«ورود به دنیای حرفهای انیمیشن سهبعدی» در دانشگاه هنر تهران
مدرسه اینورس، مجموعه ورکشاپهایی را، با هدف آشناسازی دانشجویان دانشگاهها با دنیای حرفهای انیمیشن سهبعدی و نمایش یک نمونه انیمیشن ایرانی، در سطح کیفی بینالمللی، با مشارکت تیم Badstache Studio و با حضور دانشجویان در محل سالن شهید فلاحت پور دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر تهران برگزار کرد.
به گزارش ارسالی برای انصاف نیوز در این مراسم، علیرضا اردوبادی مدیر مؤسس مدرسه اینورس با اشاره به اهمیت برگزاری این ورکشاپ ها گفت: هدف ما دادن آگاهی و اطلاعات لازم و تخصصی در باره انیمیشن سهبعدی و دوبعدی، به دانشجویان و علاقهمندان این رشتهی هنری است.
وی افزود: بسیاری از افراد علاقهمند به انیمیشن سهبعدی و دوبعدی نیست.
آزمند دریافت اطلاعات لازم و کامل جهت شناخت و تشخیص این دو از یکدیگر است. بسیاری از افراد تمایل زیادی به یادگیری انیمیشن سهبعدی دارند، اما اطلاعات کامل و جامعی از انیمیشن سهبعدی ندارند، انیمیشن سهبعدی، از تخصصهای مختلفی تشکیلشده است. البته باید اذعان داشت که یک بخش از انیماتورهای دوبعدی هستند که به انیماتورهای سهبعدی خدمت میدهند. در بخش سهبعدی افراد نیازمند تخصصهایی درزمینهی طراحی کارکتر و فضا،concept art، مدلسازی، مفصل گذاری، انیمیت،”animate”، کارگردانی، تدوین، صداگذاری و فیلمنامهنویسی دارند.
اردوبادی با اشاره به تفاوتهای این دو انیمیشن گفت: یکسری مهارتها ازجمله، مدلسازی، مفصل گذاری، و انیمیت تخصصهایی است که هرکدام از آنها بهتنهایی خود یک شغل مستقل محسوب میشوند. در انیمیشن دوبعدی افرادی که انیمیشن را یاد میگیرند این تخصصها را هم یاد میگیرند اما در انیمیشن سهبعدی وضعیت بسیار متفاوت است. در حقیقت همهی افراد همهی این تخصصها را باید مستقل از هم یاد بگیرند. یادگیری همهی اینها باهم مثل این میماند که یک فرد قصدش یادگیری چند شغل همزمان باهم باشد و این غیرممکن است در حقیقت، یک فرد نمیتواند در یکزمان، هم جراح مغز، جراح قلب، وکیل و هم اورتوپدیست باشد و داشتن همهی اینها باهم غیرممکن و محال است. درنتیجه افراد در انیمیشن سهبعدی باید تخصص مستقل ای داشته باشند که بر اساس علاقه خود راه مسیر حرفهشان را در این هنر تخصصی پیدا کنند.
پایانبخش این ورکشاپ ها، پرسش و پاسخ دانشجویان از حاضرین در ورکشاپ بود.
گفتنی است افراد تیم Badstache Studio، سازندگان انیمیشن فردا (Tomorrow): آریاسب فیض: تهیهکننده، کارگردان، نویسنده و انیمیشن سوپروایزر، پیام معمار: کارگردان تکنیکال، رندر، نورپرداز، حمیدرضا شیخ: کارگردان هنری، کانسپت آرتیست، کاوه روئینتن: انیمیشن سوپروایزر، انیماتور در این ورکشاپ حضور داشتند.
این ورکشاپ با حضور افراد غیر دانشجو و دانشجویان دانشگاههای دیگر، متخصصین و هنرمندان رشته انیمیشن در دانشکده هنر و تئاتر تهران بهصورت رایگان برگزار شد.
انتهای پیام