفت و گاز، مسکن و پروژه های عمرانی از پیش رانهای اقتصاد هستند و تا فعال نشوند معلوم نیست که مسئله بیکاری سامان گیرد. دولت در این زمینه تلاش‌هایی کرده و حتی می‌تواند پروژه‌های عمرانی نیمه تمام را به بخش خصوصی واگذار کند. از طرفی یک نگرانی هم هست که خیلی دیر شده و بهتر است جوانان بدانند تعداد قابل توجهی از رشته های دانشگاهی حتی اگر در کشور رونق اقتصادی وجود داشته باشد بازار کار ندارند. پس به جوانان توصیه می شود در انتخاب رشته های دانشگاهی‌شان دقت کنند.

*{ در پاسخ به این سوال که آیا قرار است حزب جدیدی در اصولگراها با محوریت یکی از فراکسیون‌های مجلس و علی لاریجانی و با حضور او و کاظم جلالی شکل بگیرد}: در این زمینه حداقل کسی با من مذاکره انجام نداده است. ممکن است حدس و گمانهایی باشد البته من هنوز نسبت به آینده مردم سالاری دینی در غیبت سه چهار حزب فراگیر چارچوب دار نگرانم و فکر می کنم لازمه استمرار و دفاع از جمهوریت و اسلامیت نظام حضور چند حزب قدرتمند است. ممکن است این حزبی که می گویید در رسانه ها شکل بگیرد و رهبرانی برایش عنوان شود اما می تواند یک مطالبه عمومی هم باشد ولی به هر حال از نظر فیزیکی با من مذاکره‌ای نشده و قرار و مداری نبوده است. من حتی از اصلاح طلبان هم توقعم این است که تبدیل به یک حزب قدرتمند شوند. از طرفی معتقدم اگر چند تن از روسای فتنه گر را کنار بگذاریم اکنون زمان این است که جریانات سیاسی بنشینند و با یکدیگر حرف بزنند چرا که در بسیاری از جهات نظرمان شبیه هم است. البته اختلاف نظر هم داریم اما به هر حال اگر مذاکره سطح بالا بین اصولگرایان و اصلاح طلبان آغاز شود می تواند مفید باشد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. سلام،
    تحلیل برانگیز !؟ ( آقای حداد عادل – لطفآ یا معنی کنید یا معادل آنرا در فرهنگستان اعلام نمایید )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا